www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tom Clancy's Rainbow Six - Vegas
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 24, 2007 9:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vm-makedonec je napisao/la sledeće:
Jel se moze igrati u redu sa PC karta ATI 300xp?

Koja je to kartica ATI 300xp...? Confused

Usput, jel igra neko igru?
Ja sam stigao, cini mi se, do 4. misije...u onoj nedovrsenoj zgradi i imam manjih poteskoca ali verujem da cu naci nacin da ih resim Smile
Inace, igra je za svaku pohvalu.Grafika je fenomenalna, zvuk izvrstan, kretanje operativaca je dosta realisticno, a posebno je uzbudljivo upadanje i "ciscenje" prostorija Twisted Evil Moracu da probam kako j kada se igra online...Ko zna, mozda opicimo neku partiju preko net-a Smile

vm-makedonec
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 22 Jul 2006

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 25, 2007 10:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rile_Master je napisao/la sledeće:
vm-makedonec je napisao/la sledeće:
Jel se moze igrati u redu sa PC karta ATI 300xp?

Koja je to kartica ATI 300xp...? Confused

Usput, jel igra neko igru?
Ja sam stigao, cini mi se, do 4. misije...u onoj nedovrsenoj zgradi i imam manjih poteskoca ali verujem da cu naci nacin da ih resim Smile
Inace, igra je za svaku pohvalu.Grafika je fenomenalna, zvuk izvrstan, kretanje operativaca je dosta realisticno, a posebno je uzbudljivo upadanje i "ciscenje" prostorija Twisted Evil Moracu da probam kako j kada se igra online...Ko zna, mozda opicimo neku partiju preko net-a Smile
Obavezno ce da upalimo neka partija preko neta Smile ali izgleda mora da nabavim malo bolje grafike za kompu. Jel ima demo da skidam da vidim kako je igra ? Graficna karta sto imam sada u kompu je ATI 300XP 128mb PCI Express. Mislim da nabavim Nividia 6600 512mb PCI Express. Inace ja stalno igram Raven Shield, prije godina dana srusili smo svabe u jednoj partiju Smile

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 25, 2007 6:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozemo da odigramo koju partiju i online samo ne znam da li nam treba original za to... Very Happy
Nvidia 6600 je odlicna kartica i igra ce ti raditi ali mislim da ces morati da smanjis dosta detalja da bi ti radila tecno.Mada, to nema neke veze, bitno je da je dobar gameplay Wink
Raven Shield je jedan od boljih delova ovog serijala ali mislim da mali broj ljudi igra tu igru danas...Ipak je to stara igra...

Mladen001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 14 Maj 2007
Mesto: Vranje, Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 14, 2007 9:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

N_E_R_O_N je napisao/la sledeće:
Moraću da probam tu igru, nadam se da će mi biti dovoljno 2GB rama i Core 2 Duo sa grafičkom 7900GTO

brate pa naravno da ce ti raditi kad si nabio 2gb ram memorije i super graficku karticu,

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 11, 2007 4:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam je pokrenuo na 3200 Dual Core, 7300GS (PCI 16x) i 1GB DDR2 rama tako da je to ok. E sad malo zaseche kad predjem na onaj Thermal Vision ili kako god da se zove ali jbg... iovako ga ne koristim non stop...

Radi mi na 800x600 sa Medium detaljima.

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 11, 2007 3:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Predje li je neko do sada? Very Happy

Killaz
***Don Brate***
***Don Brate***

Godine: 34

Datum registracije: 08 Nov 2006
Mesto: Somewhere in the universe...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 10, 2008 8:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odlicna igra,nastavak je najavljen za prolece 2008,i radnja se nadovezuje na kraj ovog dela.

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 10, 2008 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Killaz je napisao/la sledeće:
Odlicna igra,nastavak je najavljen za prolece 2008,i radnja se nadovezuje na kraj ovog dela.

Extra, samo se nadam da ce kraj tog nastavka biti bolji od ovog .... poludeo sam na kraju Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> Tom Clancy's Rainbow Six - Vegas Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon