www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dacho86 trazi...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~
::  
Autor Poruka
Dacho86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 18, 2008 10:46 pm    Naslov poruke: Dacho86 trazi... Na vrh strane Na dno strane

Sotir - Curica
Ako bi neko mogao da mi posalje na mail (dachom86@hotmail.com) ovu pesmu bio bih mu izuzetno zahvalan...
U mom gradu ulica
u ulici curica
u curice uvojci
za njom lude svi momci,
lude momci,ludim ja
pamet mi pomutila
vragolasta ona sva
lepa je ko boginja

Dacho86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 19, 2008 9:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako neko ima pesmu od Zorice Brunclik - Branili su nasu ljubav zamolio bih da mi je posalje na mail...

Trazim jos dve pesme, a nadam se da ce mi neko poslati i dve prethodne... Let 3 - Rijecke BiiiiP (ili tako nekako) i pesmu u spici za Operaciju Trijumf. Ako neko moze neka mi posalje na mail! Unapred zahvalan.

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 19, 2008 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od mene stiže Zorica Brunclik Smile

Dacho86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 3:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala puno! A ovu "Curicu" nikako ne mogu da nadjem, a video sam na forumu da je neko nekom poslao, ali je taj post izgleda obrisan... Puno bi mi znacilo...

MR BEAN
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 24 Apr 2007
Mesto: Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Druze ja sam je nabavio, daj mjl ....... posacu ti je. inace psmaide u mom gradu ulica uulici curica ........Smile

Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha .

Dacho86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dachom86@hotmail.com
Slaji,kralju! Pretrazih ceo net da je nadjem!Hvala puno!

MR BEAN
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 24 Apr 2007
Mesto: Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E posao sam ti sad pesmu melom na ovu adresu. Pesmu peva kako je kod mee naznaceno Sotir i zove se Curica, ali pre neki dan sam cu da je i pevaciz Granda Cira prepevao pesmu.....tako da koja god ti verzija odgovara. Mada ova sto ja imam je originalna ovo iz granda je malo losije odradjeno po meni. Smile

Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha .

Dacho86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 4:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala, brate! I meni je bolja original verzija. Cira je nije bas doboro odradio, ali me je podsetio na original verziju, pa se zato i dao u potragu!

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šaljem prvu pesmu od Let 3 Smile

Dacho86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 5:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Sonic lady!!!

Dacho86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 29, 2009 4:45 pm    Naslov poruke: Dacho86 trazi Na vrh strane Na dno strane

Ako neko ima pesmu od Ljubomira Djurovica Zaljubi se djetic u Bosanku! Unapred zahvalan.

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 29, 2009 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Spojena dupla tema.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~ -> Dacho86 trazi... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon