:: |
Autor |
Poruka |
fallen *ANGEL* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 66
|
|
ma ne bi je oteo, maznuo bi je gospodski na sarm i kraj
pod uslovom da osoba sa kojom je u vezi nije neki moj ortak,poznavalac ili prijatelj to nikakooooooo
to je svetinja i to se ne dira bar u mom slucaju
|
_________________ *SRBIJA NIJE SAKA PIRINCA DA JE POZOBA SVAKA VRANA KOJU NANESE VETAR* |
|
|
|
|
mucamaca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana
|
|
Naravno da bi pokušala, svakako ne poznajem cure koja bar ne bi pokušala da isto uradi meni ako bi se joj svidjeo moj dečko.
Ali postoji opasnost da se zaljubiš, a on svejedno ostane sa svojom curom, i na kraju si ti ona koja je povređena.
Svakako ako se umješam, neko je povređen, ja ili ona. Jedanput sam bila ja, kad sam našla novu ljubav, bila je ona... Ali kako kažu: oteto je prokleto, i koliko god pokušavam, ne uspjevamo...
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
|
boobamara Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216
|
|
ma ja bi umela da otmem u chas posla..ali ne bih to radila,jer ne bi htela da neka tako pokusha da meni otme dechka,nagrabusila bi... ..a tom dechku bi odmah naglasila da se on odluchi i kazhe,a nema zavlachenja..oces,necesh...ne morash...i to je to...ionako se posle kaju..hehe...ali ne bih otimala ni odustala u svakom sluchaju..samo bih chekala trenutak..doci ce cica na kolica...
|
|
|
tasa2210 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Jun 2007 Poruke: 16
|
|
kada bi mi dao do znanja da nezeli biti samnom,naravno da bih odustala...
|
_________________ tanja_b |
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja sam trenutno u ovakvoj dilemi, i hocu da puknem! S jedne strane toliko ga zelim da je to strasno, a opet kad pomislim da on ima nju strasno.... Nemam bas stomak za te stvari, i ne znam da igram pokvareno... a trebalo bi
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
shine Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Okt 2007 Poruke: 59
|
|
Kada bih ja mogla da otimam, i znala kako se to radi, to bi bio moj nacin
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^heheh svidja mi se tvoj odgovor simpaticno hehehe haha, kada bih bila heroina svog nekog filma mislim da bih i ja bila tako fatalna...
ali sta da se radi, nisu mi takve karte podeljene
|
|
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Bože sačuvaj. Ako se i ja njemu sviđam doćiće sam, nema potrebe da ga "otimam".
|
|
|
|
|
|
mad-maxx Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 31 Okt 2007 Poruke: 2 Mesto: NG
|
|
Nikada netreba odustati!Treba se boriti za ono sto ti se svidja!
|
_________________ Mrtav Ladan |
|
|
|
|
dika88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Hmmm..Upravo se muvam sa jednim svojim bivsim koji ima devojku.Ne osecam ni malo krivice...Pod jedan,ja sam bila pre nje,a pod dva,to je njegova inicijativa..Znaci,sam se 'oteo'
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^al ti je izgovor
Citat: | S jedne strane toliko ga zelim da je to strasno, a opet kad pomislim da on ima nju strasno... |
i da, to je to prokletstvo. nadam se da ce se ta situacija ipak resiti. (pa kakvo god to resenje bilo) mislim da je ipak sve lakse nego to
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Inace ne volim se nikada upucavati zauzetim curama, a kad sam ja zauzet volim gledati do koje granice je neka cura spremna ici Al tesko da bi ikada oteo curu... Ako hoce biti sa mnom i ako na meni primjeti da ja zelim nesto s njom nek onda raskine s momkom i nek mi se obrati... Vidjet cemo sta se moze uraditi heheh (al to je samo u slucajevima kad sam slobodan )
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|