www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

devojka VS najbolja drugarica
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
miljanKO
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 01 Feb 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 04, 2007 1:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tvoje pitanje je bil prevari djevojku sa najdrugaricom?odgovor nebi jer zasto bi to radio kad mogu imam i sa jednom i sa drugom dobre odnose.najdrugaricxa mi pomaze u vemu isto kao i djevojka samo vise pricas drugarici.jedini slucaj kad bi je prevario je ako je bolja riba od moje djevojke

bozayu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 12 Jan 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 05, 2007 11:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne bih ipak to ne bi bilo fer

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 12:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ukoliko veza ne stima raskinuo bih sa devojkom i presao na doticnu.Ali ako je veza ok,onda nemam razloga da ista cinim.

mateoli
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 4:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako je stvarno najbolja drugarica vjerovatno bi uradila sve za mene, ukljucujuci i ... je li ???
Prema tome devojka vs najbolja drugarica 1-1

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 28, 2008 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne dopada mi se rasprostranjeno mishljenje da je najbolja drugarica istovremeno i dobra skula za najboljeg druga. Tako da ta opcija kod mene otpada. Chim predjemo taj prag nema vishe da bude najbolja drugarica. Jednostavno tada postaje i "intimna prijateljica" E, a tada nema vishe prichanja o intimnostima sa drugima, jer chovek je chudan. Chim je neshto "imao", odmah misli da to sada samo njemu pripada. Hocu reci da se time javljaju ljubomora i ostale propratne "sheme". Dakle, ostavljama drugarice za drugarice, drugove za drugove, a skule za skule itd. Smile Ukratko.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 30, 2008 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Any, smanji te spanske sapunice Wink Laughing

Ne breeeee!
Drugaricu cenim ko rodjenu sestru. Nisam bolesnik da spavam sa sestrom, pored devojke Smile
Mislim stvaaaaarnoo....

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 30, 2008 9:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da između muškarca i žene ne postoji prijateljstvo, za početak. Da me ne shvatite pogrešno, smatram da je u redu kad dvoje ljudi sarađuju itd, ali nemoguće je izgraditi iskren prijateljski odnos između dva suprotna pola. E, sad smatram da ako već neki muškarac ima drugaricu, da je ne bi iskoristio pored žive devojke. Prijatelj/ica je jedno (osoba kojoj možeš pričati mnogo opširnije o nekim stvarima nego curi), a opet i prema curi treba biti iskren i iz nekog respekta prema njoj, ne bi trebalo da bude prevarena, a naročito ne sa najboljom ortakinjom.

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 30, 2008 10:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Makro je napisao/la sledeće:
Any, smanji te spanske sapunice Wink Laughing

Ne breeeee!
Drugaricu cenim ko rodjenu sestru. Nisam bolesnik da spavam sa sestrom, pored devojke Smile
Mislim stvaaaaarnoo....

E,baš to!Drugaricu gledaš kao rodjenu sestru.Čim je gledaš drugačije,onda ne želiš da ti dotična osoba bude drugarica.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 9:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drugarica bi trebala biti samo toliko,drugarica. Neko sa kim s druuuzis,pijes kafe,izlazis itd itd, a devojka je neko sa kim imas u osnovi isto to,samo vas "pice" hormoni tj hemija i volite se onako special hehehehehe Mr. Green Mr. Green
nikako ne mesati ta dva pojma.

P_r_e_d_a_t_o_r
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 05 Mar 2007
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 21, 2008 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mateoli je napisao/la sledeće:
ako je stvarno najbolja drugarica vjerovatno bi uradila sve za mene, ukljucujuci i ... je li ???
Prema tome devojka vs najbolja drugarica 1-1

Slazem se..

Ako mi je extra drugarica,sto da ne,...
Ako je neka,grob....hehhe pa ostao bi sa ribom,
I naravno.zavisi kakva je veza..Ako je stabilna ...
Ima tu dosta faktora... Shocked Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> devojka VS najbolja drugarica Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon