:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
pa mozda zato sto oni ustvari ne zele okoncati vezu samo sto vole pored ozbiljne veze da malo svrljaju
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Meni je takodjer lakse ostaviti nego prevariti.
A na ove poruke koje kazu da postoji neki click kad vam jednostavno treba promjena, mogu vam reci iz osobnog iskustva da je to tocno. Brak naravno nije garancija. Negdje sam citao da je u prosjeku najgora sedma godina veze i da tad veze najcesce pucaju ili se dogode prevare.
Ako dodje do toga bolje je pustiti i preboljeti jer kad ti se jednm vrati, vrati ti se zauvijek.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
nikada nisam prevarila partnera ...... pre bi jednostavno raskinula sa njima nego sto bi varala - nijee to u mom stilu ....... ali isto tako svoju vernost veoma cenim tako da kada bi saznala da me bilo kad u zivotu prevario ostavila bi ga bez razmisljanja
|
|
|
|
|
|
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de
|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad
|
|
lakse je jer kad nekog prevaris onda par ti sazna i raskine sa tobom i nemoras da se trudis da raskines sa njim,,,hehehe
|
_________________ *OpasnaMackicaLara*
Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
možda jest teoretski lakše, ali nikad to ne bi napravila jer bi mi se sigurno jednom odbilo o glavu. Kod mene je prekid pravi proces, ne mogu prekinuti odjednom, sad se vidimo, sutra se ne vidimo! Potrebno mi je par razgovora, da se oboje složimo i da bude manje bolno
|
|
|
|
|
|
ana.n Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 251
|
|
zato sto kroz prevaru ipak vise povredjujemo nekog drugog nego sami sebe i onda je uvek tako lakse, mada ja to ne odobravam
|
|
|
|
|
|
milenaaaa_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 121
|
|
moje misljenje je da se svako plasi da ostane sam,zato varaju ali pored sebe uvek imaju nekog iako nije iz ljubavi
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
potpuno se slazem sa milenoooom
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Ne znam zasto valjda je ljudima tesko prekinuti s nekim zbog navike ili znas da je njemu / njoj stalo pa ne znas kako bi se izvukao iz situacije pa ga / ju prevaris pa on ili ona tebe ostavi.
Mislim da je u tome stvar, ali to uopce nije u redu i ne odobravam to nikako.
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
U mene je baš obrnuto.
Nikad nisan momka prevarila niti bi.
To je najniži čin koji neka osoba može napravit.
Radije prekinit ako ne ide nego ga varat.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ja ne bi nekoga prevarila nikada! To mi je krajnje nebulozno..
Radije bi raskinula..
Što bi ga varala?Ako mi se jednostavno ne sviđa kažem mu izvini,ti nisi za mene i raskinemo.I onda tražiš nekog drugog ko je sličan tebi..Što bi nekoga varao?To je užasno..A u stvari ne kontaju da time varaju i sami sebe..
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Momci iz moje generacije imaju jako chudan rezon (neki ne svi). Navodno ne znaju kako (ja to kazem na izvornom srpskom "nemaju muda") da kazu devojci da hoce da raskinu i onda kao bolje da je prevarim skontace sama pa ce ona raskinuti (po sistemu "muko moja predji na drugoga")...
Bolje je raskinuti fer i mozda - kazem mozda - ostati sa tom osobom u fer odnosu nego prawiti neke kombinacije koje nam se uglavnom obiju o glavu...
|
|
|
|
|
|
|