www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Odustati ili otimati...???
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
fallen *ANGEL*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 11, 2007 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ne bi je oteo, maznuo bi je gospodski na sarm i kraj
pod uslovom da osoba sa kojom je u vezi nije neki moj ortak,poznavalac ili prijatelj to nikakooooooo
to je svetinja i to se ne dira bar u mom slucaju

mucamaca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Okt 2007
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 10:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da bi pokušala, svakako ne poznajem cure koja bar ne bi pokušala da isto uradi meni ako bi se joj svidjeo moj dečko.
Ali postoji opasnost da se zaljubiš, a on svejedno ostane sa svojom curom, i na kraju si ti ona koja je povređena.
Svakako ako se umješam, neko je povređen, ja ili ona. Jedanput sam bila ja, kad sam našla novu ljubav, bila je ona... Ali kako kažu: oteto je prokleto, i koliko god pokušavam, ne uspjevamo...

boobamara
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 29 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ja bi umela da otmem u chas posla..ali ne bih to radila,jer ne bi htela da neka tako pokusha da meni otme dechka,nagrabusila bi... Shocked ..a tom dechku bi odmah naglasila da se on odluchi i kazhe,a nema zavlachenja..oces,necesh...ne morash...i to je to...ionako se posle kaju..hehe...ali ne bih otimala ni odustala u svakom sluchaju..samo bih chekala trenutak..doci ce cica na kolica... Laughing

tasa2210
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 08 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 20, 2007 9:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kada bi mi dao do znanja da nezeli biti samnom,naravno da bih odustala...

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 39

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam trenutno u ovakvoj dilemi, i hocu da puknem! S jedne strane toliko ga zelim da je to strasno, a opet kad pomislim da on ima nju strasno.... Nemam bas stomak za te stvari, i ne znam da igram pokvareno... a trebalo bi

shine
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Okt 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 28, 2007 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada bih ja mogla da otimam, i znala kako se to radi, to bi bio moj nacin

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 29, 2007 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^heheh svidja mi se tvoj odgovor simpaticno hehehe Laughing haha, kada bih bila heroina svog nekog filma mislim da bih i ja bila tako fatalna...
ali sta da se radi, nisu mi takve karte podeljene Very Happy

Mara 82
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 42

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 29, 2007 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bože sačuvaj. Ako se i ja njemu sviđam doćiće sam, nema potrebe da ga "otimam".

mad-maxx
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 31 Okt 2007
Mesto: NG

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 31, 2007 1:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada netreba odustati!Treba se boriti za ono sto ti se svidja!

dika88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 5:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmm..Upravo se muvam sa jednim svojim bivsim koji ima devojku.Ne osecam ni malo krivice...Pod jedan,ja sam bila pre nje,a pod dva,to je njegova inicijativa..Znaci,sam se 'oteo' Mr. Green

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 11:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^al ti je izgovor Mr. Green

Citat:
S jedne strane toliko ga zelim da je to strasno, a opet kad pomislim da on ima nju strasno...

i da, to je to prokletstvo. Rolling Eyes nadam se da ce se ta situacija ipak resiti. (pa kakvo god to resenje bilo) mislim da je ipak sve lakse nego to Rolling Eyes

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 7:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Inace ne volim se nikada upucavati zauzetim curama, a kad sam ja zauzet volim gledati do koje granice je neka cura spremna ici Smile Al tesko da bi ikada oteo curu... Ako hoce biti sa mnom i ako na meni primjeti da ja zelim nesto s njom nek onda raskine s momkom i nek mi se obrati... Vidjet cemo sta se moze uraditi Very Happy heheh (al to je samo u slucajevima kad sam slobodan Very Happy )

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Odustati ili otimati...??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  sledeća
Strana 14 od 16

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon