www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ljubav ili zaljubljenost?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 4:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ametist heart je napisao/la sledeće:
Mislim da se zaljubljenost uvijek desava u pocetku. Dakle, nakon zaljubljenosti dolazi - LJUBAV . :322:
Ja sam mnogo puta bila zaljubljena, a jednom sam cak i mislila da je doslo do ljubavi. Samo sam pogrijesila....to je jos uvijek bila zaljubljenost. :dontknow:
Sada sam sa deckom nekoliko mjeseci, i polako prelazimo u nesto vise. Sada ne mogu zamisliti ni jedan dan da ge ne vidim i dotaknem.
Postao je dio mene, i mislim da ce to prijeci u ljubav, onu pravu iskrenu. Bez rijeci ponekad provodimo satima, lezim u njegovom krilu i spavam, on me snazno stisne i osjetim otkucaje njegovog srca... Sapne mi njezno da me voli i ostavi poljupce u mojoj kosi. Tada sam na 7. nebu :angel5:
I htjela bi da taj osjecaj potraje zauvijek... Ponekad pomislim kako je to cudno, jer ga znam tek nekoliko mjeseci, ali u njegovim ocima vidim da se mi znamo ipak mnogo duze...mozda cak i iz proslog zivota.... Eto to je ljubav! Wink

Ti si potpuno u pravu! Mogu samo to da kazem...

LudacaFL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Dec 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljubav je kad nekog volis i za tu osobu bih dao(la) sve, kad se u nekog zaljubis, to je vise da ti se svidja, ali kad se zaljubis u nekoga to moze da postane prava ljubav...valjda hahah neznam

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 18, 2007 10:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zaljubljenost je prolazno stanje koje bi trebalo uvesti u pravu ljubav
(sto nije bas uvek slucaj) Confused

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 18, 2007 10:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaljubljenost - čuveni 'leptirići', ushićenje, 7. nebo Smile

Ljubav - stabilnost, osećaj da nekoga ima u tvom danu i duši Smile

Razlučujem ja tu još kategorija, pre, posle, između ove 2 Wink

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 4:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zaljubljenost je deo puta koji bi trebalo da vodi ka ljubavi!
ali uglavnom se to prepozna!
zaljubljenost moze da traje i nedelju dana a ljubav se ne brise tako lako!

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 22, 2007 7:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaljubljenost je ono sto nas przi u pocetku veze. To je ona strast...leptirici u stomaku kada mislimo na njega/nju, kada treba da se vidimo, kada se prvi put ljubimo...posle par meseci svaka veza prelazi u drugu fazu. Neke veze se zavrsavaju, neke prelaze u naviku i monotoniju jos neko vreme zatim opet pucaju, a one srecne parove ceka predivna veza koja se iz zaljubljenosti pretvara u predivnu ljubav koja traje i opstaje.

srpkinjica
~*+_pevačica_+*~
<b>~*+_pevačica_+*~</b>

Datum registracije: 10 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 02, 2008 8:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubav i zaljubljenost su dve različite stvari! Ljubav je voleti, a zaljubljenost - opsednutost bez preteranih osećanja. Meni neko može da bude lep, sladak, da mi se svidi, pa čak i da se zaljubim u njega, ali da volim mogu samo jednu osobu! E, to je ljubav Embarassed To je jedan divan osećaj koji te inspiriše u svakom pogledu za sve što radiš, on je osoba za koju bih bila spremna sve da učinim, pa i dala život... Ma to je nešto posebno Exclamation E sada... tek se tu negde nadovezuje i zaljubljenost, jer ako nekoga voliš logično je da si u njega i zaljubljen, a ako si zaljubljen ne mora da znači da ga voliš...Šta sam sad rekla Confused Nema veze...Ko razume shvatiće Wink

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 02, 2008 8:53 pm    Naslov poruke: Re: Ljubav ili zaljubljenost? Na vrh strane Na dno strane

PlavaRuzica je napisao/la sledeće:

Da li za vas ljubav i zaljubljenost isto? Da li ste ikad osetili ljubav ili je do asd sve bila zaljubljenost? Kako se zna kad zaljubljenost postane ljubav?

Ja mislim da je isto, zaljubljenost nemora da znachi da je i ispunjena ljubav i teze imamo kontrolu nad njom. Koliko ljubav moze da traje nemislim da zavisi od stepena zaljubljenosti vec' uzajamne bliskosti, ako partner odgovara tad i posle najvec'e svadje moguc'e je opet postati zaljubljen.

Ruzno je kad se ljubav mesha iz neke vrste potrebe ili interesa, a to se u neku ruku svima naravno deshava.

sarge
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 02 Jan 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 1:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaljubljenost je nesto kao zatisje pred buru..Samo sto cesto ta bura nikada ne dodje..Da prevedem Smile Mnogo puta osjetimo 'zaljubljenost' tj. tople simpatije prema nekim osobama ali veoma rijetko to potraje i postane 'prava ljubav' Rolling Eyes

Ivan_Casni
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 20 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 3:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaljubljenost je svidjanje,a za ljubav je potrebno vreme.
Dovoljno je videti nekog jednom i zaljubiti se u njega,ali to nikako ne znaci da volimo nekog....Za radjanje ljubavi treba dosta vremena,a kada ona dodje.... Wink

sejtan-76
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Nov 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo ovako, moja teorija:

1. svidja ti se
2. drag ti je
3. zaljubljena si
4. volis

5....sta preostaje NAVIKA.....

Ne gledaj u lijepotu koja ce te zanijeti,
vec gledaj u dusu koja ce te voljeti!

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
5....sta preostaje NAVIKA.....

Ne slažem se. Ako nešto i preostane, to je poštovanje Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Ljubav ili zaljubljenost? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon