www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vlazna?!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 10:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je to skroooz OK. Zamisli da nije ovlazila? Sta onda dzabe sam se mucio, i patio a ona ko led....

vladankaS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 01 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja francuskinjo to samo budali može da smeta

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 8:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obično pitanje...naravno da je normalno..to je znak da se djevojka napalila..i to je dobro Smile..... Mr. Green

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 7:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

idealno_losha je napisao/la sledeće:
Obično pitanje...naravno da je normalno..to je znak da se djevojka napalila..i to je dobro Smile..... Mr. Green

potpisujem... Very Happy

~ Banetova Žena ~

tomarko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 03 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 03, 2007 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim kad je tako, i tako i treba da bude vlaznoooooooooo Smile

poznata, viđena, slavna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 03, 2007 12:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja se i previse vlazim, ali niko mi do sada nije rekao da mu to smeta. mislim da je to jako dobro za muskarca jer znaci da napaljuje svoju curu.

zex_bl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 16 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 04, 2007 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lijepo je osjetiti kada dodirnes zenu da je pocela da vlazi. Kod mene licno to aktivira nesto jako opasno. Ali nekad volim i pomoci da ovlazi. Razz

ktitor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 60

Datum registracije: 12 Jun 2007
Mesto: NIS

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 1:44 am    Naslov poruke: Re: Vlazna?! Na vrh strane Na dno strane

Cute Blondie je napisao/la sledeće:
francuskinja je napisao/la sledeće:
Dali vama muskarcima smeta kad mnogo vlazi devojka dole kad treba odnos da ima i kada se pali?Sta vi mislite o tome ili vam je to sasvim ok i ste ponosni?

Izvini a jel ti mislis uopste da je normalno da devojka ne bude vlazna za vreme sexa Question Pa normalno da im ne smeta...o boze...... Confused
ma neka ona samo vlazi i dalje

ktitor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 60

Datum registracije: 12 Jun 2007
Mesto: NIS

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 1:50 am    Naslov poruke: da Na vrh strane Na dno strane

poznata, viđena, slavna je napisao/la sledeće:
ja se i previse vlazim, ali niko mi do sada nije rekao da mu to smeta. mislim da je to jako dobro za muskarca jer znaci da napaljuje svoju curu.
slazem se sa tobom od njega i zavisi koliko ce se navlaziti

vlado smeker
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 15 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je to sasvim normalno, i da nijednom momku ne smeta! U svakom slucaju bolje da je vlazna, nego da je "suva"! Very Happy Very Happy

zex_bl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 16 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vlado smeker je napisao/la sledeće:
Mislim da je to sasvim normalno, i da nijednom momku ne smeta! U svakom slucaju bolje da je vlazna, nego da je "suva"! Very Happy Very Happy

Ako je suva, navlazicemo je da curi do..... Laughing Laughing Laughing

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 4:02 pm    Naslov poruke: Re: Vlazna?! Na vrh strane Na dno strane

Francuskinja je napisao/la sledeće:
Dali vama muskarcima smeta kad mnogo vlazi devojka dole kad treba odnos da ima i kada se pali?Sta vi mislite o tome ili vam je to sasvim ok i ste ponosni?

Ne da budem ponosan, nego slavim 8) mada moja devojka vlazi normalno.. nekada se desi da bas bas mnogo vlazi Surprised

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Vlazna?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon