www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko se često viđate sa prijateljima?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: Linz

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 15, 2007 2:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako kad! Nije kod mene odredjeno kad moram da se vidim pokusava da se vidim svake sedmice!

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 15, 2007 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sa par najboljih, svaki dan.. a sa onima malo daljim, kad se dogovrimo i kad stignemo

boobamara
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 29 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 17, 2007 1:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa najboljim prijateljima svaki dan bar po 1 put,ali chesto i vishe... Cool

mucamaca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Okt 2007
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moje društvo opisuje jedna rečenica: F.R.I.E.N.D.S.

Možemo viseti zajedno celu noč, prespavamo kod jednoga od njih, provodimo vikende zajedno, imamo movies night, kad pogledamo neki film zajedno i tako... Nonstop se zezamo i naš hobi je da uslikamo sve u najgorem mogučem pijanom stanju... Ma super su stvarno..

A onda imam još preostale drugove sa kojima sam u zadnje vreme jako malo, pošto žive u drugom gradu, a ja sam poslednje dve godine u Ljubljani. Od njih sam se prilično uddaljila. Čak i od best frendice, sa kojom smo bile nonstop zajedno, ali sad jednostavno nemamo više čemu da pričamo...

I onda su tu još drugovi, kojima ja kažem drugovi za kafu... To su ljudi sa kojima možeš pričati o svemu, samo ne o svojim problemima...

I to je otprilike to.

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 7:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sada bas retko.... sto zbog njihovih, sto zbog mojih obaveza.... ali kad god imamo, posedimo malo...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 25, 2007 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I miss my friends!!! aaaaaaaaaaaaa! To znaci da se nismo videli pa... vise od nedelju dana.. onako posteno. hmmmmm. Inace, volim da ih vidjam bar nedeljno! Cool

Mara 82
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 42

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 29, 2007 10:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa najboljom prijateljicom čak i više puta dnevno, a sa ostalima kad stignem.

MEDOLINA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 13 Maj 2007
Mesto: SUBOTICA

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bas tako cesto,imam troje dece i nemam bas puno vremena za druzenje.

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cesto.. Smile ekipa, rap, crkva i to Smile

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 08, 2009 8:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ponedeljkom i utorkom ne izlazim, sredom sam sa momkom, cetvrtkom, petkom, subotom i nedeljom sam sa momkom i prijateljima Smile

Goran 44
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 08 Sep 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 20, 2009 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa njih troje se vidim svaki dan sa drugima barem nedeljno ali se redovno cujemo

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 21, 2009 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim svoje prijatelje i nase je poznanstvo sigurno, provjereno i nikada upitno, nikada na probi, ljudi sa kojima sam odrastala i dio su kako mog djetinsjtva i moje mladosti tako i sadasnjeg zivota. Uvijek sam tu kada im zatrebam, premda se ne vidjamo mnogo, ali nikada nema prazne price medju nama i vrijeme koje je proteklo u tom nasem nevidjanju nam ne predstavlja ni najmanji problem. Malo ih je ali dobro odabranih.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Koliko se često viđate sa prijateljima? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon