:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
mene nista nije bolelo...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Nije me ništa bolilo
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
duca19 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Avg 2008 Poruke: 152 Mesto: Lazarevac
|
|
Pa bolelo je,a da se to nekako spreci verovatno treba da bude nezan i pazljiv!!!
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Znate sta meni nije jasno?
Ako je devojka nevina (kao npr. recimo jaaa) i ovaj...
kada spava prvi put s deckom,cula sam da su neke devojke dosta uske(a ja sam i previse),pa decko mora da ih prstima siri,kako bi mogao od udje.
E sad,mene zanima,kako se desava da se devojka nije sama dovoljno rasirila(predpostavimo da je predigra bila odlicna)?
Bez obzira na to sto je uska...?
Trebalo bi da se rasirimo bez obzira na tu uskost?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...
|
|
mene u tom "trenutku" nije bolelo nishta...par sati kasnije sam osecala nekako chudan bol u celom tom predelu. boleli su me kukovi, zadnjica i malo stomak
narednih meseci me je uvek pomalo bolelo prvih par minuta sexa i jednostavno je i to prestalo. rekoshe mi da je to zato shto sam gimnasticharka, pa mi himen nije pukao, nego se "teglio" sve vreme..
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | E sad,mene zanima,kako se desava da se devojka nije sama dovoljno rasirila(predpostavimo da je predigra bila odlicna)?
Trebalo bi da se rasirimo bez obzira na tu uskost? |
ako se opustis, ako je on nezan i strpljiv, ako ima lubrikanata (pretpostavimo da je vlaznost optimalna)... manje ce boleti.
|
|
|
|
|
|
milka cokolada ***тиха вода***
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Jul 2008 Poruke: 1239 Mesto: С р б и ј а, бре!!!
|
|
Bolelo, ali kad stegneš zube sve se izdrži! Bolje malo istrpeti, zarad kasnijeg užitka! Ne treba se tim opterećivati! Samo pokušaš da se opustiš što više. Tako je lakše. Dečko tu igra najvažniju ulogu!
|
_________________ НИЈЕ БИТНО КАКО ИЗГЛЕДАШ.БИТНО ЈЕ ОНО ШТО ГОВОРИШ!
Бити ИСТА
...ПОСЕБНА
...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!
|
|
|
|
|
Idealno_loša Banovan! Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Nov 2008 Poruke: 463
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Znate sta meni nije jasno?
Ako je devojka nevina (kao npr. recimo jaaa) i ovaj...
kada spava prvi put s deckom,cula sam da su neke devojke dosta uske(a ja sam i previse),pa decko mora da ih prstima siri,kako bi mogao od udje.
E sad,mene zanima,kako se desava da se devojka nije sama dovoljno rasirila(predpostavimo da je predigra bila odlicna)?
Trebalo bi da se rasirimo bez obzira na tu uskost? |
To san i ja mislila. Kao kako će uć, di? ahhahaha
No, kad je iša jel polako je ulazija, i naravno sve se više vlažilo i na kraju je tako lipo ušlo da je parilo ka da ulazi "ka u maslac"..
Tribas se samo opustist i ne stegnit vaginalne misice, odnosno ne smis bit napeta, već se tribas opustit i naravno on triba bit njezan za prvi put.
Uskost je rastezljiva
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Mene jeste bolelo baš jako,čak je bilo i krvi..
Ali kažem,sve zavisi od toga koliko se opustiš..
ja sam bila baš stegnuta i uplašena kad je bio prvi put tako da nisam ni uživala
Ali sada mi je extra
|
|
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
MiLiTzAaA je napisao/la sledeće: | Da li vas je mnogo bolelo kada ste prvi put spavale sa deckom?Da li je moguce spreciti nekako taj bol ili ga barem smanjiti... |
Pa ono...bolelo je, on je kao nesto poceo polako, ali ja takav bol mic po mic nisam mogla trpeti, pa sam rekla da udje ko covek i zavrsi sa tim, nisam bila dovoljno opustena, i pretpostavljam da je to zato i proslo tako...sto se tice sprecavanja/smanjivanja bola to je individualno i zavisi kako od cure tako i od decka...
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
MiLiTzAaA je napisao/la sledeće: | Da li vas je mnogo bolelo kada ste prvi put spavale sa deckom?Da li je moguce spreciti nekako taj bol ili ga barem smanjiti... |
Nimalo me nije boljelo, nije bilo ni kapi krvi i moj je prvi partner dan danas uvjeren da nisam bila nevina.
Bila sam spremna, opuštena, imala sam povjerenje u partnera koji me xxx puta, prije nego što smo spavali, pitao da l' sam 100% sigurna da želim to - i da l' sam sigurna da to želim baš s njim... On se pobrinuo za kontracepciju ( na meni je bilo samo da legnem i raširim noge ), tijekom odnosa stalno me ispitivao da l' me boli, kako mi je, kako sam... I on je najvećim dijelom zaslužan za to što mi je 1. put ostao u lijepom sjećanju.
|
|
|
|
|
|
Maki09 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 266
|
|
Citat: | Nimalo me nije boljelo, nije bilo ni kapi krvi i moj je prvi partner dan danas uvjeren da nisam bila nevina.
Bila sam spremna, opuštena, imala sam povjerenje u partnera koji me xxx puta, prije nego što smo spavali, pitao da l' sam 100% sigurna da želim to - i da l' sam sigurna da to želim baš s njim... On se pobrinuo za kontracepciju ( na meni je bilo samo da legnem i raširim noge ), tijekom odnosa stalno me ispitivao da l' me boli, kako mi je, kako sam... I on je najvećim dijelom zaslužan za to što mi je 1. put ostao u lijepom sjećanju. | hehe, meni se totalno isto desilo S obzirom da su sve moje drugarice uradile to pre mene, poplasile su me sa svakakvim pricama jer ih je bas bolelo, svaku od njih a mene nista, kao da sam to radila citavog zivota, xaxaxa Ali sam stvarno bila opustena, mislim da je to jedan od nacina da se prodje bezbolnije, lakse stigne do cilja
|
_________________ FDGV FGBFG |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|