www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Papuča
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 10:09 am    Naslov poruke: Papuča Na vrh strane Na dno strane

Hajde ljudi definisanje ovog pojma...
Kad muškarac dolazi u ovaj položaj?
Da li vam se nekad desilo da postanete jedan papučar?
Da li ste izgubili ortaka koji je postao jedan iz ove fele?
Pišite i neke zanimljive dogadjaje vezane za ovu temu...

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 10:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za sebe ne bi reko da sam papučar, bar ne sad, dok sam sam Wink , ali znam prijatelje koji su to postali čak sam i izgubio dobrog prijatelja zbog toga.

Papučar je neko koji svo svoje vrijeme na pogrešan način posvečuje svojoj partnerici. Dakle onaj tip muškarca koji dopušta sebi da ga djevojka/cura/žena potpuno kontroliše.

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Kad muškarac dolazi u ovaj položaj?

Uglavnom kad je nesiguran u sebe, nema svoje stavove, misljenja, svoje ja i svoju muskost, pa počinje slušati ženku(koja mu naređuje, a ovaj bezpogovorno mora slišat) :mrgreen

Citat:
Da li ste izgubili ortaka koji je postao jedan iz ove fele?

Ne vidim zašto bi se gubilo prijateljstvo zbog ovoga. Pa zaboga, postoje neki koji su papučari u kući, a kad izađu vanka su šmekeri Rolling Eyes

Citat:
Papučar je neko koji svo svoje vrijeme na pogrešan način posvečuje svojoj partnerici. Dakle onaj tip muškarca koji dopušta sebi da ga djevojka/cura/žena potpuno kontroliše.

Jaki lijepo rečeno, djelimo mišljenje Wink

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 8:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dajte neki primjer, tisuću puta sam čula taj izraz ali nisam upoznala takvoga.
Kaj mislite kontrolira? Poruke, izlaske, kaj ?

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 8:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
Dajte neki primjer, tisuću puta sam čula taj izraz ali nisam upoznala takvoga.
Kaj mislite kontrolira? Poruke, izlaske, kaj ?

evo primjera iz iskustva:

Zovem ti ja jarana tog mog, ajmo reko izač' malo, na jedno pičence, on mi odgovara, ne mogu zvat če me ova moja. ajd reko nema frke, djevojka je djevojka, tako par puta, vazda neki izgovori ko ne mogu sad, sad če doć, ona je kod mene, ovo ono. dok mi nije puklo pa sam ga pito, u čemu je fol? mislim dokle če da se vadi na nju ili je u stvari nešto drugo. Kaže on, ma znaš, ne voli ona da izlazim sa drugima ako nije ona uz mene. Pa reko reci i njoj da izađe, ne grizem ebiga. E znaš, ona voli da budemo sami nas dvoje. Tad mi je bilo jasno, i reko sam njemu to a vala i njoj. Reko ako tako nastavite vas dvoje, uskoro če te ostati sami fakat, a tek onda je život dosadan. Tako nemožete živjeti, izolovani od svih.

EDIT: ovo je banalan primjer, ima tu i kontrolisanja poruka i svega toga, a za takve i kojekakve kontrole on zna, al dopušta i dalje takvo ponašanje. ima tu i kontrola oblačenja, pričanje, u glavnom potpuna kontrola. Englezi imaju dobar izraz isto: "pussy whipet"

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, hvala ti na objašnjenju, srce.

mislim toga fakat ima i kod jednih i kod drugih polova, ne ? Znam da u ljubavi svašta dozvoljavamo, ali past pod utjecaj opsesije, navike, ljubomore partnera i izgubiti vlastito ja je previše. To je bar moje mišljenje. Dakako da volim nekad sjedit sama s partnerom vani ili doma satima, ali.. non-stop? Izgubit prijatelje zbog toga? Vrijedi li?

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 9:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno, ima toga i obrnuto...

slažem se sa tobom Anđela, svako normalan voli da bude sam sa svojim dragim/om, to je normalno, al ne vrijedi zbog sujete partnera izgubiti svijet oko sebe, danas sutra tog parnera nema... to se desilo tom mom jaranu, kad sam jim ja svoje reko, odnosi između nje i mene su sasvim zamrli, zamjerila mi je skroz, on je to znao, poslje nekoliko vremena oni su se razišli, i opa, nema ni mene niti ima bilo koga. znaći izgubio je sve zbog nje.

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 04, 2008 8:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Very Happy pa... kada bi neko video mene, mogu da se kladim da bi mu bas tako izgledao Very Happy
s razlikom sto meni moja devojka/zena nista i ne prica... ja se sam povinujem bez ikakve reci Very Happy

salim se Wink
mada sam jedan period prosao kada je mogla komotno da samnom radi sta hoce... i tada bih sigurno pristao, i ne bi ni osetio da sam postao papucica...

sta ja smatram pod Papucizmom (pod papucom i cizmom Laughing )... samo ono kada su svi odgovori na muskarceve delatnosti Arrow zena mi rekla, ne mogu zena mi ne da, kada dodje zena, da pitam zenu, samo ako zena hoce..... zena, zena i zena... kada zena odlucuje o njegovom zivotu...
i ja povremeno kazem iz zajebancije "ne da mi zena"... nije mi ni jasno kako moze da mi zena nesto ne dozvoli Rolling Eyes ... moze da se slaze i ne slaze, da razgovara samnom i da ako joj nesto nije po volji, finim putem me ubedi da nesto ne uradim...
a sve ostalo sto cinim da se ona oseca lepo i sto bi neko pomislio da sam papuca... to je samo zato sto zelim da se moja devojcica oseca lepo...
a komsiluk neka brine o papucama Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Papuča Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon