:: |
Autor |
Poruka |
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
ne ja uvek kazem sta bh htela bas u tom trenutku
smatram da ce tako biti lepse i meni i njemu
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Ponekad muza usmerim na mesto gde zelim da me dodiruje,a nekad on sam to nadje!
Sto se tice stvari koje volim to je predigra i ljubljenje po celom telu.
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Ovo je za devojke ali izvinjavam se!
Mislim da bi Ona trebala da kaze sta je najvise pali i gde bi volela da je ljubi partner!
Hocu bre brate to, to i tu da mi radis i gotova stvar! (ali budi nezan) A ne da se jadnik muci s njom! Kao ja npr.
|
|
|
Bestija_NeOpravljiva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 188 Mesto: Banjaluka
|
|
Ja pricam sa svojim partnerom o svojim i njegovim zeljama.
I ne lici to na izigravanje "seksualnog saobracajca" kako ispada po nekima "ravno gore, lijevo, brze, zmigavac pa desno...", naprotiv.
Vecinu stvari partneri shvate na osnovu reakcije onog drugog, uzdaha...
Ali ako partner ne radi ono sto u tom trenutku pozelite da vam radi, stidljiviji mu (ili njoj) mogu voditi ruku (ili glavu, ili sta je vec potrebno za ono sto osoba zeli).
Najkraci put je reci maznim glasom zelim to i to. Djeluje cak i napaljujuce.
Najcesce dok lezimo na krevetu i mazimo se neobavezno, gledajuci film ili odmarajuci se poslije rucka znamo razgovarati o svojim mastarijama, o osjecanjima, sta nam pase, sta nam godi...
I ne samo razgovarati nego i pokazivati na svom tijelu (ne samo stvari vezane za seks)...
Takvi razgovori se nerijetko pretvore u predigru...
Ako me nije sramota otici s njim u krevet (ne nuzno u krevet ) i uraditi sve i svasta ne znam zasto bi me bilo sramota pricati s njim o svemu tome.
Ne mislim da bi on meni trebao citati misli.
A gledanjem i slusanjem mojih reakcija tesko da bi on mogao skontati da bih ja iz misionarske poze u jahacicu, osim ako seks ne pretvorimo u igru pantomime.
|
_________________ Zivot na Zemlji je skup, ali barem ukljucuje besplatno putovanje oko Sunca.
Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje. |
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
Devojke budite malo konkretnije...
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Treba se rec sta oces..sta te pali i sta godi Necu sad u detalje...jer ipak..najvaznije je da oba partnera budu zadovoljena
|
|
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
kao i puno cure pre mene sto su vec rekle, trudim se da pokazem sta mi prija. dok se mazimo samim pokretima tela pokazujem sta mi prija. nekada zatrazim da nesto ne radi ako mi je neprijatno.
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
blue037 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 182
|
|
carpe diem je napisao/la sledeće: | kao i puno cure pre mene sto su vec rekle, trudim se da pokazem sta mi prija. dok se mazimo samim pokretima tela pokazujem sta mi prija. nekada zatrazim da nesto ne radi ako mi je neprijatno. |
pa normalno.......zasto dozvoliti nesto sto ti ne prija?
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
a sve zavisi, ako sam raspolozena za mirniju varijantu odnosno vodjenje ljubavi... onda volim da me pomazi dok se izvrtjemo... i tako dalje
a ako sam za hard core...ahahah onda volim da me rasturi
volim kvalitetnu predigru
=)))
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Dejan71 je napisao/la sledeće: | Pomazete li svom partneru da vas dovede do vrhunca, tj. da li vam je neprijatno da mu skrenete paznju sta vam se svidja a sta ne, i sta bi volele da vam radi dok vodite ljubav......
? |
Nikad mi nije bilo neprijatno, uvijek sam se osjećala opušteno sa muškarcem u krevetu i činila da i on bude opušteno tj. da zajedno uživamo, radimo jedno drugom šta najviše godi! Tako se najbolje i dolazi do vrhunca! Ako vidim da je i on zadovoljan i da nam je zajedno extra, nemam se zašto osjećati neprijatno i ne dostići vrhunac.
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
naravno da volim da skrenem paznju sta volim i sta mi prija!npr.ja nevolim kad sam na njemu vise volim kad sam dole ili od pozadi.a najvise volim kada negde na pola odnosa moj decko pocne da me zadovoljava lizanjem,a potom sa vibratorom,naravno dok on mene tako zadovoljava i ja njega oralno zadovoljavam!
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Moytsa je napisao/la sledeće: | u početku veze mi se činilo da nije bas na mjestu da svom momku govorim 'kako' i 'di', jer mi se inilo kao da bi to povrijedilo njegov ego - jer on je faca i sve zna... ipak s vremenom sam ga bolje upoznala i shvatila da to uopce nije tako i da mu slobodno mogu reci sta zelim jer mi on to stvaaaarno zeli ispunit. I ja njemu ispunim sve zelje, najbolje je kad par otvoreno o svemu tome prica. |
Wow! kao da sam ja pisala. Ja volim da kazem, da pokazem, jednostavno da zelim i trazim. I volim kada mi i on kaze sta on voli, kako... Ipak se na pocetku veze dvoje ne poznaju, vremenom se tacno zna, oseti sta dvoje zele ili im u trenutku treba...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|