www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zasto je lakse prevariti nekog nego raskinuti?
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 24, 2006 1:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa mozda zato sto oni ustvari ne zele okoncati vezu samo sto vole pored ozbiljne veze da malo svrljaju Laughing

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 24, 2006 11:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je takodjer lakse ostaviti nego prevariti.

A na ove poruke koje kazu da postoji neki click kad vam jednostavno treba promjena, mogu vam reci iz osobnog iskustva da je to tocno. Brak naravno nije garancija. Negdje sam citao da je u prosjeku najgora sedma godina veze i da tad veze najcesce pucaju ili se dogode prevare.
Ako dodje do toga bolje je pustiti i preboljeti jer kad ti se jednm vrati, vrati ti se zauvijek.

nenaantena
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 12 Dec 2005
Mesto: tamo gde zivot traje ..............

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 10:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikada nisam prevarila partnera ...... pre bi jednostavno raskinula sa njima nego sto bi varala - nijee to u mom stilu ....... ali isto tako svoju vernost veoma cenim tako da kada bi saznala da me bilo kad u zivotu prevario ostavila bi ga bez razmisljanja

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 70

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 01, 2006 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lakse je jer kad nekog prevaris onda par ti sazna i raskine sa tobom i nemoras da se trudis da raskines sa njim,,,hehehe

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

možda jest teoretski lakše, ali nikad to ne bi napravila jer bi mi se sigurno jednom odbilo o glavu. Kod mene je prekid pravi proces, ne mogu prekinuti odjednom, sad se vidimo, sutra se ne vidimo! Potrebno mi je par razgovora, da se oboje složimo i da bude manje bolno

ana.n
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 30 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 5:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zato sto kroz prevaru ipak vise povredjujemo nekog drugog nego sami sebe i onda je uvek tako lakse, mada ja to ne odobravam

milenaaaa_bg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 18 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 6:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moje misljenje je da se svako plasi da ostane sam,zato varaju ali pored sebe uvek imaju nekog iako nije iz ljubavi

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 18, 2007 11:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

potpuno se slazem sa milenoooom Wink

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam zasto valjda je ljudima tesko prekinuti s nekim zbog navike ili znas da je njemu / njoj stalo pa ne znas kako bi se izvukao iz situacije pa ga / ju prevaris pa on ili ona tebe ostavi.
Mislim da je u tome stvar, ali to uopce nije u redu i ne odobravam to nikako.

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 8:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U mene je baš obrnuto.
Nikad nisan momka prevarila niti bi.
To je najniži čin koji neka osoba može napravit.
Radije prekinit ako ne ide nego ga varat.

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne bi nekoga prevarila nikada! To mi je krajnje nebulozno..

Radije bi raskinula..
Što bi ga varala?Ako mi se jednostavno ne sviđa kažem mu izvini,ti nisi za mene i raskinemo.I onda tražiš nekog drugog ko je sličan tebi..Što bi nekoga varao?To je užasno..A u stvari ne kontaju da time varaju i sami sebe..

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 11:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Momci iz moje generacije imaju jako chudan rezon (neki ne svi). Navodno ne znaju kako (ja to kazem na izvornom srpskom "nemaju muda") da kazu devojci da hoce da raskinu i onda kao bolje da je prevarim skontace sama pa ce ona raskinuti (po sistemu "muko moja predji na drugoga")...

Bolje je raskinuti fer i mozda - kazem mozda - ostati sa tom osobom u fer odnosu nego prawiti neke kombinacije koje nam se uglavnom obiju o glavu...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Zasto je lakse prevariti nekog nego raskinuti? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon