:: |
Autor |
Poruka |
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Eh ali pogledaj cak i sliku (mislim kako je realisticna)
onda vjerovatno je i takva igra pa logicno je da ces je htjeti igrati u vecoj rezoluciji.
zatim imas i zvuk takodjer ali grafika je ono sto je najaznije naravno a dok toliko zahtijeva ova igra toliko i daje.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
strajo je napisao/la sledeće: | Kakva je to igra kad je toliko zahtevna? Pa ja imam 2,5Ghz, 512mb RAM i Radeon 9600. Takvu konfiguraciju ili chak goru ima 99,9% ljudi koje ja poznajem. Shta ce im takva zahtevnost kad mozhda 1 od 10 igracha mozhe da je "savlada"? |
Da, ali to je slucaj kod nas (ali, ipak, nemaju bas svi takve ili losije konfiguracije) i u ostalim slabije razvijenim zemljama... To sto ljudi nemaju tako jake masine koje mogu da "poteraju" ovako zahtevne igre nisu oni krivi vec ekonomska situacija, zivotni standard u tim zemljama.
Kao sto je drone rekao, pogledaj samo grafiku, senke, prasinu, detalje, okolinu, blur efekte... Igra je fantasticna i svakako je vredna igranja, a namenjena je upravo onima sa "malo" jacim racunarima...na zalost.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Soomi Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 111
|
|
joj imam mali problem...
swe sam lepo instalirao ali kad hocu da pokrenem igricu , pocne da prowerawa disk i onda se pojawi neki error!
ne znam sta da radim...?
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Eto, problem je resen
Kako ti si cini igra?
|
|
|
|
|
|
|
|
extra cool... pogotowo ona sa dzipowima napocetku!
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Meni se nesto ne dopadaju te trke... Isuvise mi je komplikovano voziti ona vozila
Jesi li probao online da igras?
|
|
|
|
|
|
|
|
kako za koga...meni se bas dopadaju!
nisam pokusavao,ali imam cable 512 kb/s,da li cu moci da igram???
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Ko zna, mozda cu jednog dana zavoleti Vise mi se dopada onaj klasicni reli...
Cekaj... Jel ti je protok 512 KB/s ili 512 Kbit/s? Mislim da bi i jedno i drugo trebalo da bude dovoljno, ali najbolje ti je da probas pa ces saznati... Mozda bi mogli i da opichimo neku trku...
|
|
|
|
|
|
|
|
.....juce sam formatirao disk,pa sam danas hteo da instaliram DIRT,i ja ubacim disk i odjednom mi zakoci komp,ja ponovo i tako tri cetiri puta i iznerviram se ......tako da nista ne mogu da pokusavam do sutra najkasnije,a mozda i veceras javicu ja kad budem spreman,ali samo da ti kazem da nisam bas neki vozac! ....ne salim se!
e da konekcija mi je 512 tj. 512 kbita/s...valjda
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Jel ti racunar zakoci pri pokretanju igre nakon istalacije ili cim ubacis disk od igre u DVD ROM?
Ma, nisam ni ja neki profi vozac, cak ni ne igram DiRT toliko cesto... Par trka na dan i to mi je
Kazem ti, i 512 KB/s i 512 kbit/s bi trebalo da bude dovoljno, ali nista ne znam napamet. Ajd' da ti prvo pokrenes igru, a za ostalo cemo lako
|
|
|
|
|
|
|
|
pre nedelju dana sam kupio neki DVD R/RW Pionir i lepo je radio...sve do danas cim ubacim disk od DIRT-a on mi posle nekoliko sekundi zakoci,pokusavao sam i druge diskove,npr. ubacio sam neki film i pustio sam ga,ja opnovo izbacim i ubacim disk a on zakoci
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Onda ti je problem do DVD citaca, definitivno. Ili ga popravljaj ili ga menjaj...nema druge
Jel mozes nekako da prebacis instalaciju na HDD pa da odatle instaliras igru...?
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|