:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Definitivno voda.
|
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
uglavnom voda, retko kad pijem koka kolu...
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Ne volim coca - colu, s'toga, posle dužeg dvoumljenja, moj konačan odgovor je: voda
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Ne pijem gazirano, a pogotovo ne Coca-Colu... još uvek želim zdravu jetru... A, od vode sam pravi ovisnik, pijem najmanje 3l vode dnevno... Tako da... Voda...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
slaki_ch Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jun 2008 Poruke: 20
|
|
voda voda i samo voda......
koka kolu samo kada me neko prinudi sto znaci.....nikad
pozdrav
slaki_ch
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Ah ja isto kolko god volim Colu ne dajem prednost njoj pred vodom.Luda sam za Colom i ne odustajem od nje šta god da radi, al nikad nisam pokušavala zamjenit vodu Colom.Voda je voda i ima tvari i čari koje ništa drugo nema.Moj frend je pio samo Colu, nije bilo dana da on popije guc vode (veli povraća mu se od nje ).Kad je bio žedan pio je samo Colu.Stalno sam mu držala prodike zbog tog i sad je počeo pit vodu al rijetko.
|
|
|
frakcija Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 20
|
|
Ne pijem gazirano, dakle voda
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Vino.
Ah da to nije u izboru.
Onda pivo.
Ah ni to nije u izboru
Ma VODA, kakva Coca-cola (colu jedino pijem s viskijem, jednom-dvaput godišnje, možda)
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
simonidapuhala Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 20
|
|
|
|
|
harleyy1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 24 Apr 2006 Poruke: 10
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | ovo je pitanje koje se odavno postavlja..i svi smo mi manje vise svesni stetnosti coca cole, pa je opet masovno pijemo..mom prijatelju je razjedena jetra gore nego hronicnom alkoholicaru zbog preteranog konzumiranja coca cole..ja je kao izbegavam..doduse pijem kiselu vodu a ne obicnu, ali u svakom slucaju izbegavam kiseline i otrovne sastojke koji se nalaze u coca coli i uopste u tim gaziranim sokovima.Tu je onda i kolicina secera koju tim sokom unosimo u organizam i povrh svih stetnih sastojaka i posledica, i gojaznost kao posledica unosa secera kroz sokove
tako da zivela nama nasa voda |
voda izvor zivota
|
|
|
|
|
|
harleyy1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 24 Apr 2006 Poruke: 10
|
|
simonidapuhala je napisao/la sledeće: | ma voda je najbolje pice |
voda najbolja i najzdravija
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Voda jeste zdrava al ja bez dnevne doze cole ne mogu da se smirim
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|