:: |
Autor |
Poruka |
Dacho86 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Jun 2007 Poruke: 8

|
|
Sotir - Curica
Ako bi neko mogao da mi posalje na mail (dachom86@hotmail.com) ovu pesmu bio bih mu izuzetno zahvalan...
U mom gradu ulica
u ulici curica
u curice uvojci
za njom lude svi momci,
lude momci,ludim ja
pamet mi pomutila
vragolasta ona sva
lepa je ko boginja
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ako neko ima pesmu od Zorice Brunclik - Branili su nasu ljubav zamolio bih da mi je posalje na mail...
Trazim jos dve pesme, a nadam se da ce mi neko poslati i dve prethodne... Let 3 - Rijecke BiiiiP (ili tako nekako) i pesmu u spici za Operaciju Trijumf. Ako neko moze neka mi posalje na mail! Unapred zahvalan.
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Od mene stiže Zorica Brunclik
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
Hvala puno! A ovu "Curicu" nikako ne mogu da nadjem, a video sam na forumu da je neko nekom poslao, ali je taj post izgleda obrisan... Puno bi mi znacilo...
|
|
|
|
|
 |
MR BEAN Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar

|
|
Druze ja sam je nabavio, daj mjl ....... posacu ti je. inace psmaide u mom gradu ulica uulici curica ........
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
MR BEAN Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar

|
|
E posao sam ti sad pesmu melom na ovu adresu. Pesmu peva kako je kod mee naznaceno Sotir i zove se Curica, ali pre neki dan sam cu da je i pevaciz Granda Cira prepevao pesmu.....tako da koja god ti verzija odgovara. Mada ova sto ja imam je originalna ovo iz granda je malo losije odradjeno po meni.
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
 |

|

|
|
Hvala, brate! I meni je bolja original verzija. Cira je nije bas doboro odradio, ali me je podsetio na original verziju, pa se zato i dao u potragu!
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|

|
|
Šaljem prvu pesmu od Let 3
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
Ako neko ima pesmu od Ljubomira Djurovica Zaljubi se djetic u Bosanku! Unapred zahvalan.
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|

|
|
Spojena dupla tema.
|
|
|
|
 |
|