www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Okus muskog sjemena (S p e r m i c i)
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 8:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mojoj devojci se svidja ukus,i desilo se jednom da se zagrcnula

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 11:47 pm    Naslov poruke: Re: S p e r m i c i Na vrh strane Na dno strane

pinkdream je napisao/la sledeće:
dali vam se ikad desilo, dok ste decku pusili, da vam je svrsio u usta pa ste se zagrcnuli??
meni se to jednom desilo i mislila sam da cu se ugusit..... kakva bedara..... Embarassed
volite li okus sperme?? meni je bas bljak, iskreno izbjegavam ju okusit....

jedan od najodvratnijih okusa

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 7:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

probala sam i činim to za njega kad god mi traži jer vidim kako uživa u tome, i zašto bih mu uskraćivala to zadovoljstvo... Ukus nije nešto, ali mi je drago što ga zadovoljim... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim ukus sperme ali kadd god mi dečko traži zadovoljim ga na taj način Mr. Green

~ Banetova Žena ~

Poslednja prepravka: ..:: MaYa ::.. datum Ned Jun 03, 2007 5:13 pm; ukupno izmenjena 1 put

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mogu da verujem da ima muskaraca koji bi se gadili da poljube devojku
nakon sto je NJIH oralno zadovoljavala i progutala malo NJIHOVE sperme.
Pa nije pusila komsiji pa da ti se gadi Rolling Eyes
To je tvoje seme...tvoja tecnost zaboga.

Ne, ne gadi mi se. Nema ukus milke sa jagodom, ali nije ni bljak...
Vise bi mi bilo bljak da mi on kaze: "E sad stani da svrsim u kondom" u sred "posla!"....Zasto? Progutam to malo sperme, on zadovoljan, ja zadovoljna, posteljina cista Wink
Pri tom mi se nikada nije desilo da se zagrcnem.

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 03, 2007 3:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dve teme su spojene, tako se ne chudite za dvostruke upise. Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 04, 2007 2:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Radim to pri svakom odnosu i nije nista tu odvratno. Prvi put je mozda malo bzv jer sve devojke imaju misljenje kako je to bljak, ali je ustvari sasvim ok. Nema bas neki ukus ali moze da prodje.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 04, 2007 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam niti imam zelju da tako nesto uradim

" I know the way to fuck them all...."

poznata, viđena, slavna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 04, 2007 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni to ne smeta.naprotiv,volim da ugodim svom muskarcu.za vrijeme samog sexa volim da ga izludim, i da mu dam blowjob koji ce da ga ucini pravom zivotinjom da mu mozak stane, i onda naravno da ako dodje do toga on ce da svrsava....pa zasto onda ne pruziti mu jos jedan uzitak i nastaviti do kraja.curke, vjerujte da se isplati vidjeti ga onako zadihanog i oznojenog i samo jedna misao mu prolazi kroz glavu-ona je najbolja..uh koji je to dobar osjecaj.

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 04, 2007 7:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
nisam niti imam zelju da tako nesto uradim

potpisujem...

toske012
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 10, 2007 12:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...devojke, vi koje se gadite, ali i tipovi koji posle ne mogu da poljube svoju devojku... da li ste ikada jeli picu sa plodovima mora?
... jeste!?
... e pa sperma najcesce ima takav ukus, mada za tako nesto ipak treba imati prefinjeni ukus...

mrgude
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Mar 2007

namibia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 11, 2007 8:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

toske012 je napisao/la sledeće:
. da li ste ikada jeli picu sa plodovima mora?
... jeste!?
... e pa sperma najcesce ima takav ukus, mada za tako nesto ipak treba imati prefinjeni ukus...

ma daj, plodovi mora su exstra!!!! a sperma,hm...meni ne pase temperatura sperme,nekako je mlaka,ni tam ni vam. a ja inace ne volim mlake stvari,od tog povracam,zato mi sperma ne pase,da je vrela il hladna to bi bilo suuuuper!!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Okus muskog sjemena (S p e r m i c i) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Strana 9 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon