:: |
Autor |
Poruka |
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica
|
|
2 puta-
1put proslava pravoslavne nove godine,odrao moju i pola drugove boce vina,sjecam se samo da sam pogledao na sat,bilo je 23:38 od tad koma
2put drugaricin 18 rodj , sa drugom pijem cistu votku, naravno cuvao se jer sam rekao necu puno , donosi mi drugarica dzus votku , popijem ja, i predjem na nju, reko dzus votka a nije to nista, ujutro sam se sjecao ali u djelove
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
|
|
|
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
3 put...13.05.2006... prvi put.. drugi put u Crnoj Gori..i treći na exkurzijii....i sad planiniram da se ubijem za Novu godinu..=)
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Ja sam se prvi put napio u sedmom razredu osnovne, kad mi se rodila sestra. Od tad pijem...
Najgore sam se napio za bratov osamnaesti rodjendan (ne slavi se punoletstvo svaki dan ). Pio sam pivo, rakiju, i Rubinov vinjak. Odvalio sam se ko vaska. Citava 4 sata se ja ne secam ni sta sam radio, ni gde sam bio. Ujutro su mi rekli da sam u jednom momentu samo pao na pod i zaspao. Najgore je sto sam se i probudio pijan, ne mamuran nego PIJAN...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ufffff... sad za novu godinu. Kad smo radili novogodišnji broj.
Rakija na poslu plus pivo. Posle smo ja i kolega otišli do našeg drugara pa smo stukli još po jednu rakiju i dve dvolitarke uz "Nirvanu", "Pearl jam", "Slayer"... Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Znači, pijanka od otprilike 11 uveče (radio sam treću) do 9 ujutro. Uzeo sam taksi je nisam mogao da koračam do kuće, zaspao i to je to.
Da ponovim, retko pijem i to jako retko. Nikad nisam bio mamuran i ne znam kako to uopšte izgleda. Kolega je tad o meni rekao: "Jedva ga možeš naterati da popije i jednu čašu piva, a kad ga nagovoriš - pije bolje od mene!"
|
|
|
KK_Niksic_15 ~<2_High_4_U>~
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Jan 2008 Poruke: 1575 Mesto: Niksic,Montenegro...
|
|
Najvise sto sam ja ikad popio su dva gutljaja piva.....
|
_________________ Ko hoce da vidi kako Vukota(moj drug) jede papir, i jos mnogo toga u vezi sa njim, neka klikne OVDJE |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Najgora je bila na svadbi mog rođaka, prije 4 godine. Ja i još druga 3 rođaka, u svatovima, išli smo po mladu, svako svoju plosku rakije, do mlade smo 2 več izpraznili (ja sam vozio), od mlade do crkve se nesječam (ploske sve prazne, ja sam vozio). Od 4 momka u avtu, jedan nije pio, znaći troje smo svrnuli svako po (litarsku) plosku. Dok smo čekali mladu, palo je jedno 6 do 7 piva i naravno još po koja rakija. To je bila najgora ikad ono pijana. Što se tiće količine, tu je legendarna serija mene i mog jarana za novu godinu čini mi se 2001, ja i on litar rakije, litar vekije, svako po 18 piva (ne lažem majke mi) plus nekolicinu kratkih kod komšija! Zadnja je bila za zadnji božič, otac i mater ne piju, pa je na mene palo da svakog gosta dočekam rakijom gostiju je bilo puuuno, a u slobodno vrijeme sam pio pivo, pivi je palo oko 12... mada u zadnje vrijeme ne pijem više...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
manu-22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 44 Mesto: München
|
|
nakon nabrojenog lako je vjerovati da vise ne pijes
...jel to do iduce prilike?
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
manu-22 je napisao/la sledeće: | nakon nabrojenog lako je vjerovati da vise ne pijes
...jel to do iduce prilike? |
znam da je teško vjerovat, al stvarno, eto npr. od božiča nisam okusio alkohola. u zadnje vrijeme baš nešto posebno mora da bude da bi ja popio... ostarilo se
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
|
da vjerujem kako je to kad se ostari..... samo sto ti nemas 50 nego 28.......
mislim da bi ovdje trebalo napraviti kakav dobar party, kad razmislim nisam ni ja dugo nista popila
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
ma ja, nego dernek bi moro bit baš jak da bi ja opet odvalio kako sam znao, ne znam više ko nekad
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma ne trebas ko nekada, dosta je da padnes pod stol
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
pao sam samo na svadbi. i to u crkvi kad je ono glavno bilo, nisam mogo više da stojim i razvalio sam se. posljedice: smijeh fratra i rođaka sa oltara... al ja tvrdim da je za to kriva vručina
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|