www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ko je, kako i zasto ubio rock 'n rol?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~
::  

da li ce prezivjeti rock i rockeri?
da
60%
 60%  [ 6 ]
ne
20%
 20%  [ 2 ]
mozda
20%
 20%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 10

Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 04, 2006 11:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nece umreti rock n roll ali gubi se po malo na zalost pa svi slusaju skoro moderniju muziku,zabavnu a rep je dosta ubio rock n roll jer je to u semi trenutno mada se to meni ne svida...

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 14, 2006 12:45 am    Naslov poruke: nick1982 Na vrh strane Na dno strane

Rok muzika nece nikad biti mrtva,jer ce uvek biti buntovnika koji ce svoj bunt izrazavati bas kroz rok zvuk.Mislim da je u Srbiji rok,ne umro,vec zapao u neku vrstu hibernacije,po meni,onog trenutka kada je umro Milan Mladenovic,odnosno kad je EKV prestao da postoji.Mislim da posle njega nije bilo upecatljivog i harizmaticnog rokera,koji moze da privuce masu.Rok muzika u Srbiji je nikakva zato sto se njom u velikoj meri bave ljudi koji ne znaju:ni da pevaju,niti imaju sluha(vrlo cest slucaj),ni da sviraju,ni da komponuju...Kvalitetni rok muzicari se bave drugim muzickim pravcima.Rok se svodi na lose imitacije stranih rok bendova,svira se na nekvalitetnim instrumentima,u losim studijima.Rokeri cesto za sve krive "narodnjake" za sve medjutim,to mo po meni pricaju iskompleksirani ljudi koji su sve ono sto sam u prethodnim redovima naveo kao razloge zbog cega je rok u Srbiji(a mislim da je tako i na celom prostoru bivse SFRJ) los.Jednostavno,da rade kvalitetno imali bi i vise publike.Rok muzici je potrebno nesto novo:nove ideje,novi ljudi i mnogo,mnogo toga novog jos.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

gheo
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 22 Jan 2004
Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

romania.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 14, 2006 1:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Rock'n'roll ain't noise pollution, rock'n'roll will never die" (AC/DC)
Sta da kazem jos?

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 14, 2006 1:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sami su sebi došli glave. Lepo je rekao u jednoj svojoj pesmi Elvis J. Kurtović:

" Dabogda crko rock and roll kad ga svako svira".

ana111
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 06 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 14, 2006 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako kaze Marchelo u jednoj svoj pesmi(pozeriste)-ako je r'n'r mrtav,pricamo o samoubistvu!

student_sa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 14, 2006 9:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dok imam u kompu dugme, pusenje, orkestar, jabuku, indexe, valjak ... za mne nije mrtav ... ovo novo je sve mrtvo ..

bojan1980
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 7:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

axl rose je bio rokenrol

bebacka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 15 Jun 2006
Mesto: SUBOTICA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

izrodise se nove generacije sa drugacijim muzickim opredeljenjem......

zahe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 18 Sep 2006
Mesto: novi travnik

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 8:01 pm    Naslov poruke: rock ljudi Na vrh strane Na dno strane

rock nije umro i nikad i nece,to je fakat najbolja muzika,za razliku od turbo folka

Rebel with reason
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 5:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ubio ga je definitivno turbo folk!

TheCrow
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Jan 2003
Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 18, 2006 3:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neznam ni sam gde se trenutno nalazi "nasa" Rock scena.(ex-yu), uglavnom je daleko od toga kako je nekada bilo.
Zalosno je sve ovo, neznam ni koga da okrivim..

Imamo nasu prvu svirku posle 10 godine pauze 22.decembra ovde u Berlinu u nekoj diskoteci, nemam pojma kako ce mo mi kao Rock-Band da prodjemo, ili ce nas da gadjaju paradajzom ili zenski sve sa tangama, neznam Very Happy znam samo da ce biti vrlo tesko pored dobrog kvaliteta naseg Banda da se probije taj led,... jer dok njima ne zapeva seka alekesic, dzej, ceca.. itd nema zabave ... amin.

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 18, 2006 3:50 pm    Naslov poruke: nick1982 Na vrh strane Na dno strane

Za ovu gupu sto svira posle 10 godina:
Najbolje bi bilo da pevate pesme ko je svi znaju od:Bijelog Dugmeta,Parnog Valjka,Crvane Jabuke,Riblje Corbe,Bajage,EKV-a,...(ne znam iz kog ste kraja bivse SFRJ i odakle je(poreklom) publika),to svuda prolazi,a i ne verujem da bas svi "nasi"(mislim na celu bivsu Jugoslaviju) ljudi u Nemackoj slusaju samo "narodnjake".

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~ -> Ko je, kako i zasto ubio rock 'n rol? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon