:: |
da li ce prezivjeti rock i rockeri? |
da |
|
60% |
[ 6 ] |
ne |
|
20% |
[ 2 ] |
mozda |
|
20% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 10 |
|
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Nece umreti rock n roll ali gubi se po malo na zalost pa svi slusaju skoro moderniju muziku,zabavnu a rep je dosta ubio rock n roll jer je to u semi trenutno mada se to meni ne svida...
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Rok muzika nece nikad biti mrtva,jer ce uvek biti buntovnika koji ce svoj bunt izrazavati bas kroz rok zvuk.Mislim da je u Srbiji rok,ne umro,vec zapao u neku vrstu hibernacije,po meni,onog trenutka kada je umro Milan Mladenovic,odnosno kad je EKV prestao da postoji.Mislim da posle njega nije bilo upecatljivog i harizmaticnog rokera,koji moze da privuce masu.Rok muzika u Srbiji je nikakva zato sto se njom u velikoj meri bave ljudi koji ne znaju:ni da pevaju,niti imaju sluha(vrlo cest slucaj),ni da sviraju,ni da komponuju...Kvalitetni rok muzicari se bave drugim muzickim pravcima.Rok se svodi na lose imitacije stranih rok bendova,svira se na nekvalitetnim instrumentima,u losim studijima.Rokeri cesto za sve krive "narodnjake" za sve medjutim,to mo po meni pricaju iskompleksirani ljudi koji su sve ono sto sam u prethodnim redovima naveo kao razloge zbog cega je rok u Srbiji(a mislim da je tako i na celom prostoru bivse SFRJ) los.Jednostavno,da rade kvalitetno imali bi i vise publike.Rok muzici je potrebno nesto novo:nove ideje,novi ljudi i mnogo,mnogo toga novog jos.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
"Rock'n'roll ain't noise pollution, rock'n'roll will never die" (AC/DC)
Sta da kazem jos?
|
|
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
Sami su sebi došli glave. Lepo je rekao u jednoj svojoj pesmi Elvis J. Kurtović:
" Dabogda crko rock and roll kad ga svako svira".
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
Kako kaze Marchelo u jednoj svoj pesmi(pozeriste)-ako je r'n'r mrtav,pricamo o samoubistvu!
|
|
|
|
|
|
student_sa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 113
|
|
dok imam u kompu dugme, pusenje, orkestar, jabuku, indexe, valjak ... za mne nije mrtav ... ovo novo je sve mrtvo ..
|
_________________ ddd |
|
|
|
|
bojan1980 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 102
|
|
|
|
|
bebacka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA
|
|
izrodise se nove generacije sa drugacijim muzickim opredeljenjem......
|
|
|
|
|
|
zahe Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Sep 2006 Poruke: 13 Mesto: novi travnik
|
|
rock nije umro i nikad i nece,to je fakat najbolja muzika,za razliku od turbo folka
|
_________________ volim bih i nadam se da necu imat potrebe ici iz nje |
|
|
|
|
Rebel with reason Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 21
|
|
Ubio ga je definitivno turbo folk!
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)
|
|
Neznam ni sam gde se trenutno nalazi "nasa" Rock scena.(ex-yu), uglavnom je daleko od toga kako je nekada bilo.
Zalosno je sve ovo, neznam ni koga da okrivim..
Imamo nasu prvu svirku posle 10 godine pauze 22.decembra ovde u Berlinu u nekoj diskoteci, nemam pojma kako ce mo mi kao Rock-Band da prodjemo, ili ce nas da gadjaju paradajzom ili zenski sve sa tangama, neznam znam samo da ce biti vrlo tesko pored dobrog kvaliteta naseg Banda da se probije taj led,... jer dok njima ne zapeva seka alekesic, dzej, ceca.. itd nema zabave ... amin.
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Za ovu gupu sto svira posle 10 godina:
Najbolje bi bilo da pevate pesme ko je svi znaju od:Bijelog Dugmeta,Parnog Valjka,Crvane Jabuke,Riblje Corbe,Bajage,EKV-a,...(ne znam iz kog ste kraja bivse SFRJ i odakle je(poreklom) publika),to svuda prolazi,a i ne verujem da bas svi "nasi"(mislim na celu bivsu Jugoslaviju) ljudi u Nemackoj slusaju samo "narodnjake".
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|