:: |
Autor |
Poruka |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | Mislim da se zaljubljenost uvijek desava u pocetku. Dakle, nakon zaljubljenosti dolazi - LJUBAV . :322:
Ja sam mnogo puta bila zaljubljena, a jednom sam cak i mislila da je doslo do ljubavi. Samo sam pogrijesila....to je jos uvijek bila zaljubljenost. :dontknow:
Sada sam sa deckom nekoliko mjeseci, i polako prelazimo u nesto vise. Sada ne mogu zamisliti ni jedan dan da ge ne vidim i dotaknem.
Postao je dio mene, i mislim da ce to prijeci u ljubav, onu pravu iskrenu. Bez rijeci ponekad provodimo satima, lezim u njegovom krilu i spavam, on me snazno stisne i osjetim otkucaje njegovog srca... Sapne mi njezno da me voli i ostavi poljupce u mojoj kosi. Tada sam na 7. nebu :angel5:
I htjela bi da taj osjecaj potraje zauvijek... Ponekad pomislim kako je to cudno, jer ga znam tek nekoliko mjeseci, ali u njegovim ocima vidim da se mi znamo ipak mnogo duze...mozda cak i iz proslog zivota.... Eto to je ljubav! |
Ti si potpuno u pravu! Mogu samo to da kazem...
|
|
|
|
|
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
ljubav je kad nekog volis i za tu osobu bih dao(la) sve, kad se u nekog zaljubis, to je vise da ti se svidja, ali kad se zaljubis u nekoga to moze da postane prava ljubav...valjda hahah neznam
|
|
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
zaljubljenost je prolazno stanje koje bi trebalo uvesti u pravu ljubav
(sto nije bas uvek slucaj)
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Zaljubljenost - čuveni 'leptirići', ushićenje, 7. nebo
Ljubav - stabilnost, osećaj da nekoga ima u tvom danu i duši
Razlučujem ja tu još kategorija, pre, posle, između ove 2
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
zaljubljenost je deo puta koji bi trebalo da vodi ka ljubavi!
ali uglavnom se to prepozna!
zaljubljenost moze da traje i nedelju dana a ljubav se ne brise tako lako!
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Zaljubljenost je ono sto nas przi u pocetku veze. To je ona strast...leptirici u stomaku kada mislimo na njega/nju, kada treba da se vidimo, kada se prvi put ljubimo...posle par meseci svaka veza prelazi u drugu fazu. Neke veze se zavrsavaju, neke prelaze u naviku i monotoniju jos neko vreme zatim opet pucaju, a one srecne parove ceka predivna veza koja se iz zaljubljenosti pretvara u predivnu ljubav koja traje i opstaje.
|
|
|
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~
|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391
|
|
Ljubav i zaljubljenost su dve različite stvari! Ljubav je voleti, a zaljubljenost - opsednutost bez preteranih osećanja. Meni neko može da bude lep, sladak, da mi se svidi, pa čak i da se zaljubim u njega, ali da volim mogu samo jednu osobu! E, to je ljubav To je jedan divan osećaj koji te inspiriše u svakom pogledu za sve što radiš, on je osoba za koju bih bila spremna sve da učinim, pa i dala život... Ma to je nešto posebno E sada... tek se tu negde nadovezuje i zaljubljenost, jer ako nekoga voliš logično je da si u njega i zaljubljen, a ako si zaljubljen ne mora da znači da ga voliš...Šta sam sad rekla Nema veze...Ko razume shvatiće
|
|
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
PlavaRuzica je napisao/la sledeće: |
Da li za vas ljubav i zaljubljenost isto? Da li ste ikad osetili ljubav ili je do asd sve bila zaljubljenost? Kako se zna kad zaljubljenost postane ljubav? |
Ja mislim da je isto, zaljubljenost nemora da znachi da je i ispunjena ljubav i teze imamo kontrolu nad njom. Koliko ljubav moze da traje nemislim da zavisi od stepena zaljubljenosti vec' uzajamne bliskosti, ako partner odgovara tad i posle najvec'e svadje moguc'e je opet postati zaljubljen.
Ruzno je kad se ljubav mesha iz neke vrste potrebe ili interesa, a to se u neku ruku svima naravno deshava.
|
|
|
|
|
|
sarge Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Jan 2008 Poruke: 34
|
|
Zaljubljenost je nesto kao zatisje pred buru..Samo sto cesto ta bura nikada ne dodje..Da prevedem Mnogo puta osjetimo 'zaljubljenost' tj. tople simpatije prema nekim osobama ali veoma rijetko to potraje i postane 'prava ljubav'
|
|
|
|
|
|
Ivan_Casni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 48
|
|
Zaljubljenost je svidjanje,a za ljubav je potrebno vreme.
Dovoljno je videti nekog jednom i zaljubiti se u njega,ali to nikako ne znaci da volimo nekog....Za radjanje ljubavi treba dosta vremena,a kada ona dodje....
|
|
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 272
|
|
Evo ovako, moja teorija:
1. svidja ti se
2. drag ti je
3. zaljubljena si
4. volis
5....sta preostaje NAVIKA.....
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | 5....sta preostaje NAVIKA..... |
Ne slažem se. Ako nešto i preostane, to je poštovanje
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|