www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pro Evolution Soccer 6
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 08, 2006 8:35 pm    Naslov poruke: Pro Evolution Soccer 6 Na vrh strane Na dno strane

Pro Evolution Soccer 6

• Oficijelni Web Site Igre: N/A
  • Izdavac: Konami
  • Razvojni Tim: Konami
  • Tip Media I Velicina: DVD (1)
  • Zanr: Simulacija Fudbala
  • Datum Izlaska: 26-Oct-2006
  • MultiPlayer: Da

Konacno je dosao i taj dan!Izasao je Pro Evolution Soccer 6 Very Happy
Ima li nekoga da je nabavio i probao igru?Kakvi su vasi utisci?

Poslednja prepravka: Rile_Master on Uto Mar 18, 2008 3:22 pm; ukupno izmenjena 6 puta

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 10:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je lik koji prodaje diskove (igre, filmove i mjuzu) u mom mestu (Arandjelovac) rekao da bi trebalo da preuzmem igru u ponedeljak (naruceno), u sta cisto sumnjam, jer on to tako obecava, a uvek kasni po koji dan. Do tad cu se zadovoljiti sa PES5 i ovom temom. Posle prve tekme kojiu odigram na PES6, moj utisak o igri ce se naci ovde...

$dzoni$
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 1:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovaj PES je vrhunski bolja grafika,bolje uradjeni igraci.ma sve je bolje od fife.

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 2:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da je sve bolje od FIFA-e (kako za koga...).Ovo je u sustini PES 5 sa malo boljom grafikom, poboljsanim gameplay-em i nasminkanijim menijem.
Cini mi se da su malo vise radili na fizici u igri i to se vidi.Realnije su odradjeni pasovi, ispucavanje lopte, korneri...tj relanije su uradjeni dueli i borbe za loptu.Grafika je za svaku pohvalu, a jedino sto me nervira malo je ona Wide kamera.Nekako mi je...hmm...cudna, neodgovarajuca...Steta je i ta sto nema Nemacke lige ali, ko zna, valjda ce izaci neki patch i za to Smile
Igra je odlicna, vredna punog igranja tako ja preporucujem svima.Obavezno!!!

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PES je odlichan......Samo josh patch-evi da se nabave!!!! Wink

Dread Lord
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nabavio sam igru i mogu reci da je odlicna,mnogo je bolja nego Pes 5.Grafika,igraci i ostale stvari su odlicno napravljeni!Ali po meni nije bolja od FIFA 2007.Nekako mi Fifa realnija!

vmudrinic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 18 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da li moze da se nadje, i gde, PES6 za sony? Kako moze da ti FIFA bude realnija?

Dread Lord
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 4:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lepo.Meni je Fifa realnija kao sto je tebi pes realniji !!!

Eagle'
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 03 Okt 2006
Mesto: Kragujevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 11:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PES je vrhunski odrađen. Odlična grafika, fenomenalni gameplay, sve što je dovoljno za jednu potpunu igricu. Navijanje i ostale sintnice koje ''šminkaju'' igricu biće odrađene u superpatchu koji uvek pravi nezavisna grupa gamera. Wink

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 07, 2006 1:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Extra je PES6, svidja mi se puno, uzivam dok ga igram... jos malo da se uvezbam i bice ok.

esmirtheboss
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 08 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 07, 2006 11:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Igricu sam nabavio prije par dana i mogu vam reci da je grafika stvarno bolja od PES5. Sto gore vec neko rece i igra je realnija i sve. Odoh da treniram malo

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 12:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izasao je i LOD mixer za PES 6.Jel ga testirao neko?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> Pro Evolution Soccer 6 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 1 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon