www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prepotentni tipovi i devojke koje se pale na njih
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Jale21
Mister Domaći.de 2007
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 16 Okt 2005
Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ne, nisam ja mislila zaebavancija sa drugom koji je takav.. drug je drug, a pod za*ebancijom sam mislila da ispunim sebi zelju i umirim hormone.. Smile tako nekako.. nista ozbiljno naravno, de ces ozbiljno sa njima, samo bi sebe unistila..

Da smirujes hormone??? Nesto ozbiljno ??? Pa ti imas 16 god.... Tebi ne treba ni da bude mesto sa takvim likovima....

Yes it's gonna be cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 34

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 7:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jale21 je napisao/la sledeće:
Da smirujes hormone??? Nesto ozbiljno ??? Pa ti imas 16 god.... Tebi ne treba ni da bude mesto sa takvim likovima....

to nisam mislila bukvalno za sebe, nego uopsteno.. svesna sam ja svojih godina Smile

Poslednja prepravka: -*-Diva-*- datum Pon Sep 24, 2007 7:52 pm; ukupno izmenjena 1 put

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 7:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e divce ne zna on je tek punoletan postao Wink

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 11:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mene nista vise ne iritira od takvih momaka, a narocito devojaka. Ima ih i ovde na forumu isto kao i u stvarnom zivotu i stvarno ne znam kako uspevam ovde da se uzdrzim a da im ne odgovorim nesto. Ovako, ako naletim na takve ljude, uvek nesto prokomentarisem, ali ovde moram da se iskontrolisem jer su pravila takva. Jeste da mi kljuca mozak kad naletim na njihove postove, ali sta da radim, pravila su pravila. Wink

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 25, 2007 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo jedna rech postoji za njih - SMESNI Very Happy Nikada necu zaboraviti scenu iz jednog kafica u BG. Ulazi ta 'faca' sa ribom i u svom fazonu ono .... svi ste mi do kolena ja sam frajer prilazi nekom liku, mali kikirez nema sta da ga vidis - jedva 50kg sa krevetom Smile i kao "Mali to je moj sto ae .. dizi se" - lik ga pogleda nekim bolesno glupim pogledom "ono ko ovce kad bleje" i ni 5 ni 6 mrtav ladan zakuca lika - znaci patosiro ga. Ja sam vristao od smeha - ae sto sam ja plako od smeha nego sto je ceo kafic umirao. Devojka je popizdela jer ZABOGA njenog divnog decka je neko prikuco Smile

Ocu da kazem nalete i te "face" na neke budale koje se uopste ne sire al zato kad tako pridju popiju da ne znaju 3 dana de su Smile
Po meni to su uglavnom mamini i tatini sincici, puni para koji ne znaju kako drugacije da budu poznati - pa aj bar da budu najpoznatiji po gluposti. Sto se devojaka tice retko se sa njima vidjaju normalne starije devojke, uglavnom su to ribe (aj uslovno receno ribe al ne mogu ja sa jos nepunih 18 da kazem "klinke" mada psihicki to jesu) od znaci 15,16,17 eventualno do 19 godina koje su eto ... utripovale da ako su sa takvim frajerima onda im skace cena a u stvari je suprotno. Ja ih ne podnosim - ni te ribe a ni likove - zeludac mi se okrece od njih al ono, dok me ne diraju ne kachim se nema razloga. Mada u principu takvi "frajeri", "face" i ostalo uglavnom traze neke slabije dosta od sebe da se izivljavaju na njima.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 26, 2007 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam primer, decko moje drugarice, umisljeni frajer

nije ni smesno koliko je zalosno jer on stvarno veruje u to

a inace izbegavam da idem kod nje kad je on tamo

" I know the way to fuck them all...."

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 26, 2007 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
imam primer, decko moje drugarice, umisljeni frajer

nije ni smesno koliko je zalosno jer on stvarno veruje u to

a inace izbegavam da idem kod nje kad je on tamo

A svi oni veruju u to. Mislis da ima onih koji se pretvaraju da su frajeri a ustvari su svesni da nisu? Ja mislim da su svi oni ubedjeni u to da oni nisu umislili vec da su stvarno face.

Evo tvrdim da se jos nijedan od nas muskaraca sa foruma nije pronasao u ovoj prici, a po zakonu verovatnoce mora da ih ima i medju nama. Mozda sam i ja jedan od takvih a da toga nisam svestan...
Ako je neko primetio da jesam, neka mi odmah kaze da se utepam! Very Happy

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 26, 2007 5:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@jerotije

Amin druze Wink Najgore i jeste to sto muskarci ne provaljuju kad rade takve stvari.... cini im se da je to normalno - mada nije Smile

Jokky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Nov 2008
Mesto: <Destination Unknown>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 01, 2008 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svako svojem jatu ide Very Happy Ako on svojim prenapuhanim nosicem para oblake onda na tim oblacima srece nosice zemske vrste i tu se oni spoje i zajedno nastvaljaju da budi napuhani nosici koji paraju oblake sve dok jednog dana ne nestane oblaka i sve ode u BiiiP (metaforicki receno) Laughing Dakle ukratko izbjegavam jer imam kronicnu alergiju na take stvari i pokusavam ne komentirati kad se sretnem sa anomalijom take vrste...

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 01, 2008 11:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Bond je napisao/la sledeće:
@jerotije

Amin druze Wink Najgore i jeste to sto muskarci ne provaljuju kad rade takve stvari.... cini im se da je to normalno - mada nije Smile

Potpisujen u potpunosti...
Mi to neki skoro ne skužimo,a mislin da sam i ja medju takvima,bar djelomično...

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 03, 2009 2:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

šta reći svako se fura na ono što voli.pa tako i ti likovi i ribe.nemam problem sa takvim ljudima.a nemam ni neko posebno mišljenje u stvari nisam o tome razmišljao.
ne opterećujem se sa tim.

pa ja što znam likova što imaju takvo mišljenje o sebi.zaista i jesu face.
i vole ih sve ribe samo neke tu nešto petljaju,tipa ja to nebi .ja ovo ono.
a svaka bi ih pojela,pa šta ti više voliš da budeš sa dobrom ribom koja je svesna da je ribetina .ili da budeš sa nekom koja je žnaru???pitanje za autora teme.

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 29, 2009 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Bond je napisao/la sledeće:
Samo jedna rech postoji za njih - SMESNI Very Happy Nikada necu zaboraviti scenu iz jednog kafica u BG. Ulazi ta 'faca' sa ribom i u svom fazonu ono .... svi ste mi do kolena ja sam frajer prilazi nekom liku, mali kikirez nema sta da ga vidis - jedva 50kg sa krevetom Smile i kao "Mali to je moj sto ae .. dizi se" - lik ga pogleda nekim bolesno glupim pogledom "ono ko ovce kad bleje" i ni 5 ni 6 mrtav ladan zakuca lika - znaci patosiro ga. Ja sam vristao od smeha - ae sto sam ja plako od smeha nego sto je ceo kafic umirao. Devojka je popizdela jer ZABOGA njenog divnog decka je neko prikuco Smile

Laughing Laughing Laughing Laughing hahah, ne verujem Laughing Laughing
Neka, tako mu i treba Laughing

Sad kad bolje razmislim, moje musko drustvo je takvo Shocked Laughing
Nisu sad toliko umisljeni da bih uradili to sto je uradio taj tip, tipa da ustane jer je to njegov sto i tako te neke scene, ali frajeri su i toga su svesni Wink
Sa svima su ok, znaju koga pozdrave, sa kime popiju pice, sa kime idu na zurke, a ko su jim pravi prijatelji. Laughing
Sa njima nikad nije dosadno, uvek se nesto desava, i dobri su drugovi, a i ja da jih ne znam rekla bh da su ufuraaniii do neba.. Laughing Laughing Wink
Sa druge strane, nisu takvi da ce birati neke zesce ribe zato sto su oni takvi, jer oni vrlo dobro znaju kakve su te zesce ufurane ribe.. normalne devojke u koje se zaljube i koje jim se svidjaju i to je to Wink Laughing
Obicno su to devojke koju imaju samopouzdanje i izdaleka i izgleda kao da su ufurane, a nisu, i nemaju izbacene sise i napucene usne..devojke koje drze do sebe Wink Pricam za moje drustvo Wink
E, sad, Oovo sto je napisao bond o tom decku.. taj lik je totalni kreten i debil, tako da i ne sumnjam da je i ta devojka takva. Laughing
Toliko Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Prepotentni tipovi i devojke koje se pale na njih Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon