www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Crvenilo koze
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 15, 2007 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

idi kod dermatologa. i po meni su ovo akne, ali ne vidi se dobro. a dermatolog ti je vec dao clindamycin, koliko dugo ga vec koristis? nece ti pomoci od jednom. a srna je vec rekla da mogu pomoci i anti-baby pilule. razgovaraj sa svojim ginekolom. i ne pokusavaj sa vise stvari. samo ces jos vise pogorsati situaciju!

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 1:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ili odeš kod lekara i on ti da kremicu...ili kod kozmetičara....

stanuje sam đavo.

zena_bez_imena
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 46

Datum registracije: 31 Maj 2004

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koristi kreme sa cinkom ali nemoj predugo nego samo dok se to zasusi.
Onda nastavi sa Visnjicevom kremom

Sretno

kerfija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 23, 2007 10:02 am    Naslov poruke: mast Na vrh strane Na dno strane

Zemi Nystatyn i Diprogent ednata stavi ja sabalje drugata vecer.

sama_ca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Okt 2007

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 12, 2008 7:19 am    Naslov poruke: Re: Crvenilo koze Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
Joj ljudi pomagajte.. kako da mi nestanu one rane? tj ova crvenila sa cela?
koji je najbrzi lek za to?
Kod mene je bilo jos gore ..Ti si sretna kod mene je bilo po cjelom licu i celu...I napokon sam odlucila da probam taj Proactiv da vidim kakve rezultate da mi donese.Mislila sam da ce odmah nakon sedmicu dana da prode sve............Ali sam primjetila male promjene.I onda sam odlucila nazvati direktno i da porazgovaram sa doctoricom koja je pronasla proactiv i rekla mi je da moram koristiti redovno kako upustvo govori............I nakom mjesec dana sam vidjela velike promjene evo vec ima 2 godine kako koristim i lice mi je cisto i utegnuto hehe.Zato moj ti je savjet proactiv je naj bolji .............Jer bila sam gora od tebe imala sam rane po licu nisam sama sebe mogla pogledati u ogledalo jer mi je se gadilo da vidim svoje lice ,a sada nemogu da prestanem da se gledam i da se divim kakvo se cudo desilo na mom licu ..............Pa ako zelis malo vise info mozes mi se javiti na sabina_23x@hotmail.com
good luck.........

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Crvenilo koze Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon