www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Na duge ili kratke staze, kakve veze vam vise odgovaraju?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
mimi_kapone
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 04 Apr 2007
Mesto: Jug

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 04, 2007 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek sam bio za duge veze,ali prave. Imao sam klinacku ljubav koja je prerasla u veoma ozbiljnu dugu vezu koja je trajala 7 godina,a onda pukla. Posle toga sam bio sam,spremao se da nadjem onu pravu i pocnem ponovo ispocetka. Upoznao sam devojku koja je bila vise nego idealno, pravi andjeo,
veoma dobra, fina, kulturna, vredna, prelepa, nezna... ma svako da pozeli! Bili smo zajedno 2 godine,mnogo sam je voleo,a onda se odjednom sve srusilo, nismo mogli da pocnemo da zivimo zajedno zbog trenutnih poteskoca, nije mogla da ceka mali period i sve je puklo! Sad
Toliku ljubav nikad nisam imao, dao, dobio i doziveo kao sa njom. Moj andjeo, jedini andjeo, otisao je zauvek! Jos se nisam oporavio a mislim da nikad i necu. Neverujem da cu ikad vise tako nesto doziveti i voleti!!!
I sad da me ponovo pitate sta je bolje, ne znam, da sam znao da ce sve ovako da se izdesava, drugacije bi se ponaso i razmisljao. Mozda samo nemam srece, mozda, nadam se da ce biti bolje...

MaJcHe_91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 14 Jan 2007
Mesto: Bg

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 2:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mozda sam glupa sto imam takwo mishljenje sa 16 godina,ali ne wolim kratke weze...
wishe sam za neshto...weliko..na duge staze,sa puno ljubawi,nezhnosti i tako toga...
ali swe mi se chini da nema takwog nekoga za mene Sad

anabalind
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 26 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 2:10 pm    Naslov poruke: Veze i vezice Na vrh strane Na dno strane

Za duge veze!Sa prvim momkom sam isla 5 godina,i onda se sve od jedanput srusilo!Bila sam strasno razocarana kada me je napustio,ali sam pregurala nekako!Sad imam novog decka,koji je super,i ja se nadam da je to to!

anabalind
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 26 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 2:14 pm    Naslov poruke: Svaka cast Na vrh strane Na dno strane

svaka cast mimiju kaponeu na textu!Veoma si lepo to napisao!Zao mi je sto ti se tako desilo!Bice bolje! Wink

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mimi_kapone je napisao/la sledeće:
Uvek sam bio za duge veze,ali prave. Imao sam klinacku ljubav koja je prerasla u veoma ozbiljnu dugu vezu koja je trajala 7 godina,a onda pukla. Posle toga sam bio sam,spremao se da nadjem onu pravu i pocnem ponovo ispocetka. Upoznao sam devojku koja je bila vise nego idealno, pravi andjeo,
veoma dobra, fina, kulturna, vredna, prelepa, nezna... ma svako da pozeli! Bili smo zajedno 2 godine,mnogo sam je voleo,a onda se odjednom sve srusilo, nismo mogli da pocnemo da zivimo zajedno zbog trenutnih poteskoca, nije mogla da ceka mali period i sve je puklo! Sad
Toliku ljubav nikad nisam imao, dao, dobio i doziveo kao sa njom. Moj andjeo, jedini andjeo, otisao je zauvek! Jos se nisam oporavio a mislim da nikad i necu. Neverujem da cu ikad vise tako nesto doziveti i voleti!!!
I sad da me ponovo pitate sta je bolje, ne znam, da sam znao da ce sve ovako da se izdesava, drugacije bi se ponaso i razmisljao. Mozda samo nemam srece, mozda, nadam se da ce biti bolje...

da lli verujes da mi je doslo da zaplacem.. stvarno mi je zao.. i nadam se da ces naci neku devojku koju ces voleti isto tako a i vise..

a za mene..pa mislim da mi trenutno ne trebaju duge veze.. izasla sam sad skoro iz jedne, i bas mi je laknulo.. nekako sam zivnula.. sad sam trenutno za kratke veze, a za duge ima vremena Wink

mimi_kapone
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 04 Apr 2007
Mesto: Jug

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 2:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala najlepse na podrsci devojkama nazivom profila *-Diva-* i Anabalind!
Hvala devojke jos jednom, nadam se da ce biti ok!
Pozdrav!!!

*Stefy*
*samo njegova*
<b><i>*samo njegova*</i></b>

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2007
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 17, 2007 9:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

duge naravno!i nisu mi jasne osobe koje vise vole kratke veze...ne vidis svrhu toga...???

Masha92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jul 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 29, 2007 5:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Stefy* je napisao/la sledeće:
duge naravno!i nisu mi jasne osobe koje vise vole kratke veze...ne vidis svrhu toga...???

kratke veze su najcesce one u kojima nema ljubavi,vec samo strasti...u takvim vezama nikad neces biti povredjen/a...
uprkos tome,ja sam za duge veze jer,iako se pati,ponekad odrice,takve veze su najlepse...

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 30, 2007 3:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Masha92 je napisao/la sledeće:
*Stefy* je napisao/la sledeće:

kratke veze su najcesce one u kojima nema ljubavi,vec samo strasti...u takvim vezama nikad neces biti povredjen/a...
uprkos tome,ja sam za duge veze jer,iako se pati,ponekad odrice,takve veze su najlepse...
ja na primer sada punim 21 god i pre 25god necu ni da razmisljam o dugim vezama,za sada su mi najlepse veze one na jedno vece,kad se vidimo vidimo,i veze bez obaveza Mr. Green

The world is mine

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 30, 2007 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam u tz dugoj vezi (dve god) i trenutno mi to prija, ali takva sam licnost pa mi odgovara ta neznost i bliskost Smile

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 11:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam prije bila za kratke veze, i taman kad su me svi momci razocarali i povredili, kad sam sebi rekla da nikoga necu voleti... pojavio se moj sadasnji verenik koji mi je prirastao za srce i kojeg volim vise od zivota... Ostacemo cio zivot zajedno... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 11:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Duge veze mi definitivno vise odgovaraju Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Na duge ili kratke staze, kakve veze vam vise odgovaraju? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  sledeća
Strana 11 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon