www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vasa prva tucha!
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 9:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ijaoj, sto se tice prvie tuce u cetvrtom osnovne. Ta je bila velika, jednom tipu koji je mislio da je faca olupao sam glavu o sto, tako da vise nikada nije to mislio. A nadam se da si ti njega pre toga ojadio. Sto se mene tice, cim me prodje ja bih ih cekao palicom, jednog po jednog, nikada me ne bi zaboravili.

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 9:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

auuuu, davno je to bilo, bio sam klinjo od 13 godina, lokalna tuča sa klinjama iz drugog kvarta, gadno ljudi, bilo je svega i svačega, dobio sam par DOBRIH udaraca ali sam jih i dao dosta

bore81
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 22 Jan 2007
Mesto: BIJELJINA

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 1:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prve tuce se ne sjecam,ali znam kako je kad ti slome nos i oplave te. Ali isto tako znam kako je slatko kad se osvetis. Trebao si ih sacekati i polomiti ih iz vise razloga Twisted Evil

anex80
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 10 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 23, 2007 12:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa prvi put sam se potukao u 11 godini. Tada je neki balo provocirao neku curicu pa sam ja naisao i onako "macho-menski" ga opalio. On je pobjegao prijeteci da ce mi dovesti brata itd...ono sto je bitno, ta curica je bila moja nova simpatija....djecija posla ba

ANEX

$aša
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 19 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 12:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bilo je to sa mojih 6 godina u zabavištu, sa mojim sada nerazdvojnim drugom sa kojim sa posle nastavio da idem u osnovnu školu, i sa kojim sam neprestalno.

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 9:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma gde cu toga da se setim... Znam samo da sam se u osnovnoj tukao kao blesav i cesto sam nosio sljive ispod ociju. Embarassed

grgam
LooDjak
LooDjak

Datum registracije: 26 Avg 2006
Mesto: tu u blizini

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 4:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prva tuca mi bila sa 15 godina kada je jedan lik zaebavo moju frendicu da je muslimanka i sprdao se na racun muslimana. onda sam ja popizdio i zaletio se na njega i tap sakom po nosu. nalemao sam ga posteno. al je ista prica kao gore kasnie je on skupio jos dvojcu pa su meni vratili.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 2:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne secam se prve sto sam vec i rekao ali kad prekljuce nisam namlatio komsiju necu nikad imao je srece pa su tu bile ostale komsije da ga spasu(da se isprece izmedju nas-doduse mislim da mi tu nije bio ocuh da me niko od tih komsija ne bi uspeo da zaustavi koliko sam u trenu puko i hteo da ga izudaram).Nasla matora drtina meni da preti uf kako je srecan sto je okolo bilo ljudi.... New Evil New Evil New Evil

....tvoj i u dobru i u zlu....

dime89
***Srpski zavodnik***
***Srpski zavodnik***

Godine: 35

Datum registracije: 07 Dec 2006
Mesto: *$*u paukovoj mrezi *$*

puertorico.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 7:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prvi put kada sam se tukao dobio sam debele batine da bi kasnije vec naucio tehniku

Od sumraka do zore,
znas ko cepa vufere!!!!!
D I M E

Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uUUuuuu desila se u 5 mjesecu prošle godine, jedan Keka mi mislio udarit prijetelja Vedrana kamenom, veličine baš glavatog kupusa, nisam mu dao, i sve se smirilo. Pa pošli ja i Veke kroz prolaz pored kafića, kući i onda vidiš 6 mladjih od mene 2 godine (ja sam imao 19 tada), zaletili se na nas, pošto se ne znaju tući, mi smo ih skoro na mrtvo prebili, jednog sam koljenom iz zaleta udario u glavu, da mu je otekla glava, ko šipak. I onda me jedan opalio bocom od bavarije u glavu, i pobjegao sa ostalima u nepoznatom pravcu. Sutradan kad sam ih našao sBiiiiiPali se ko p****e, počeli se izvinjavat, sad kad me vide posebno onaj što me udario bocom samo skrenu glavu na drugu stranu.

Pouka je samo jedna, Mostar je čudan grad pun je BiiiPonja na baterije (kad su u većini), svaka čast pojedincima koji su baš fajteri ali na njihov račun se ostali ****če

[Edit by coco_bill: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

iiivan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 06 Feb 2007
Mesto: Beograd

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 10:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neznam bas bilo je davno, ja sam inace protiv batina, nije svejedno slomljen nos, krvave oci i tako to

Net
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 24 Apr 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 21, 2007 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bilo je dosta tuca kada sam bio dete, ali prva prava je bila na ferku sa 13 godina. Nisam nesto dobio batina gore je prosao ovaj drugi, ali me je vrat boleo zestoko

brzi prevoz ispod ruke
bez ikakve provere
svuda imamo ljude

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Vasa prva tucha! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon