:: |
Autor |
Poruka |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
idi kod dermatologa. i po meni su ovo akne, ali ne vidi se dobro. a dermatolog ti je vec dao clindamycin, koliko dugo ga vec koristis? nece ti pomoci od jednom. a srna je vec rekla da mogu pomoci i anti-baby pilule. razgovaraj sa svojim ginekolom. i ne pokusavaj sa vise stvari. samo ces jos vise pogorsati situaciju!
|
|
|
|
|
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
Ili odeš kod lekara i on ti da kremicu...ili kod kozmetičara....
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
zena_bez_imena Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369
|
|
Koristi kreme sa cinkom ali nemoj predugo nego samo dok se to zasusi.
Onda nastavi sa Visnjicevom kremom
Sretno
|
|
|
|
|
|
kerfija Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 37
|
|
Zemi Nystatyn i Diprogent ednata stavi ja sabalje drugata vecer.
|
|
|
|
|
|
sama_ca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Okt 2007 Poruke: 1
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Joj ljudi pomagajte.. kako da mi nestanu one rane? tj ova crvenila sa cela?
koji je najbrzi lek za to? | Kod mene je bilo jos gore ..Ti si sretna kod mene je bilo po cjelom licu i celu...I napokon sam odlucila da probam taj Proactiv da vidim kakve rezultate da mi donese.Mislila sam da ce odmah nakon sedmicu dana da prode sve............Ali sam primjetila male promjene.I onda sam odlucila nazvati direktno i da porazgovaram sa doctoricom koja je pronasla proactiv i rekla mi je da moram koristiti redovno kako upustvo govori............I nakom mjesec dana sam vidjela velike promjene evo vec ima 2 godine kako koristim i lice mi je cisto i utegnuto hehe.Zato moj ti je savjet proactiv je naj bolji .............Jer bila sam gora od tebe imala sam rane po licu nisam sama sebe mogla pogledati u ogledalo jer mi je se gadilo da vidim svoje lice ,a sada nemogu da prestanem da se gledam i da se divim kakvo se cudo desilo na mom licu ..............Pa ako zelis malo vise info mozes mi se javiti na sabina_23x@hotmail.com
good luck.........
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|