:: |
Autor |
Poruka |
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
mojoj devojci se svidja ukus,i desilo se jednom da se zagrcnula
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
pinkdream je napisao/la sledeće: | dali vam se ikad desilo, dok ste decku pusili, da vam je svrsio u usta pa ste se zagrcnuli??
meni se to jednom desilo i mislila sam da cu se ugusit..... kakva bedara.....
volite li okus sperme?? meni je bas bljak, iskreno izbjegavam ju okusit.... |
jedan od najodvratnijih okusa
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
probala sam i činim to za njega kad god mi traži jer vidim kako uživa u tome, i zašto bih mu uskraćivala to zadovoljstvo... Ukus nije nešto, ali mi je drago što ga zadovoljim...
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Ne volim ukus sperme ali kadd god mi dečko traži zadovoljim ga na taj način
|
Poslednja prepravka: ..:: MaYa ::.. datum Ned Jun 03, 2007 5:13 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Ne mogu da verujem da ima muskaraca koji bi se gadili da poljube devojku
nakon sto je NJIH oralno zadovoljavala i progutala malo NJIHOVE sperme.
Pa nije pusila komsiji pa da ti se gadi
To je tvoje seme...tvoja tecnost zaboga.
Ne, ne gadi mi se. Nema ukus milke sa jagodom, ali nije ni bljak...
Vise bi mi bilo bljak da mi on kaze: "E sad stani da svrsim u kondom" u sred "posla!"....Zasto? Progutam to malo sperme, on zadovoljan, ja zadovoljna, posteljina cista
Pri tom mi se nikada nije desilo da se zagrcnem.
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Dve teme su spojene, tako se ne chudite za dvostruke upise.
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Radim to pri svakom odnosu i nije nista tu odvratno. Prvi put je mozda malo bzv jer sve devojke imaju misljenje kako je to bljak, ali je ustvari sasvim ok. Nema bas neki ukus ali moze da prodje.
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nisam niti imam zelju da tako nesto uradim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
poznata, viđena, slavna Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 39
|
|
meni to ne smeta.naprotiv,volim da ugodim svom muskarcu.za vrijeme samog sexa volim da ga izludim, i da mu dam blowjob koji ce da ga ucini pravom zivotinjom da mu mozak stane, i onda naravno da ako dodje do toga on ce da svrsava....pa zasto onda ne pruziti mu jos jedan uzitak i nastaviti do kraja.curke, vjerujte da se isplati vidjeti ga onako zadihanog i oznojenog i samo jedna misao mu prolazi kroz glavu-ona je najbolja..uh koji je to dobar osjecaj.
|
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | nisam niti imam zelju da tako nesto uradim |
potpisujem...
|
|
|
toske012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
|
|
...devojke, vi koje se gadite, ali i tipovi koji posle ne mogu da poljube svoju devojku... da li ste ikada jeli picu sa plodovima mora?
... jeste!?
... e pa sperma najcesce ima takav ukus, mada za tako nesto ipak treba imati prefinjeni ukus...
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
toske012 je napisao/la sledeće: | . da li ste ikada jeli picu sa plodovima mora?
... jeste!?
... e pa sperma najcesce ima takav ukus, mada za tako nesto ipak treba imati prefinjeni ukus... |
ma daj, plodovi mora su exstra!!!! a sperma,hm...meni ne pase temperatura sperme,nekako je mlaka,ni tam ni vam. a ja inace ne volim mlake stvari,od tog povracam,zato mi sperma ne pase,da je vrela il hladna to bi bilo suuuuper!!!!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|