www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

voda ili coca cola...?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno voda.

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 3:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uglavnom voda, retko kad pijem koka kolu...

Danny Crane

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 1:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim coca - colu, s'toga, posle dužeg dvoumljenja, moj konačan odgovor je: voda Mr. Green

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 1:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne pijem gazirano, a pogotovo ne Coca-Colu... još uvek želim zdravu jetru... Rolling Eyes A, od vode sam pravi ovisnik, pijem najmanje 3l vode dnevno... Tako da... Voda... Razz

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

slaki_ch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jun 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 9:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

voda voda i samo voda......

koka kolu samo kada me neko prinudi sto znaci.....nikad

pozdrav
slaki_ch

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 06, 2008 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ah ja isto kolko god volim Colu ne dajem prednost njoj pred vodom.Luda sam za Colom i ne odustajem od nje šta god da radi, al nikad nisam pokušavala zamjenit vodu Colom.Voda je voda i ima tvari i čari koje ništa drugo nema.Moj frend je pio samo Colu, nije bilo dana da on popije guc vode (veli povraća mu se od nje Confused ).Kad je bio žedan pio je samo Colu.Stalno sam mu držala prodike zbog tog i sad je počeo pit vodu al rijetko.

frakcija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Maj 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 06, 2008 9:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne pijem gazirano, dakle voda Wink

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 06, 2008 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vino.

Ah da to nije u izboru. Very Happy

Onda pivo.

Ah ni to nije u izboru Very Happy

Ma VODA, kakva Coca-cola (colu jedino pijem s viskijem, jednom-dvaput godišnje, možda)

simonidapuhala
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Nov 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 13, 2008 9:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma voda je najbolje pice

harleyy1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 24 Apr 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 13, 2008 11:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pinkie je napisao/la sledeće:
ovo je pitanje koje se odavno postavlja..i svi smo mi manje vise svesni stetnosti coca cole, pa je opet masovno pijemo..mom prijatelju je razjedena jetra gore nego hronicnom alkoholicaru zbog preteranog konzumiranja coca cole..ja je kao izbegavam..doduse pijem kiselu vodu a ne obicnu, ali u svakom slucaju izbegavam kiseline i otrovne sastojke koji se nalaze u coca coli i uopste u tim gaziranim sokovima.Tu je onda i kolicina secera koju tim sokom unosimo u organizam i povrh svih stetnih sastojaka i posledica, i gojaznost kao posledica unosa secera kroz sokove Rolling Eyes
tako da zivela nama nasa voda

voda izvor zivota

harleyy1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 24 Apr 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 13, 2008 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

simonidapuhala je napisao/la sledeće:
ma voda je najbolje pice

voda najbolja i najzdravija

Killaz
***Don Brate***
***Don Brate***

Godine: 34

Datum registracije: 08 Nov 2006
Mesto: Somewhere in the universe...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 25, 2008 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Voda jeste zdrava al ja bez dnevne doze cole ne mogu da se smirim Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> voda ili coca cola...? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  sledeća
Strana 15 od 17

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon