www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

žgaravica
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 10, 2006 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa eventualno ja da odem i da pogledam neki lek u apoteci za njega,pa da uzmem i kada mu se javi zgaravica da mu dam da popije.. jer samo ce onda hteti to da popije..
tako je bilo i sa soda bika bonom.. nije hteo da je popije dok ga kiselina stvarno nije gadno mucila...

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 10, 2006 3:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
znam ali mi ga je mnogo zao i znam da se nece zavrsiti dobro.. Sad

Jel mu netko u obitelji patio od žgaravice ili je pio neke lijekove koje ne podnosi?

Uniqa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 26 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 14, 2006 8:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tablete ili soda bikarbona

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam nisam ga pitala.. ali kod njega u porodici mnogi pate od svega i svacega...
od bruha,raka,migrene itd..
pije soda bikabodu ali ne bi da to stalno pije jer nije dobar po stomak.. a tablete,pa neko vreme je i pio neke tablete koje treba da pijes kad imas kiselinu ali kaze da su odvratne...

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 6:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
ne znam nisam ga pitala.. ali kod njega u porodici mnogi pate od svega i svacega...
od bruha,raka,migrene itd..
pije soda bikabodu ali ne bi da to stalno pije jer nije dobar po stomak.. a tablete,pa neko vreme je i pio neke tablete koje treba da pijes kad imas kiselinu ali kaze da su odvratne...

ma kako??? Pa imaš za kupiti Gastal s okusom višnje i peperminta. Čuća se kao bombon i pomaže pri neutraliziranju želučane kiseline. To ja uvijek uzmem kad mi je želudac 'težak'. A pomaže i pelin.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 6:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pokusacemo...

Stoyan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: Kruševac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 29, 2007 4:29 pm    Naslov poruke: Zamena Na vrh strane Na dno strane

Ako nema ˝Gastal˝ neka koristi tablete ˝Gelusil lac˝ koji proizvodi ˝Hemofarm˝. Jedan do dva sata posle jela se uzme jedna tableta i drži se u ustima dok se ne rastopi.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 07, 2008 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e sad ,. da ne bih otvarala novu temu, moj problem delimicno ima veze sa ovim pa se nadam da mozda neko moze da mi pomogne savetima

pre par godina, samo svojom krivicom, koju priznajem, drzanjem dijete i neredovnom ishranom sam upropastila sebi zeludac...mislim da se tad toliko skupio da mi sada pada jako tesko svaka masna hrana i izricito moram da pazim sta i kako jedem....kada sam isla kod lekara, vrsila raznorazna ispitivanja, jer me je zeludac uzasno boleo, lekari nisu nista mogli da mi pronadju pa su mi umalo zakazali gutanje sonde ali sam se spasila toga jeduci papice i hrane za bebe pa se to nekako tad normalizovalo...

sadasnje vreme: iako i dan danas pazim sta jedem, desava se iz cista mira da osetim, kao da mi npr , stoji kamen u stomaku, i bude mi jako tesko, neku hranu nekad i ne mogu da svarim mada se zdravo i redovno hranim, osecam muku, nervozu, bol u zelucu i stomaku...sve to jako pocinje da mi smeta i da me nervira..

pretpostavljam da bih opet morala na preglede ali me zanima da li je neko vec imao problema sa ovim i kako ih je resio...da li tu pomazu neki lekovi, cajevi, itd...

da napomenem da mozda, i stres ima veze s tim mada, ovih dana nemam razloga za nerviranje ili mi se sve to desava nesvesno, na sta ne mogu da uticem...

hvala puno na buducim savetima

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> žgaravica Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon