www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

HIV & Love
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  

Da li poznajete nekog ko je zarzen HIVom?
da
12%
 12%  [ 3 ]
ne
88%
 88%  [ 22 ]
Ukupno glasova : 25

Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^Nije tema, bash, za zezanje. Neutral
Imamo mi odgovarajuce delove foruma za zezanje i shale.
Ja nisam bio u toj situaciji, ne zhelim da razmishljam o istoj. Smatram da bi me to dokrajchilo.
Stoga - pamet u glavu i apstinencija. Very Happy Very Happy Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 2:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće:
Citat:
a sta ako npr. imate vec jedno dete?Nek ovo pitanje bude upuceno npr. Mayi.Sta ako bi bila sa tom osobom 5godina,imala dete i odjednom,znaci nije te prevario,saznajes da ima hiv a da ti nisi nekom srecom takodje zarazena?Sta onda?

sledi ubistvo, pa zatim samoubistvo...

Ne mogu da verujem Mayo...mislim da tek sad shvatam da nisi zrela da ustupis u brak sa takvim razmisljanjem...Nisi zrela jer iako ne znam koliko imas godina, imam osecaj da bi ubila svakoga ko po tebi nije perfektan. Voleti je ipak prihvatiti nekog sa njegovim vrlinama i manama jel tako?

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

Umetnik...
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 14 Sep 2007
Mesto: Čačak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno...?

Ne, ne bih !

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta vam je bre ljudi, ja se zezam, a vi se primili odmah? Laughing

moj konacni odgovor: Bila bih sa njim i u dobru i u zlu, u sreci i u bolesti, a naravno da ga ne bih napustila ako je hiv pozitivan. Voljela bih ga isto kao sto ga i sad volim... Wink

Niko nije siguran od HIV-a... Jerotije je naveo jos nekoliko primera kako covek moze da oboli. I nije stvar za zezanciju.
Moze i tebi da se desi...
Inace je, za nas vecinu ovde, prica fiktivna... tj "sta bi radili"... nismo bili u toj situaciji i nadamo se da nikada necemo ni da budemo...
Ono sto je vazno... sto vise razvijena svest o tome, smanjuju se mogucnosti da se taj scenario i desi.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 4:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Ne mogu da verujem Mayo...mislim da tek sad shvatam da nisi zrela da ustupis u brak sa takvim razmisljanjem

procitaj zadnji moj odgovor, pa komentarisi nesto... a uostalom, to je samo tvoje misljenje...

~ Banetova Žena ~

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 09, 2007 1:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne i ne razmišljam o tome!
nisam se nikad našla u takvoj situaciji a i ne bi
brrrrrrrrr jezivo

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 28, 2007 9:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemojte me osudjivati ali ja ne bi mogla...
jer odma na pocetku veze ako vec tako stoje stvari bi bilo lepo da mi kaze, a na pocetku veze jos nisam zaljubljena tako da mi ljubav i ne igra neku ulogu... da znam da je hiv pozitivan kao sex partner bi me automatski odbio..
a da taji to od mene, a imali smo sex pa makar i sa kondomom, i da mi to tek kasnije kaze bila bi strasno ljuta na njega, iz prostog razloga sto mi to nije rekao odma na pocetku..
a posto sam strasno tvrdoglava verovatno bi onu "ljubav" ako se i rodila ljubav izmedju nas dvoje ubio stime sto nije imao poverenja u mene

please ne osudjujte me.. ovo je moje misljenje.. Sad

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 06, 2008 12:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih nikada vodila ljubav sa osobom koja iva HIV... Confused Koliko god da ga volim, zelim da sutra imam svoju zdravu decu, a naravno da cu i za oca birati coveka koji se cuva tih bolestina. Confused

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 45

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 07, 2008 11:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne,nikada ne bih bio sa takvom osobom.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 07, 2008 11:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tek kad iskreno zavolimo, itd. i nađemo se u takvoj situaciji, možemo trezveno razmišljat i dat odgovor. a ovde svi pričamo : ''što bi bilo kad bi bilo...'' ma dajte ljudi.

tek kad bih se našla u takvoj situaciji i kad bi me srce zabolelo, trebalo bi mi vrimena da donesem odluku.

~ Banetova Žena ~

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 07, 2008 12:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tek kad iskreno zavolimo, itd. i nađemo se u takvoj situaciji, možemo trezveno razmišljat i dat odgovor. a ovde svi pričamo : ''što bi bilo kad bi bilo...'' ma dajte ljudi.

tek kad bih se našla u takvoj situaciji i kad bi me srce zabolelo, trebalo bi mi vrimena da donesem odluku.

zbog toga Mayo i diskutujemo ovde na forumu... to sto se nekom nesto nije desilo ne znaci da o tome ne treba da iznosi misljenje...
i ovom komunikacijom, koju mi cinimo na forumu, se stice iskustvo i grade stavovi...

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 07, 2008 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

makoliko ja njega volela ne verujem da bi mogla da spavam sa njim...
da mi na pocetku veze to kaze (dok se jos nisam zaljubila) onda bi podigao neki "zid" i ono, mozemo da budemo prijatelji.. a sex.. Rolling Eyes
a ako mi kasnije kaze za HIV, tj kada sam se vec zaljubila bila bi razocarana sto mi nije verovao i nije mi rekao istinu na pocetku..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> HIV & Love Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon