www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera...
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
silver_rain
~~Nutella Girl~~
<b>~~Nutella Girl~~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 13 Apr 2007
Mesto: u pogledu njegovih očiju

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 1:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aha moš mislit, nakon toga bi ubila oboje, ne bi birala ni redosljed
svaka čast ko može tako nešto gadno, ja ne mogu

btw. voljeti ne znači biti konzervativan,
ja ne djelim ono što volim

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 07, 2008 2:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Isekla bih joj BiiiiP na 6 delova !!!

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 14, 2008 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zasto da ne mozda bih im se i pridruzila Wink Veze bez obaveza su cudo Laughing

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 14, 2008 11:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

filicka je napisao/la sledeće:
Isekla bih joj BiiiiP na 6 delova !!!

Isto tako Mr. Green

Ono što je moje, to je samo moje i ničije više... Laughing

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 21, 2008 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da bi mi smetalo Rolling Eyes

Onaj kome to ne smeta nema zdrav mozak..Ono što je moje je dam nikome!

Monica2000
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Maj 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 21, 2008 7:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ta me ideja samo pali, a imam zdrav mozak.
Mislim da nas ta ideja sve uzbudjuje sexualno, ali boli nas na osobnom nivou, dakle stara ljudska osobina sebicnost.
Drage moje nema to veze sa ljubavi, ali ideja da onaj ili ona za kojeg mislite da je samo vas(a) moze naci nekog drugog, tko je bolji u krevetu od vas, je porazavajuca. Nije to sto se on tuca sa nekim drugim, nego vas strah da ce od toga trenutka shvatiti da vi niste savrsena osoba za njega(nju) i strah da ce te ostati sami je uzasan, zar ne?

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 21, 2008 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako da mi ne smeta, necu da delim i tacka

duca19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Avg 2008
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 05, 2008 1:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih volela,,a i malo sam ljubomorna tako da u svakom slucaju neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!Ono sto je moje niko ne sme da dira i ja ne volim da delim... New Evil

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 05, 2008 7:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ljubomorna ali je takva ideja bezveze jer ne radi se o sebičnosti itd, već zašto zarad jednog zadovoljstva da dovedem tu osobu ili on da dovede bilo koga. Fuj, povraća mi se.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 05, 2008 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ta me ideja samo pali, a imam zdrav mozak.

Mislim da nas ta ideja sve uzbudjuje sexualno, ali boli nas na osobnom nivou, dakle stara ljudska osobina sebicnost.

Drage moje nema to veze sa ljubavi, ali ideja da onaj ili ona za kojeg mislite da je samo vas(a) moze naci nekog drugog, tko je bolji u krevetu od vas, je porazavajuca. Nije to sto se on tuca sa nekim drugim, nego vas strah da ce od toga trenutka shvatiti da vi niste savrsena osoba za njega(nju) i strah da ce te ostati sami je uzasan, zar ne?

Mislim da se u globalu i ja slazem sa ovim misljenjem. Ta postavka mi se cini ispravna, ok,mozda bi mi se i dopala ta misao, ali ipak volim da znam da sam ja jedna jedina (citaj-najbolja, ako nista bar za sad) za njega.
Ne bih volela to da gledam, niti da slusam o avanturama. MIslim da partnera treba postedeti u nekim situacijama. Malo ga sacuvati....
Eh,pa svima nama ego radi.. (i nocu i danju) Mr. Green

kissme_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 30 Nov 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 22, 2008 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaooo,mog decka s nekom drugom? Dobila bi nervni slom-momentalno!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 22, 2008 11:39 pm    Naslov poruke: Re: Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera... Na vrh strane Na dno strane

laponac je napisao/la sledeće:
Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera dok vodi ljubav sa drugim (drugom) ili da vam prica detalje o svojim avanturama?

ajd ovako...ako bi to bila neka tako...sta znam...bzvz veza, kres kombinacija ili, recimo, veza bez obaveza, mozda bih i bila otvorena za takvu ponudu...tesko, ali eto...mozda...ukoliko bi se, pak, radilo o osobi koju volim i postujem i sa kojom sam u ozbiljnoj vezi...e to vec nema sanse...koga volim toga ne delim

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  sledeća
Strana 13 od 14

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon