:: |
Autor |
Poruka |
miljanKO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 01 Feb 2007 Poruke: 26
|
|
tvoje pitanje je bil prevari djevojku sa najdrugaricom?odgovor nebi jer zasto bi to radio kad mogu imam i sa jednom i sa drugom dobre odnose.najdrugaricxa mi pomaze u vemu isto kao i djevojka samo vise pricas drugarici.jedini slucaj kad bi je prevario je ako je bolja riba od moje djevojke
|
|
|
|
|
|
bozayu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Jan 2005 Poruke: 151
|
|
ne bih ipak to ne bi bilo fer
|
_________________ nije sve u lovi ima nesto i u ljubavi |
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Ukoliko veza ne stima raskinuo bih sa devojkom i presao na doticnu.Ali ako je veza ok,onda nemam razloga da ista cinim.
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
|
mateoli Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 213
|
|
ako je stvarno najbolja drugarica vjerovatno bi uradila sve za mene, ukljucujuci i ... je li ???
Prema tome devojka vs najbolja drugarica 1-1
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Ne dopada mi se rasprostranjeno mishljenje da je najbolja drugarica istovremeno i dobra skula za najboljeg druga. Tako da ta opcija kod mene otpada. Chim predjemo taj prag nema vishe da bude najbolja drugarica. Jednostavno tada postaje i "intimna prijateljica" E, a tada nema vishe prichanja o intimnostima sa drugima, jer chovek je chudan. Chim je neshto "imao", odmah misli da to sada samo njemu pripada. Hocu reci da se time javljaju ljubomora i ostale propratne "sheme". Dakle, ostavljama drugarice za drugarice, drugove za drugove, a skule za skule itd. Ukratko.
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Any, smanji te spanske sapunice
Ne breeeee!
Drugaricu cenim ko rodjenu sestru. Nisam bolesnik da spavam sa sestrom, pored devojke
Mislim stvaaaaarnoo....
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Mislim da između muškarca i žene ne postoji prijateljstvo, za početak. Da me ne shvatite pogrešno, smatram da je u redu kad dvoje ljudi sarađuju itd, ali nemoguće je izgraditi iskren prijateljski odnos između dva suprotna pola. E, sad smatram da ako već neki muškarac ima drugaricu, da je ne bi iskoristio pored žive devojke. Prijatelj/ica je jedno (osoba kojoj možeš pričati mnogo opširnije o nekim stvarima nego curi), a opet i prema curi treba biti iskren i iz nekog respekta prema njoj, ne bi trebalo da bude prevarena, a naročito ne sa najboljom ortakinjom.
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Makro je napisao/la sledeće: | Any, smanji te spanske sapunice
Ne breeeee!
Drugaricu cenim ko rodjenu sestru. Nisam bolesnik da spavam sa sestrom, pored devojke
Mislim stvaaaaarnoo.... |
E,baš to!Drugaricu gledaš kao rodjenu sestru.Čim je gledaš drugačije,onda ne želiš da ti dotična osoba bude drugarica.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Drugarica bi trebala biti samo toliko,drugarica. Neko sa kim s druuuzis,pijes kafe,izlazis itd itd, a devojka je neko sa kim imas u osnovi isto to,samo vas "pice" hormoni tj hemija i volite se onako special hehehehehe
nikako ne mesati ta dva pojma.
|
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
mateoli je napisao/la sledeće: | ako je stvarno najbolja drugarica vjerovatno bi uradila sve za mene, ukljucujuci i ... je li ???
Prema tome devojka vs najbolja drugarica 1-1 |
Slazem se..
Ako mi je extra drugarica,sto da ne,...
Ako je neka,grob....hehhe pa ostao bi sa ribom,
I naravno.zavisi kakva je veza..Ako je stabilna ...
Ima tu dosta faktora...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|