:: |
Autor |
Poruka |
$aša Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Jan 2007 Poruke: 65
|
|
Da vas čujem, koje je to vaše najromantičnije delo, koje ste priredili vašoj devojci???
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Zalazak sunca sa siluetom dvoje zaljubljenih. Rađeno u Paint-u.
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
Odve je u Podgoricu u "plavnicu" jedan od najlepsih restorana na balkanu... Bilo je prelepo....
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Odveo je na izlozbu ptica u prirodnjacki muzej, stali smo ispred prepariranog beloglavog supa i ja sam joj rekao: "Vidis, ove ptice su najvernija bica na planeti. Kada se jednom vezu za svog partnera, sa njim ostaju celog zivota. Ako jedno od njih ugine, ovo drugo ostaje u samoci cekajuci da mu se vrati... Verovatno sada negde na nekoj steni jedna zenka cuci nadajuci se da ce ponovo videti ovog lepotana. I cekace ga... i nadace se... sve do smrti...."
I meni suze krenuse a njoj bilo smesno!
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
U mom stanu. Napravio srce od svijeca na sred stola. Srce od 40-ak svijeca
Pola sata je bespomocna stajala na vratima i nije mogla da vjeruje da je neko tako nesto za nju napravio
Ako neko zeli, imam i jednu sliku tog prizora. Jest da je slika malo mutna, ali vidi se dovoljno dobro
P.S. coco_bill , jel mozes i ti to svoje postaviti ovdje? mislim, ako nije preintimno...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ je napisao/la sledeće: | Ako neko zeli, imam i jednu sliku tog prizora. Jest da je slika malo mutna, ali vidi se dovoljno dobro
P.S. coco_bill , jel mozes i ti to svoje postaviti ovdje? mislim, ako nije preintimno... |
Slobodno postavi svoju sliku, ali ja moju ne mogu nikako da nadjem...
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
|
|
Evo jedva i ja nadje slike onog sto sam ja uradio
Nije mi nesto najbolje kamera funkcionisala u to vrijeme, pa su slike malo mutne Al vazno je da je ona to tu noc mogla dobro vidjeti
Jos da coco bill nadje svoj rad, pa da vidimo onda hoce li jos uvijek djevojke govoriti da mi muskarci nismo romanticni, i da je romantika izumrla
Hajde da cujem komentar na ovo sto sam napravio za nju?
|
|
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
Ko da si pravio ritual da je roknes
Salim se naravno... Bas je romanticno... Koliko je bilo srce i gde si ga postavio?
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
|
|
srce je bilo napravljeno od 24 svijece, na stolu sam ga napravio, a jos je u sobi bilo na raznim mjestima razbacano nekih 22 ili nesto vise svijeca...
to je bio nas prvi spoj i tu smo noc trebali prohodati, pa sam zelio napraviti nesto specialno da se to obiljezi i uspio sam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu sliku nisam našao, ali sam se setio nečeg drugog.
Strip koji sam radio 1999. za tadašnju devojku. Tačnije, precrtao sam strip "Prosioci" iz "Mikijevog zabavnika" i promenio imena i tekstove. Njen tata je samo rekao: "Kako je imao živaca ovoliko da crta???"
Negde kod četvrte strane je veza pukla, ali sam strip ipak završio.
Možete ga naći ovde. Kako vi to komentarišete?
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
|
|
Coco, svaka cast Evo sad sam procitao cijeli strip, i svaka cast
I opet cu ponoviti ono sto sam puno puta reko, ko kaze da mi momci nemamo smisla za romantiku hehehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|