www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vase najvece pijanstvo! :)
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Vucinic88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 11 Jun 2007
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 24, 2007 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

2 puta-

1put proslava pravoslavne nove godine,odrao moju i pola drugove boce vina,sjecam se samo da sam pogledao na sat,bilo je 23:38 od tad koma Crying or Very sad

2put drugaricin 18 rodj , sa drugom pijem cistu votku, naravno cuvao se jer sam rekao necu puno Mr. Green , donosi mi drugarica dzus votku , popijem ja, i predjem na nju, reko dzus votka a nije to nista, ujutro sam se sjecao ali u djelove

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 24, 2007 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

3 put...13.05.2006... prvi put.. drugi put u Crnoj Gori..i treći na exkurzijii....i sad planiniram da se Mr. Green ubijem za Novu godinu..=)

trriper
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 19 Jan 2008
Mesto: Izgubljen negde daleko...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam se prvi put napio u sedmom razredu osnovne, kad mi se rodila sestra. Od tad pijem...

Najgore sam se napio za bratov osamnaesti rodjendan (ne slavi se punoletstvo svaki dan Very Happy ). Pio sam pivo, rakiju, i Rubinov vinjak. Odvalio sam se ko vaska. Citava 4 sata se ja ne secam ni sta sam radio, ni gde sam bio. Ujutro su mi rekli da sam u jednom momentu samo pao na pod i zaspao. Najgore je sto sam se i probudio pijan, ne mamuran nego PIJAN...

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 6:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ufffff... sad za novu godinu. Kad smo radili novogodišnji broj.
Rakija na poslu plus pivo. Posle smo ja i kolega otišli do našeg drugara pa smo stukli još po jednu rakiju i dve dvolitarke uz "Nirvanu", "Pearl jam", "Slayer"... Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Znači, pijanka od otprilike 11 uveče (radio sam treću) do 9 ujutro. Uzeo sam taksi je nisam mogao da koračam do kuće, zaspao i to je to. Very Happy

Da ponovim, retko pijem i to jako retko. Nikad nisam bio mamuran i ne znam kako to uopšte izgleda. Kolega je tad o meni rekao: "Jedva ga možeš naterati da popije i jednu čašu piva, a kad ga nagovoriš - pije bolje od mene!"

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

KK_Niksic_15
~<2_High_4_U>~
<b>~<2_High_4_U>~</b>

Godine: 32

Datum registracije: 21 Jan 2008
Mesto: Niksic,Montenegro...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 5:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najvise sto sam ja ikad popio su dva gutljaja piva..... Very Happy Very Happy Very Happy

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 3:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najgora je bila na svadbi mog rođaka, prije 4 godine. Ja i još druga 3 rođaka, u svatovima, išli smo po mladu, svako svoju plosku rakije, do mlade smo 2 več izpraznili (ja sam vozio), od mlade do crkve se nesječam (ploske sve prazne, ja sam vozio). Od 4 momka u avtu, jedan nije pio, znaći troje smo svrnuli svako po (litarsku) plosku. Dok smo čekali mladu, palo je jedno 6 do 7 piva i naravno još po koja rakija. To je bila najgora ikad ono pijana. Što se tiće količine, tu je legendarna serija mene i mog jarana za novu godinu čini mi se 2001, ja i on litar rakije, litar vekije, svako po 18 piva Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation (ne lažem majke mi) plus nekolicinu kratkih kod komšija! Zadnja je bila za zadnji božič, otac i mater ne piju, pa je na mene palo da svakog gosta dočekam rakijom gostiju je bilo puuuno, a u slobodno vrijeme sam pio pivo, pivi je palo oko 12... mada u zadnje vrijeme ne pijem više... Rolling Eyes

manu-22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jun 2007
Mesto: München

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nakon nabrojenog lako je vjerovati da vise ne pijes
...jel to do iduce prilike?

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 6:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

manu-22 je napisao/la sledeće:
nakon nabrojenog lako je vjerovati da vise ne pijes
...jel to do iduce prilike?

Very Happy Very Happy Very Happy znam da je teško vjerovat, al stvarno, eto npr. od božiča nisam okusio alkohola. u zadnje vrijeme baš nešto posebno mora da bude da bi ja popio... ostarilo se Laughing Laughing

manu-22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 7:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da vjerujem kako je to kad se ostari..... Wink samo sto ti nemas 50 nego 28.......
mislim da bi ovdje trebalo napraviti kakav dobar party, kad razmislim nisam ni ja dugo nista popila

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing ma ja, nego dernek bi moro bit baš jak da bi ja opet odvalio kako sam znao, ne znam više ko nekad Wink

manu-22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ne trebas ko nekada, dosta je da padnes pod stol Mr. Green Mr. Green

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pao sam samo na svadbi. i to u crkvi kad je ono glavno bilo, nisam mogo više da stojim i razvalio sam se. posljedice: smijeh fratra i rođaka sa oltara... al ja tvrdim da je za to kriva vručina Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Vase najvece pijanstvo! :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  sledeća
Strana 13 od 14

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon