:: |
Autor |
Poruka |
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Mislim da je to skroooz OK. Zamisli da nije ovlazila? Sta onda dzabe sam se mucio, i patio a ona ko led....
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
vladankaS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 77
|
|
Draga moja francuskinjo to samo budali može da smeta
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Obično pitanje...naravno da je normalno..to je znak da se djevojka napalila..i to je dobro .....
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
idealno_losha je napisao/la sledeće: | Obično pitanje...naravno da je normalno..to je znak da se djevojka napalila..i to je dobro ..... |
potpisujem...
|
|
|
tomarko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Maj 2006 Poruke: 116
|
|
volim kad je tako, i tako i treba da bude vlaznoooooooooo
|
|
|
|
|
|
poznata, viđena, slavna Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 39
|
|
ja se i previse vlazim, ali niko mi do sada nije rekao da mu to smeta. mislim da je to jako dobro za muskarca jer znaci da napaljuje svoju curu.
|
|
|
|
|
|
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
Lijepo je osjetiti kada dodirnes zenu da je pocela da vlazi. Kod mene licno to aktivira nesto jako opasno. Ali nekad volim i pomoci da ovlazi.
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
ktitor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 6 Mesto: NIS
|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | francuskinja je napisao/la sledeće: | Dali vama muskarcima smeta kad mnogo vlazi devojka dole kad treba odnos da ima i kada se pali?Sta vi mislite o tome ili vam je to sasvim ok i ste ponosni? |
Izvini a jel ti mislis uopste da je normalno da devojka ne bude vlazna za vreme sexa Pa normalno da im ne smeta...o boze...... | ma neka ona samo vlazi i dalje
|
_________________ za devojke,udate,razvedene i za parove raspolozne za opusteno druzenje ozenjen muskarac raspolozan za ... |
|
|
|
|
ktitor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 6 Mesto: NIS
|
|
poznata, viđena, slavna je napisao/la sledeće: | ja se i previse vlazim, ali niko mi do sada nije rekao da mu to smeta. mislim da je to jako dobro za muskarca jer znaci da napaljuje svoju curu. | slazem se sa tobom od njega i zavisi koliko ce se navlaziti
|
|
|
|
|
|
vlado smeker Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184
|
|
Mislim da je to sasvim normalno, i da nijednom momku ne smeta! U svakom slucaju bolje da je vlazna, nego da je "suva"!
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
vlado smeker je napisao/la sledeće: | Mislim da je to sasvim normalno, i da nijednom momku ne smeta! U svakom slucaju bolje da je vlazna, nego da je "suva"! |
Ako je suva, navlazicemo je da curi do.....
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Francuskinja je napisao/la sledeće: | Dali vama muskarcima smeta kad mnogo vlazi devojka dole kad treba odnos da ima i kada se pali?Sta vi mislite o tome ili vam je to sasvim ok i ste ponosni? |
Ne da budem ponosan, nego slavim 8) mada moja devojka vlazi normalno.. nekada se desi da bas bas mnogo vlazi
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|