:: |
Autor |
Poruka |
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Kako kad! Nije kod mene odredjeno kad moram da se vidim pokusava da se vidim svake sedmice!
|
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
sa par najboljih, svaki dan.. a sa onima malo daljim, kad se dogovrimo i kad stignemo
|
|
|
|
|
|
boobamara Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216
|
|
Sa najboljim prijateljima svaki dan bar po 1 put,ali chesto i vishe...
|
|
|
mucamaca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana
|
|
Moje društvo opisuje jedna rečenica: F.R.I.E.N.D.S.
Možemo viseti zajedno celu noč, prespavamo kod jednoga od njih, provodimo vikende zajedno, imamo movies night, kad pogledamo neki film zajedno i tako... Nonstop se zezamo i naš hobi je da uslikamo sve u najgorem mogučem pijanom stanju... Ma super su stvarno..
A onda imam još preostale drugove sa kojima sam u zadnje vreme jako malo, pošto žive u drugom gradu, a ja sam poslednje dve godine u Ljubljani. Od njih sam se prilično uddaljila. Čak i od best frendice, sa kojom smo bile nonstop zajedno, ali sad jednostavno nemamo više čemu da pričamo...
I onda su tu još drugovi, kojima ja kažem drugovi za kafu... To su ljudi sa kojima možeš pričati o svemu, samo ne o svojim problemima...
I to je otprilike to.
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
sada bas retko.... sto zbog njihovih, sto zbog mojih obaveza.... ali kad god imamo, posedimo malo...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
I miss my friends!!! aaaaaaaaaaaaa! To znaci da se nismo videli pa... vise od nedelju dana.. onako posteno. hmmmmm. Inace, volim da ih vidjam bar nedeljno!
|
|
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Sa najboljom prijateljicom čak i više puta dnevno, a sa ostalima kad stignem.
|
|
|
|
|
|
MEDOLINA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 13 Maj 2007 Poruke: 48 Mesto: SUBOTICA
|
|
Ne bas tako cesto,imam troje dece i nemam bas puno vremena za druzenje.
|
_________________ ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE |
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Cesto.. ekipa, rap, crkva i to
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ponedeljkom i utorkom ne izlazim, sredom sam sa momkom, cetvrtkom, petkom, subotom i nedeljom sam sa momkom i prijateljima
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Goran 44 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Sep 2009 Poruke: 66
|
|
Sa njih troje se vidim svaki dan sa drugima barem nedeljno ali se redovno cujemo
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Volim svoje prijatelje i nase je poznanstvo sigurno, provjereno i nikada upitno, nikada na probi, ljudi sa kojima sam odrastala i dio su kako mog djetinsjtva i moje mladosti tako i sadasnjeg zivota. Uvijek sam tu kada im zatrebam, premda se ne vidjamo mnogo, ali nikada nema prazne price medju nama i vrijeme koje je proteklo u tom nasem nevidjanju nam ne predstavlja ni najmanji problem. Malo ih je ali dobro odabranih.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|