www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Colin McRae - DiRT
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 1:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh ali pogledaj cak i sliku (mislim kako je realisticna)
onda vjerovatno je i takva igra pa logicno je da ces je htjeti igrati u vecoj rezoluciji.
zatim imas i zvuk takodjer ali grafika je ono sto je najaznije naravno a dok toliko zahtijeva ova igra toliko i daje.

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

strajo je napisao/la sledeće:
Kakva je to igra kad je toliko zahtevna? Pa ja imam 2,5Ghz, 512mb RAM i Radeon 9600. Takvu konfiguraciju ili chak goru ima 99,9% ljudi koje ja poznajem. Shta ce im takva zahtevnost kad mozhda 1 od 10 igracha mozhe da je "savlada"?

Da, ali to je slucaj kod nas (ali, ipak, nemaju bas svi takve ili losije konfiguracije) i u ostalim slabije razvijenim zemljama... To sto ljudi nemaju tako jake masine koje mogu da "poteraju" ovako zahtevne igre nisu oni krivi vec ekonomska situacija, zivotni standard u tim zemljama.
Kao sto je drone rekao, pogledaj samo grafiku, senke, prasinu, detalje, okolinu, blur efekte... Igra je fantasticna i svakako je vredna igranja, a namenjena je upravo onima sa "malo" jacim racunarima...na zalost.

Soomi
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 17, 2007 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj imam mali problem...
swe sam lepo instalirao ali kad hocu da pokrenem igricu , pocne da prowerawa disk i onda se pojawi neki error! Sad
ne znam sta da radim...?

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 20, 2007 12:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eto, problem je resen Wink

Kako ti si cini igra? Smile

Soomi

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 20, 2007 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

extra cool... pogotowo ona sa dzipowima napocetku!

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 21, 2007 6:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se nesto ne dopadaju te trke... Isuvise mi je komplikovano voziti ona vozila Smile

Jesi li probao online da igras?

Soomi

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 26, 2007 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako za koga...meni se bas dopadaju! Smile

nisam pokusavao,ali imam cable 512 kb/s,da li cu moci da igram???

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 26, 2007 6:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko zna, mozda cu jednog dana zavoleti Smile Vise mi se dopada onaj klasicni reli...
Cekaj... Jel ti je protok 512 KB/s ili 512 Kbit/s? Mislim da bi i jedno i drugo trebalo da bude dovoljno, ali najbolje ti je da probas pa ces saznati... Mozda bi mogli i da opichimo neku trku... Smile

Soomi

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 12:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

.....juce sam formatirao disk,pa sam danas hteo da instaliram DIRT,i ja ubacim disk i odjednom mi zakoci komp,ja ponovo i tako tri cetiri puta i iznerviram se Evil or Very Mad......tako da nista ne mogu da pokusavam do sutra najkasnije,a mozda i veceras Rolling Eyes javicu ja kad budem spreman,ali samo da ti kazem da nisam bas neki vozac! Very Happy Very Happy....ne salim se! Sad
e da konekcija mi je 512 tj. 512 kbita/s...valjda Smile

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 3:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jel ti racunar zakoci pri pokretanju igre nakon istalacije ili cim ubacis disk od igre u DVD ROM?
Ma, nisam ni ja neki profi vozac, cak ni ne igram DiRT toliko cesto... Par trka na dan i to mi je Smile
Kazem ti, i 512 KB/s i 512 kbit/s bi trebalo da bude dovoljno, ali nista ne znam napamet. Ajd' da ti prvo pokrenes igru, a za ostalo cemo lako Wink

Soomi

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 8:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pre nedelju dana sam kupio neki DVD R/RW Pionir i lepo je radio...sve do danas Evil or Very Mad cim ubacim disk od DIRT-a on mi posle nekoliko sekundi zakoci,pokusavao sam i druge diskove,npr. ubacio sam neki film i pustio sam ga,ja opnovo izbacim i ubacim disk a on zakoci Exclamation Exclamation Crying or Very sad

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 8:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Onda ti je problem do DVD citaca, definitivno. Ili ga popravljaj ili ga menjaj...nema druge Smile

Jel mozes nekako da prebacis instalaciju na HDD pa da odatle instaliras igru...?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> Colin McRae - DiRT Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon