:: |
Da li poznajete nekog ko je zarzen HIVom? |
da |
|
12% |
[ 3 ] |
ne |
|
88% |
[ 22 ] |
|
Ukupno glasova : 25 |
|
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^Nije tema, bash, za zezanje.
Imamo mi odgovarajuce delove foruma za zezanje i shale.
Ja nisam bio u toj situaciji, ne zhelim da razmishljam o istoj. Smatram da bi me to dokrajchilo.
Stoga - pamet u glavu i apstinencija.
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće: | Citat: | a sta ako npr. imate vec jedno dete?Nek ovo pitanje bude upuceno npr. Mayi.Sta ako bi bila sa tom osobom 5godina,imala dete i odjednom,znaci nije te prevario,saznajes da ima hiv a da ti nisi nekom srecom takodje zarazena?Sta onda? |
sledi ubistvo, pa zatim samoubistvo... |
Ne mogu da verujem Mayo...mislim da tek sad shvatam da nisi zrela da ustupis u brak sa takvim razmisljanjem...Nisi zrela jer iako ne znam koliko imas godina, imam osecaj da bi ubila svakoga ko po tebi nije perfektan. Voleti je ipak prihvatiti nekog sa njegovim vrlinama i manama jel tako?
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
Umetnik... Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 14 Sep 2007 Poruke: 89 Mesto: Čačak
|
|
Iskreno...?
Ne, ne bih !
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće: | sta vam je bre ljudi, ja se zezam, a vi se primili odmah?
moj konacni odgovor: Bila bih sa njim i u dobru i u zlu, u sreci i u bolesti, a naravno da ga ne bih napustila ako je hiv pozitivan. Voljela bih ga isto kao sto ga i sad volim... |
Niko nije siguran od HIV-a... Jerotije je naveo jos nekoliko primera kako covek moze da oboli. I nije stvar za zezanciju.
Moze i tebi da se desi...
Inace je, za nas vecinu ovde, prica fiktivna... tj "sta bi radili"... nismo bili u toj situaciji i nadamo se da nikada necemo ni da budemo...
Ono sto je vazno... sto vise razvijena svest o tome, smanjuju se mogucnosti da se taj scenario i desi.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Citat: | Ne mogu da verujem Mayo...mislim da tek sad shvatam da nisi zrela da ustupis u brak sa takvim razmisljanjem |
procitaj zadnji moj odgovor, pa komentarisi nesto... a uostalom, to je samo tvoje misljenje...
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
ne i ne razmišljam o tome!
nisam se nikad našla u takvoj situaciji a i ne bi
brrrrrrrrr jezivo
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Nemojte me osudjivati ali ja ne bi mogla...
jer odma na pocetku veze ako vec tako stoje stvari bi bilo lepo da mi kaze, a na pocetku veze jos nisam zaljubljena tako da mi ljubav i ne igra neku ulogu... da znam da je hiv pozitivan kao sex partner bi me automatski odbio..
a da taji to od mene, a imali smo sex pa makar i sa kondomom, i da mi to tek kasnije kaze bila bi strasno ljuta na njega, iz prostog razloga sto mi to nije rekao odma na pocetku..
a posto sam strasno tvrdoglava verovatno bi onu "ljubav" ako se i rodila ljubav izmedju nas dvoje ubio stime sto nije imao poverenja u mene
please ne osudjujte me.. ovo je moje misljenje..
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Ne bih nikada vodila ljubav sa osobom koja iva HIV... Koliko god da ga volim, zelim da sutra imam svoju zdravu decu, a naravno da cu i za oca birati coveka koji se cuva tih bolestina.
|
|
|
|
|
|
Nesho79 Zaljubljeni
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
|
|
Ne,nikada ne bih bio sa takvom osobom.
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
tek kad iskreno zavolimo, itd. i nađemo se u takvoj situaciji, možemo trezveno razmišljat i dat odgovor. a ovde svi pričamo : ''što bi bilo kad bi bilo...'' ma dajte ljudi.
tek kad bih se našla u takvoj situaciji i kad bi me srce zabolelo, trebalo bi mi vrimena da donesem odluku.
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće: | tek kad iskreno zavolimo, itd. i nađemo se u takvoj situaciji, možemo trezveno razmišljat i dat odgovor. a ovde svi pričamo : ''što bi bilo kad bi bilo...'' ma dajte ljudi.
tek kad bih se našla u takvoj situaciji i kad bi me srce zabolelo, trebalo bi mi vrimena da donesem odluku. |
zbog toga Mayo i diskutujemo ovde na forumu... to sto se nekom nesto nije desilo ne znaci da o tome ne treba da iznosi misljenje...
i ovom komunikacijom, koju mi cinimo na forumu, se stice iskustvo i grade stavovi...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
makoliko ja njega volela ne verujem da bi mogla da spavam sa njim...
da mi na pocetku veze to kaze (dok se jos nisam zaljubila) onda bi podigao neki "zid" i ono, mozemo da budemo prijatelji.. a sex..
a ako mi kasnije kaze za HIV, tj kada sam se vec zaljubila bila bi razocarana sto mi nije verovao i nije mi rekao istinu na pocetku..
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|