www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pitanje za devojke
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
sanjica980
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne ja uvek kazem sta bh htela bas u tom trenutku
smatram da ce tako biti lepse i meni i njemu

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 12:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ponekad muza usmerim na mesto gde zelim da me dodiruje,a nekad on sam to nadje!
Sto se tice stvari koje volim to je predigra i ljubljenje po celom telu.

nocas su zaspala!

g_bmw_m3
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 20 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rolling Eyes Ovo je za devojke ali izvinjavam se! Embarassed

Mislim da bi Ona trebala da kaze sta je najvise pali i gde bi volela da je ljubi partner!
Hocu bre brate to, to i tu da mi radis i gotova stvar! (ali budi nezan) A ne da se jadnik muci s njom! Rolling Eyes Kao ja npr. Rolling Eyes

Automobilski (BMW i Porsche) FANATIK!

Bestija_NeOpravljiva
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 06 Apr 2005
Mesto: Banjaluka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 3:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja pricam sa svojim partnerom o svojim i njegovim zeljama. Very Happy
I ne lici to na izigravanje "seksualnog saobracajca" Laughing kako ispada po nekima "ravno gore, lijevo, brze, zmigavac pa desno...", naprotiv. Laughing

Vecinu stvari partneri shvate na osnovu reakcije onog drugog, uzdaha...

Ali ako partner ne radi ono sto u tom trenutku pozelite da vam radi, stidljiviji mu (ili njoj) mogu voditi ruku (ili glavu, ili sta je vec potrebno za ono sto osoba zeli).
Najkraci put je reci maznim glasom zelim to i to. Djeluje cak i napaljujuce. Very Happy

Najcesce dok lezimo na krevetu i mazimo se neobavezno, gledajuci film ili odmarajuci se poslije rucka znamo razgovarati o svojim mastarijama, o osjecanjima, sta nam pase, sta nam godi...
I ne samo razgovarati nego i pokazivati na svom tijelu (ne samo stvari vezane za seks)...
Takvi razgovori se nerijetko pretvore u predigru...

Ako me nije sramota otici s njim u krevet (ne nuzno u krevet Very Happy ) i uraditi sve i svasta ne znam zasto bi me bilo sramota pricati s njim o svemu tome.

Ne mislim da bi on meni trebao citati misli.
A gledanjem i slusanjem mojih reakcija tesko da bi on mogao skontati da bih ja iz misionarske poze u jahacicu, osim ako seks ne pretvorimo u igru pantomime. Laughing

Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje.

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 3:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Devojke budite malo konkretnije...

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 1:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba se rec sta oces..sta te pali i sta godi Smile Necu sad u detalje...jer ipak..najvaznije je da oba partnera budu zadovoljena Smile Very Happy

carpe diem
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Jan 2005
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 10:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kao i puno cure pre mene sto su vec rekle, trudim se da pokazem sta mi prija. dok se mazimo samim pokretima tela pokazujem sta mi prija. nekada zatrazim da nesto ne radi ako mi je neprijatno.

Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu...

blue037
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 13 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:52 pm    Naslov poruke: . Na vrh strane Na dno strane

carpe diem je napisao/la sledeće:
kao i puno cure pre mene sto su vec rekle, trudim se da pokazem sta mi prija. dok se mazimo samim pokretima tela pokazujem sta mi prija. nekada zatrazim da nesto ne radi ako mi je neprijatno.

pa normalno.......zasto dozvoliti nesto sto ti ne prija?Wink

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sve zavisi, ako sam raspolozena za mirniju varijantu odnosno vodjenje ljubavi... onda volim da me pomazi dok se izvrtjemo... i tako dalje

a ako sam za hard core...ahahah onda volim da me rasturi Embarassed Embarassed Embarassed

volim kvalitetnu predigru
=)))

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 12:10 am    Naslov poruke: Re: Pitanje za devojke Na vrh strane Na dno strane

Dejan71 je napisao/la sledeće:
Pomazete li svom partneru da vas dovede do vrhunca, tj. da li vam je neprijatno da mu skrenete paznju sta vam se svidja a sta ne, i sta bi volele da vam radi dok vodite ljubav......
?

Nikad mi nije bilo neprijatno, uvijek sam se osjećala opušteno sa muškarcem u krevetu i činila da i on bude opušteno tj. da zajedno uživamo, radimo jedno drugom šta najviše godi! Tako se najbolje i dolazi do vrhunca! Ako vidim da je i on zadovoljan i da nam je zajedno extra, nemam se zašto osjećati neprijatno i ne dostići vrhunac. Wink

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da volim da skrenem paznju sta volim i sta mi prija!npr.ja nevolim kad sam na njemu vise volim kad sam dole ili od pozadi.a najvise volim kada negde na pola odnosa moj decko pocne da me zadovoljava lizanjem,a potom sa vibratorom,naravno dok on mene tako zadovoljava i ja njega oralno zadovoljavam! Razz Razz Razz

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 14, 2007 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moytsa je napisao/la sledeće:
u početku veze mi se činilo da nije bas na mjestu da svom momku govorim 'kako' i 'di', jer mi se inilo kao da bi to povrijedilo njegov ego - jer on je faca i sve zna... ipak s vremenom sam ga bolje upoznala i shvatila da to uopce nije tako i da mu slobodno mogu reci sta zelim jer mi on to stvaaaarno zeli ispunit. I ja njemu ispunim sve zelje, najbolje je kad par otvoreno o svemu tome prica. Smile

Wow! kao da sam ja pisala. Ja volim da kazem, da pokazem, jednostavno da zelim i trazim. I volim kada mi i on kaze sta on voli, kako... Ipak se na pocetku veze dvoje ne poznaju, vremenom se tacno zna, oseti sta dvoje zele ili im u trenutku treba...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Pitanje za devojke Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon