:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
pa eventualno ja da odem i da pogledam neki lek u apoteci za njega,pa da uzmem i kada mu se javi zgaravica da mu dam da popije.. jer samo ce onda hteti to da popije..
tako je bilo i sa soda bika bonom.. nije hteo da je popije dok ga kiselina stvarno nije gadno mucila...
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | znam ali mi ga je mnogo zao i znam da se nece zavrsiti dobro.. |
Jel mu netko u obitelji patio od žgaravice ili je pio neke lijekove koje ne podnosi?
|
|
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
tablete ili soda bikarbona
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
ne znam nisam ga pitala.. ali kod njega u porodici mnogi pate od svega i svacega...
od bruha,raka,migrene itd..
pije soda bikabodu ali ne bi da to stalno pije jer nije dobar po stomak.. a tablete,pa neko vreme je i pio neke tablete koje treba da pijes kad imas kiselinu ali kaze da su odvratne...
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | ne znam nisam ga pitala.. ali kod njega u porodici mnogi pate od svega i svacega...
od bruha,raka,migrene itd..
pije soda bikabodu ali ne bi da to stalno pije jer nije dobar po stomak.. a tablete,pa neko vreme je i pio neke tablete koje treba da pijes kad imas kiselinu ali kaze da su odvratne... |
ma kako??? Pa imaš za kupiti Gastal s okusom višnje i peperminta. Čuća se kao bombon i pomaže pri neutraliziranju želučane kiseline. To ja uvijek uzmem kad mi je želudac 'težak'. A pomaže i pelin.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
pokusacemo...
|
|
|
Stoyan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 3 Mesto: Kruševac
|
|
Ako nema ˝Gastal˝ neka koristi tablete ˝Gelusil lac˝ koji proizvodi ˝Hemofarm˝. Jedan do dva sata posle jela se uzme jedna tableta i drži se u ustima dok se ne rastopi.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
e sad ,. da ne bih otvarala novu temu, moj problem delimicno ima veze sa ovim pa se nadam da mozda neko moze da mi pomogne savetima
pre par godina, samo svojom krivicom, koju priznajem, drzanjem dijete i neredovnom ishranom sam upropastila sebi zeludac...mislim da se tad toliko skupio da mi sada pada jako tesko svaka masna hrana i izricito moram da pazim sta i kako jedem....kada sam isla kod lekara, vrsila raznorazna ispitivanja, jer me je zeludac uzasno boleo, lekari nisu nista mogli da mi pronadju pa su mi umalo zakazali gutanje sonde ali sam se spasila toga jeduci papice i hrane za bebe pa se to nekako tad normalizovalo...
sadasnje vreme: iako i dan danas pazim sta jedem, desava se iz cista mira da osetim, kao da mi npr , stoji kamen u stomaku, i bude mi jako tesko, neku hranu nekad i ne mogu da svarim mada se zdravo i redovno hranim, osecam muku, nervozu, bol u zelucu i stomaku...sve to jako pocinje da mi smeta i da me nervira..
pretpostavljam da bih opet morala na preglede ali me zanima da li je neko vec imao problema sa ovim i kako ih je resio...da li tu pomazu neki lekovi, cajevi, itd...
da napomenem da mozda, i stres ima veze s tim mada, ovih dana nemam razloga za nerviranje ili mi se sve to desava nesvesno, na sta ne mogu da uticem...
hvala puno na buducim savetima
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|