:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
vm-makedonec je napisao/la sledeće: | Jel se moze igrati u redu sa PC karta ATI 300xp? |
Koja je to kartica ATI 300xp...?
Usput, jel igra neko igru?
Ja sam stigao, cini mi se, do 4. misije...u onoj nedovrsenoj zgradi i imam manjih poteskoca ali verujem da cu naci nacin da ih resim
Inace, igra je za svaku pohvalu.Grafika je fenomenalna, zvuk izvrstan, kretanje operativaca je dosta realisticno, a posebno je uzbudljivo upadanje i "ciscenje" prostorija Moracu da probam kako j kada se igra online...Ko zna, mozda opicimo neku partiju preko net-a
|
_________________ Master |
|
|
|
|
vm-makedonec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 22 Jul 2006 Poruke: 19
|
|
Rile_Master je napisao/la sledeće: | vm-makedonec je napisao/la sledeće: | Jel se moze igrati u redu sa PC karta ATI 300xp? |
Koja je to kartica ATI 300xp...?
Usput, jel igra neko igru?
Ja sam stigao, cini mi se, do 4. misije...u onoj nedovrsenoj zgradi i imam manjih poteskoca ali verujem da cu naci nacin da ih resim
Inace, igra je za svaku pohvalu.Grafika je fenomenalna, zvuk izvrstan, kretanje operativaca je dosta realisticno, a posebno je uzbudljivo upadanje i "ciscenje" prostorija Moracu da probam kako j kada se igra online...Ko zna, mozda opicimo neku partiju preko net-a | Obavezno ce da upalimo neka partija preko neta ali izgleda mora da nabavim malo bolje grafike za kompu. Jel ima demo da skidam da vidim kako je igra ? Graficna karta sto imam sada u kompu je ATI 300XP 128mb PCI Express. Mislim da nabavim Nividia 6600 512mb PCI Express. Inace ja stalno igram Raven Shield, prije godina dana srusili smo svabe u jednoj partiju
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Mozemo da odigramo koju partiju i online samo ne znam da li nam treba original za to...
Nvidia 6600 je odlicna kartica i igra ce ti raditi ali mislim da ces morati da smanjis dosta detalja da bi ti radila tecno.Mada, to nema neke veze, bitno je da je dobar gameplay
Raven Shield je jedan od boljih delova ovog serijala ali mislim da mali broj ljudi igra tu igru danas...Ipak je to stara igra...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Mladen001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Maj 2007 Poruke: 43 Mesto: Vranje, Srbija
|
|
N_E_R_O_N je napisao/la sledeće: | Moraću da probam tu igru, nadam se da će mi biti dovoljno 2GB rama i Core 2 Duo sa grafičkom 7900GTO |
brate pa naravno da ce ti raditi kad si nabio 2gb ram memorije i super graficku karticu,
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Ja sam je pokrenuo na 3200 Dual Core, 7300GS (PCI 16x) i 1GB DDR2 rama tako da je to ok. E sad malo zaseche kad predjem na onaj Thermal Vision ili kako god da se zove ali jbg... iovako ga ne koristim non stop...
Radi mi na 800x600 sa Medium detaljima.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Predje li je neko do sada?
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Odlicna igra,nastavak je najavljen za prolece 2008,i radnja se nadovezuje na kraj ovog dela.
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Killaz je napisao/la sledeće: | Odlicna igra,nastavak je najavljen za prolece 2008,i radnja se nadovezuje na kraj ovog dela. |
Extra, samo se nadam da ce kraj tog nastavka biti bolji od ovog .... poludeo sam na kraju
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|