:: |
Autor |
Poruka |
silver_rain ~~Nutella Girl~~
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju
|
|
aha moš mislit, nakon toga bi ubila oboje, ne bi birala ni redosljed
svaka čast ko može tako nešto gadno, ja ne mogu
btw. voljeti ne znači biti konzervativan,
ja ne djelim ono što volim
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Isekla bih joj BiiiiP na 6 delova !!!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Zasto da ne mozda bih im se i pridruzila Veze bez obaveza su cudo
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Isekla bih joj BiiiiP na 6 delova !!! |
Isto tako
Ono što je moje, to je samo moje i ničije više...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Naravno da bi mi smetalo
Onaj kome to ne smeta nema zdrav mozak..Ono što je moje je dam nikome!
|
|
|
|
|
|
Monica2000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Maj 2008 Poruke: 23
|
|
ta me ideja samo pali, a imam zdrav mozak.
Mislim da nas ta ideja sve uzbudjuje sexualno, ali boli nas na osobnom nivou, dakle stara ljudska osobina sebicnost.
Drage moje nema to veze sa ljubavi, ali ideja da onaj ili ona za kojeg mislite da je samo vas(a) moze naci nekog drugog, tko je bolji u krevetu od vas, je porazavajuca. Nije to sto se on tuca sa nekim drugim, nego vas strah da ce od toga trenutka shvatiti da vi niste savrsena osoba za njega(nju) i strah da ce te ostati sami je uzasan, zar ne?
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Kako da mi ne smeta, necu da delim i tacka
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
duca19 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Avg 2008 Poruke: 152 Mesto: Lazarevac
|
|
Ne bih volela,,a i malo sam ljubomorna tako da u svakom slucaju neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!Ono sto je moje niko ne sme da dira i ja ne volim da delim...
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Nisam ljubomorna ali je takva ideja bezveze jer ne radi se o sebičnosti itd, već zašto zarad jednog zadovoljstva da dovedem tu osobu ili on da dovede bilo koga. Fuj, povraća mi se.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | ta me ideja samo pali, a imam zdrav mozak.
Mislim da nas ta ideja sve uzbudjuje sexualno, ali boli nas na osobnom nivou, dakle stara ljudska osobina sebicnost.
Drage moje nema to veze sa ljubavi, ali ideja da onaj ili ona za kojeg mislite da je samo vas(a) moze naci nekog drugog, tko je bolji u krevetu od vas, je porazavajuca. Nije to sto se on tuca sa nekim drugim, nego vas strah da ce od toga trenutka shvatiti da vi niste savrsena osoba za njega(nju) i strah da ce te ostati sami je uzasan, zar ne? |
Mislim da se u globalu i ja slazem sa ovim misljenjem. Ta postavka mi se cini ispravna, ok,mozda bi mi se i dopala ta misao, ali ipak volim da znam da sam ja jedna jedina (citaj-najbolja, ako nista bar za sad) za njega.
Ne bih volela to da gledam, niti da slusam o avanturama. MIslim da partnera treba postedeti u nekim situacijama. Malo ga sacuvati....
Eh,pa svima nama ego radi.. (i nocu i danju)
|
|
|
|
|
|
kissme_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82
|
|
Jaooo,mog decka s nekom drugom? Dobila bi nervni slom-momentalno!!
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
laponac je napisao/la sledeće: | Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera dok vodi ljubav sa drugim (drugom) ili da vam prica detalje o svojim avanturama? |
ajd ovako...ako bi to bila neka tako...sta znam...bzvz veza, kres kombinacija ili, recimo, veza bez obaveza, mozda bih i bila otvorena za takvu ponudu...tesko, ali eto...mozda...ukoliko bi se, pak, radilo o osobi koju volim i postujem i sa kojom sam u ozbiljnoj vezi...e to vec nema sanse...koga volim toga ne delim
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|