:: |
Autor |
Poruka |
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug
|
|
Uvek sam bio za duge veze,ali prave. Imao sam klinacku ljubav koja je prerasla u veoma ozbiljnu dugu vezu koja je trajala 7 godina,a onda pukla. Posle toga sam bio sam,spremao se da nadjem onu pravu i pocnem ponovo ispocetka. Upoznao sam devojku koja je bila vise nego idealno, pravi andjeo,
veoma dobra, fina, kulturna, vredna, prelepa, nezna... ma svako da pozeli! Bili smo zajedno 2 godine,mnogo sam je voleo,a onda se odjednom sve srusilo, nismo mogli da pocnemo da zivimo zajedno zbog trenutnih poteskoca, nije mogla da ceka mali period i sve je puklo!
Toliku ljubav nikad nisam imao, dao, dobio i doziveo kao sa njom. Moj andjeo, jedini andjeo, otisao je zauvek! Jos se nisam oporavio a mislim da nikad i necu. Neverujem da cu ikad vise tako nesto doziveti i voleti!!!
I sad da me ponovo pitate sta je bolje, ne znam, da sam znao da ce sve ovako da se izdesava, drugacije bi se ponaso i razmisljao. Mozda samo nemam srece, mozda, nadam se da ce biti bolje...
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
MaJcHe_91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 14 Jan 2007 Poruke: 205 Mesto: Bg
|
|
mozda sam glupa sto imam takwo mishljenje sa 16 godina,ali ne wolim kratke weze...
wishe sam za neshto...weliko..na duge staze,sa puno ljubawi,nezhnosti i tako toga...
ali swe mi se chini da nema takwog nekoga za mene
|
_________________ swe bez tebe...swe tako prazno je |
|
|
|
|
anabalind Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 217
|
|
Za duge veze!Sa prvim momkom sam isla 5 godina,i onda se sve od jedanput srusilo!Bila sam strasno razocarana kada me je napustio,ali sam pregurala nekako!Sad imam novog decka,koji je super,i ja se nadam da je to to!
|
|
|
|
|
|
anabalind Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 217
|
|
svaka cast mimiju kaponeu na textu!Veoma si lepo to napisao!Zao mi je sto ti se tako desilo!Bice bolje!
|
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
mimi_kapone je napisao/la sledeće: | Uvek sam bio za duge veze,ali prave. Imao sam klinacku ljubav koja je prerasla u veoma ozbiljnu dugu vezu koja je trajala 7 godina,a onda pukla. Posle toga sam bio sam,spremao se da nadjem onu pravu i pocnem ponovo ispocetka. Upoznao sam devojku koja je bila vise nego idealno, pravi andjeo,
veoma dobra, fina, kulturna, vredna, prelepa, nezna... ma svako da pozeli! Bili smo zajedno 2 godine,mnogo sam je voleo,a onda se odjednom sve srusilo, nismo mogli da pocnemo da zivimo zajedno zbog trenutnih poteskoca, nije mogla da ceka mali period i sve je puklo!
Toliku ljubav nikad nisam imao, dao, dobio i doziveo kao sa njom. Moj andjeo, jedini andjeo, otisao je zauvek! Jos se nisam oporavio a mislim da nikad i necu. Neverujem da cu ikad vise tako nesto doziveti i voleti!!!
I sad da me ponovo pitate sta je bolje, ne znam, da sam znao da ce sve ovako da se izdesava, drugacije bi se ponaso i razmisljao. Mozda samo nemam srece, mozda, nadam se da ce biti bolje... |
da lli verujes da mi je doslo da zaplacem.. stvarno mi je zao.. i nadam se da ces naci neku devojku koju ces voleti isto tako a i vise..
a za mene..pa mislim da mi trenutno ne trebaju duge veze.. izasla sam sad skoro iz jedne, i bas mi je laknulo.. nekako sam zivnula.. sad sam trenutno za kratke veze, a za duge ima vremena
|
|
|
|
|
|
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug
|
|
Hvala najlepse na podrsci devojkama nazivom profila *-Diva-* i Anabalind!
Hvala devojke jos jednom, nadam se da ce biti ok!
Pozdrav!!!
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
duge naravno!i nisu mi jasne osobe koje vise vole kratke veze...ne vidis svrhu toga...???
|
|
|
|
|
|
Masha92 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
*Stefy* je napisao/la sledeće: | duge naravno!i nisu mi jasne osobe koje vise vole kratke veze...ne vidis svrhu toga...??? |
kratke veze su najcesce one u kojima nema ljubavi,vec samo strasti...u takvim vezama nikad neces biti povredjen/a...
uprkos tome,ja sam za duge veze jer,iako se pati,ponekad odrice,takve veze su najlepse...
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
Masha92 je napisao/la sledeće: | *Stefy* je napisao/la sledeće: | duge naravno!i nisu mi jasne osobe koje vise vole kratke veze...ne vidis svrhu toga...??? |
kratke veze su najcesce one u kojima nema ljubavi,vec samo strasti...u takvim vezama nikad neces biti povredjen/a...
uprkos tome,ja sam za duge veze jer,iako se pati,ponekad odrice,takve veze su najlepse... | ja na primer sada punim 21 god i pre 25god necu ni da razmisljam o dugim vezama,za sada su mi najlepse veze one na jedno vece,kad se vidimo vidimo,i veze bez obaveza
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
ja sam u tz dugoj vezi (dve god) i trenutno mi to prija, ali takva sam licnost pa mi odgovara ta neznost i bliskost
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ja sam prije bila za kratke veze, i taman kad su me svi momci razocarali i povredili, kad sam sebi rekla da nikoga necu voleti... pojavio se moj sadasnji verenik koji mi je prirastao za srce i kojeg volim vise od zivota... Ostacemo cio zivot zajedno...
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Duge veze mi definitivno vise odgovaraju
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|