www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bezbolan prvi put
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mene nista nije bolelo...Very Happy

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 22, 2008 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije me ništa bolilo Embarassed

duca19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Avg 2008
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 05, 2008 1:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa bolelo je,a da se to nekako spreci verovatno treba da bude nezan i pazljiv!!! Rolling Eyes

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 13, 2008 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znate sta meni nije jasno?
Ako je devojka nevina (kao npr. recimo jaaa) i ovaj...
kada spava prvi put s deckom,cula sam da su neke devojke dosta uske(a ja sam i previse),pa decko mora da ih prstima siri,kako bi mogao od udje.
E sad,mene zanima,kako se desava da se devojka nije sama dovoljno rasirila(predpostavimo da je predigra bila odlicna)?
Bez obzira na to sto je uska...?
Trebalo bi da se rasirimo bez obzira na tu uskost?

Tvoj_neko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: ispod njegovih usana...

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 13, 2008 8:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mene u tom "trenutku" nije bolelo nishta...par sati kasnije sam osecala nekako chudan bol u celom tom predelu. boleli su me kukovi, zadnjica i malo stomak
narednih meseci me je uvek pomalo bolelo prvih par minuta sexa i jednostavno je i to prestalo. rekoshe mi da je to zato shto sam gimnasticharka, pa mi himen nije pukao, nego se "teglio" sve vreme..

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 13, 2008 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
E sad,mene zanima,kako se desava da se devojka nije sama dovoljno rasirila(predpostavimo da je predigra bila odlicna)?

ako se opustis, ako je on nezan i strpljiv, ako ima lubrikanata (pretpostavimo da je vlaznost optimalna)... manje ce boleti.

milka cokolada
***тиха вода***
<b>***тиха вода***</b>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Jul 2008
Mesto: С р б и ј а, бре!!!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 13, 2008 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bolelo, ali kad stegneš zube sve se izdrži! Bolje malo istrpeti, zarad kasnijeg užitka! Wink Ne treba se tim opterećivati! Samo pokušaš da se opustiš što više. Tako je lakše. Dečko tu igra najvažniju ulogu!

...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!

Idealno_loša
Banovan!

Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 01 Nov 2008

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 09, 2008 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

filicka je napisao/la sledeće:
Znate sta meni nije jasno?
Ako je devojka nevina (kao npr. recimo jaaa) i ovaj...
kada spava prvi put s deckom,cula sam da su neke devojke dosta uske(a ja sam i previse),pa decko mora da ih prstima siri,kako bi mogao od udje.

To san i ja mislila. Kao kako će uć, di? ahhahaha
No, kad je iša jel polako je ulazija, i naravno sve se više vlažilo i na kraju je tako lipo ušlo da je parilo ka da ulazi "ka u maslac"..
Tribas se samo opustist i ne stegnit vaginalne misice, odnosno ne smis bit napeta, već se tribas opustit i naravno on triba bit njezan za prvi put.
Uskost je rastezljiva Mr. Green

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 09, 2008 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mene jeste bolelo baš jako,čak je bilo i krvi.. Sad

Ali kažem,sve zavisi od toga koliko se opustiš..
ja sam bila baš stegnuta i uplašena kad je bio prvi put tako da nisam ni uživala Rolling Eyes
Ali sada mi je extra Embarassed

neuhvatljivaa
x fille sauvage x
<b>x fille sauvage x</b>

Godine: 37

Datum registracije: 06 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 09, 2008 2:57 pm    Naslov poruke: Re: Bezbolan prvi put Na vrh strane Na dno strane

MiLiTzAaA je napisao/la sledeće:
Da li vas je mnogo bolelo kada ste prvi put spavale sa deckom?Da li je moguce spreciti nekako taj bol ili ga barem smanjiti...

Pa ono...bolelo je, on je kao nesto poceo polako, ali ja takav bol mic po mic nisam mogla trpeti, pa sam rekla da udje ko covek i zavrsi sa tim, nisam bila dovoljno opustena, i pretpostavljam da je to zato i proslo tako...sto se tice sprecavanja/smanjivanja bola to je individualno i zavisi kako od cure tako i od decka...

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 17, 2008 11:50 pm    Naslov poruke: Re: Bezbolan prvi put Na vrh strane Na dno strane

MiLiTzAaA je napisao/la sledeće:
Da li vas je mnogo bolelo kada ste prvi put spavale sa deckom?Da li je moguce spreciti nekako taj bol ili ga barem smanjiti...

Nimalo me nije boljelo, nije bilo ni kapi krvi i moj je prvi partner dan danas uvjeren da nisam bila nevina. Mr. Green Mr. Green

Bila sam spremna, opuštena, imala sam povjerenje u partnera koji me xxx puta, prije nego što smo spavali, pitao da l' sam 100% sigurna da želim to - i da l' sam sigurna da to želim baš s njim... On se pobrinuo za kontracepciju ( na meni je bilo samo da legnem i raširim noge Mr. Green Mr. Green ), tijekom odnosa stalno me ispitivao da l' me boli, kako mi je, kako sam... Laughing I on je najvećim dijelom zaslužan za to što mi je 1. put ostao u lijepom sjećanju. Wink

Maki09
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 06, 2009 8:50 pm    Naslov poruke: Re: Bezbolan prvi put Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Nimalo me nije boljelo, nije bilo ni kapi krvi i moj je prvi partner dan danas uvjeren da nisam bila nevina. Mr. Green Mr. Green

Bila sam spremna, opuštena, imala sam povjerenje u partnera koji me xxx puta, prije nego što smo spavali, pitao da l' sam 100% sigurna da želim to - i da l' sam sigurna da to želim baš s njim... On se pobrinuo za kontracepciju ( na meni je bilo samo da legnem i raširim noge Mr. Green Mr. Green ), tijekom odnosa stalno me ispitivao da l' me boli, kako mi je, kako sam... Laughing I on je najvećim dijelom zaslužan za to što mi je 1. put ostao u lijepom sjećanju. Wink
hehe, meni se totalno isto desilo Very Happy S obzirom da su sve moje drugarice uradile to pre mene, poplasile su me sa svakakvim pricama jer ih je bas bolelo, svaku od njih a mene nista, kao da sam to radila citavog zivota, xaxaxa Mr. Green Ali sam stvarno bila opustena, mislim da je to jedan od nacina da se prodje bezbolnije, lakse stigne do cilja Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Bezbolan prvi put Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon