:: |
Autor |
Poruka |
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
Citat: | ne, nisam ja mislila zaebavancija sa drugom koji je takav.. drug je drug, a pod za*ebancijom sam mislila da ispunim sebi zelju i umirim hormone.. tako nekako.. nista ozbiljno naravno, de ces ozbiljno sa njima, samo bi sebe unistila.. |
Da smirujes hormone??? Nesto ozbiljno ??? Pa ti imas 16 god.... Tebi ne treba ni da bude mesto sa takvim likovima....
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
Jale21 je napisao/la sledeće: | Da smirujes hormone??? Nesto ozbiljno ??? Pa ti imas 16 god.... Tebi ne treba ni da bude mesto sa takvim likovima.... |
to nisam mislila bukvalno za sebe, nego uopsteno.. svesna sam ja svojih godina
|
Poslednja prepravka: -*-Diva-*- datum Pon Sep 24, 2007 7:52 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
e divce ne zna on je tek punoletan postao
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Mene nista vise ne iritira od takvih momaka, a narocito devojaka. Ima ih i ovde na forumu isto kao i u stvarnom zivotu i stvarno ne znam kako uspevam ovde da se uzdrzim a da im ne odgovorim nesto. Ovako, ako naletim na takve ljude, uvek nesto prokomentarisem, ali ovde moram da se iskontrolisem jer su pravila takva. Jeste da mi kljuca mozak kad naletim na njihove postove, ali sta da radim, pravila su pravila.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Samo jedna rech postoji za njih - SMESNI Nikada necu zaboraviti scenu iz jednog kafica u BG. Ulazi ta 'faca' sa ribom i u svom fazonu ono .... svi ste mi do kolena ja sam frajer prilazi nekom liku, mali kikirez nema sta da ga vidis - jedva 50kg sa krevetom i kao "Mali to je moj sto ae .. dizi se" - lik ga pogleda nekim bolesno glupim pogledom "ono ko ovce kad bleje" i ni 5 ni 6 mrtav ladan zakuca lika - znaci patosiro ga. Ja sam vristao od smeha - ae sto sam ja plako od smeha nego sto je ceo kafic umirao. Devojka je popizdela jer ZABOGA njenog divnog decka je neko prikuco
Ocu da kazem nalete i te "face" na neke budale koje se uopste ne sire al zato kad tako pridju popiju da ne znaju 3 dana de su
Po meni to su uglavnom mamini i tatini sincici, puni para koji ne znaju kako drugacije da budu poznati - pa aj bar da budu najpoznatiji po gluposti. Sto se devojaka tice retko se sa njima vidjaju normalne starije devojke, uglavnom su to ribe (aj uslovno receno ribe al ne mogu ja sa jos nepunih 18 da kazem "klinke" mada psihicki to jesu) od znaci 15,16,17 eventualno do 19 godina koje su eto ... utripovale da ako su sa takvim frajerima onda im skace cena a u stvari je suprotno. Ja ih ne podnosim - ni te ribe a ni likove - zeludac mi se okrece od njih al ono, dok me ne diraju ne kachim se nema razloga. Mada u principu takvi "frajeri", "face" i ostalo uglavnom traze neke slabije dosta od sebe da se izivljavaju na njima.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
imam primer, decko moje drugarice, umisljeni frajer
nije ni smesno koliko je zalosno jer on stvarno veruje u to
a inace izbegavam da idem kod nje kad je on tamo
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | imam primer, decko moje drugarice, umisljeni frajer
nije ni smesno koliko je zalosno jer on stvarno veruje u to
a inace izbegavam da idem kod nje kad je on tamo |
A svi oni veruju u to. Mislis da ima onih koji se pretvaraju da su frajeri a ustvari su svesni da nisu? Ja mislim da su svi oni ubedjeni u to da oni nisu umislili vec da su stvarno face.
Evo tvrdim da se jos nijedan od nas muskaraca sa foruma nije pronasao u ovoj prici, a po zakonu verovatnoce mora da ih ima i medju nama. Mozda sam i ja jedan od takvih a da toga nisam svestan...
Ako je neko primetio da jesam, neka mi odmah kaze da se utepam!
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
@jerotije
Amin druze Najgore i jeste to sto muskarci ne provaljuju kad rade takve stvari.... cini im se da je to normalno - mada nije
|
|
|
|
|
|
Jokky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2008 Poruke: 221 Mesto: <Destination Unknown>
|
|
Svako svojem jatu ide Ako on svojim prenapuhanim nosicem para oblake onda na tim oblacima srece nosice zemske vrste i tu se oni spoje i zajedno nastvaljaju da budi napuhani nosici koji paraju oblake sve dok jednog dana ne nestane oblaka i sve ode u BiiiP (metaforicki receno) Dakle ukratko izbjegavam jer imam kronicnu alergiju na take stvari i pokusavam ne komentirati kad se sretnem sa anomalijom take vrste...
|
_________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue.
And the dreams that you dare to dream
Really do come true. |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Mr. Bond je napisao/la sledeće: | @jerotije
Amin druze Najgore i jeste to sto muskarci ne provaljuju kad rade takve stvari.... cini im se da je to normalno - mada nije |
Potpisujen u potpunosti...
Mi to neki skoro ne skužimo,a mislin da sam i ja medju takvima,bar djelomično...
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
šta reći svako se fura na ono što voli.pa tako i ti likovi i ribe.nemam problem sa takvim ljudima.a nemam ni neko posebno mišljenje u stvari nisam o tome razmišljao.
ne opterećujem se sa tim.
pa ja što znam likova što imaju takvo mišljenje o sebi.zaista i jesu face.
i vole ih sve ribe samo neke tu nešto petljaju,tipa ja to nebi .ja ovo ono.
a svaka bi ih pojela,pa šta ti više voliš da budeš sa dobrom ribom koja je svesna da je ribetina .ili da budeš sa nekom koja je žnaru???pitanje za autora teme.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Mr. Bond je napisao/la sledeće: | Samo jedna rech postoji za njih - SMESNI Nikada necu zaboraviti scenu iz jednog kafica u BG. Ulazi ta 'faca' sa ribom i u svom fazonu ono .... svi ste mi do kolena ja sam frajer prilazi nekom liku, mali kikirez nema sta da ga vidis - jedva 50kg sa krevetom i kao "Mali to je moj sto ae .. dizi se" - lik ga pogleda nekim bolesno glupim pogledom "ono ko ovce kad bleje" i ni 5 ni 6 mrtav ladan zakuca lika - znaci patosiro ga. Ja sam vristao od smeha - ae sto sam ja plako od smeha nego sto je ceo kafic umirao. Devojka je popizdela jer ZABOGA njenog divnog decka je neko prikuco |
hahah, ne verujem
Neka, tako mu i treba
Sad kad bolje razmislim, moje musko drustvo je takvo
Nisu sad toliko umisljeni da bih uradili to sto je uradio taj tip, tipa da ustane jer je to njegov sto i tako te neke scene, ali frajeri su i toga su svesni
Sa svima su ok, znaju koga pozdrave, sa kime popiju pice, sa kime idu na zurke, a ko su jim pravi prijatelji.
Sa njima nikad nije dosadno, uvek se nesto desava, i dobri su drugovi, a i ja da jih ne znam rekla bh da su ufuraaniii do neba..
Sa druge strane, nisu takvi da ce birati neke zesce ribe zato sto su oni takvi, jer oni vrlo dobro znaju kakve su te zesce ufurane ribe.. normalne devojke u koje se zaljube i koje jim se svidjaju i to je to
Obicno su to devojke koju imaju samopouzdanje i izdaleka i izgleda kao da su ufurane, a nisu, i nemaju izbacene sise i napucene usne..devojke koje drze do sebe Pricam za moje drustvo
E, sad, Oovo sto je napisao bond o tom decku.. taj lik je totalni kreten i debil, tako da i ne sumnjam da je i ta devojka takva.
Toliko
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|