:: |
Autor |
Poruka |
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Ijaoj, sto se tice prvie tuce u cetvrtom osnovne. Ta je bila velika, jednom tipu koji je mislio da je faca olupao sam glavu o sto, tako da vise nikada nije to mislio. A nadam se da si ti njega pre toga ojadio. Sto se mene tice, cim me prodje ja bih ih cekao palicom, jednog po jednog, nikada me ne bi zaboravili.
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
auuuu, davno je to bilo, bio sam klinjo od 13 godina, lokalna tuča sa klinjama iz drugog kvarta, gadno ljudi, bilo je svega i svačega, dobio sam par DOBRIH udaraca ali sam jih i dao dosta
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
bore81 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 31 Mesto: BIJELJINA
|
|
Prve tuce se ne sjecam,ali znam kako je kad ti slome nos i oplave te. Ali isto tako znam kako je slatko kad se osvetis. Trebao si ih sacekati i polomiti ih iz vise razloga
|
|
|
|
|
|
anex80 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 112
|
|
pa prvi put sam se potukao u 11 godini. Tada je neki balo provocirao neku curicu pa sam ja naisao i onako "macho-menski" ga opalio. On je pobjegao prijeteci da ce mi dovesti brata itd...ono sto je bitno, ta curica je bila moja nova simpatija....djecija posla ba
ANEX
|
_________________ _______________________________________
djes ba, sta ima ba, djes ba hairlija |
|
|
|
|
$aša Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Jan 2007 Poruke: 65
|
|
Bilo je to sa mojih 6 godina u zabavištu, sa mojim sada nerazdvojnim drugom sa kojim sa posle nastavio da idem u osnovnu školu, i sa kojim sam neprestalno.
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ma gde cu toga da se setim... Znam samo da sam se u osnovnoj tukao kao blesav i cesto sam nosio sljive ispod ociju.
|
|
|
|
|
|
grgam LooDjak
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 1591 Mesto: tu u blizini
|
|
prva tuca mi bila sa 15 godina kada je jedan lik zaebavo moju frendicu da je muslimanka i sprdao se na racun muslimana. onda sam ja popizdio i zaletio se na njega i tap sakom po nosu. nalemao sam ga posteno. al je ista prica kao gore kasnie je on skupio jos dvojcu pa su meni vratili.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ne secam se prve sto sam vec i rekao ali kad prekljuce nisam namlatio komsiju necu nikad imao je srece pa su tu bile ostale komsije da ga spasu(da se isprece izmedju nas-doduse mislim da mi tu nije bio ocuh da me niko od tih komsija ne bi uspeo da zaustavi koliko sam u trenu puko i hteo da ga izudaram).Nasla matora drtina meni da preti uf kako je srecan sto je okolo bilo ljudi....
|
|
|
dime89 ***Srpski zavodnik***
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 2069 Mesto: *$*u paukovoj mrezi *$*
|
|
prvi put kada sam se tukao dobio sam debele batine da bi kasnije vec naucio tehniku
|
_________________ Dok stara zvona zvone
nama dobro je i dizem casu gore
za sve ove godine!!!!
Od sumraka do zore,
znas ko cepa vufere!!!!!
D I M E
#26 |
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
uUUuuuu desila se u 5 mjesecu prošle godine, jedan Keka mi mislio udarit prijetelja Vedrana kamenom, veličine baš glavatog kupusa, nisam mu dao, i sve se smirilo. Pa pošli ja i Veke kroz prolaz pored kafića, kući i onda vidiš 6 mladjih od mene 2 godine (ja sam imao 19 tada), zaletili se na nas, pošto se ne znaju tući, mi smo ih skoro na mrtvo prebili, jednog sam koljenom iz zaleta udario u glavu, da mu je otekla glava, ko šipak. I onda me jedan opalio bocom od bavarije u glavu, i pobjegao sa ostalima u nepoznatom pravcu. Sutradan kad sam ih našao sBiiiiiPali se ko p****e, počeli se izvinjavat, sad kad me vide posebno onaj što me udario bocom samo skrenu glavu na drugu stranu.
Pouka je samo jedna, Mostar je čudan grad pun je BiiiPonja na baterije (kad su u većini), svaka čast pojedincima koji su baš fajteri ali na njihov račun se ostali ****če
[Edit by coco_bill: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
iiivan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 136 Mesto: Beograd
|
|
neznam bas bilo je davno, ja sam inace protiv batina, nije svejedno slomljen nos, krvave oci i tako to
|
|
|
|
|
|
Net Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2005 Poruke: 45 Mesto: Novi Sad
|
|
Bilo je dosta tuca kada sam bio dete, ali prva prava je bila na ferku sa 13 godina. Nisam nesto dobio batina gore je prosao ovaj drugi, ali me je vrat boleo zestoko
|
_________________ Nema cekanja na carini u stranu se gleda
kroz terminal bez problema
roba ide preko reda do skladista od luke
brzi prevoz ispod ruke
bez ikakve provere
svuda imamo ljude |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|