:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Pro Evolution Soccer 6
- Oficijelni Web Site Igre: N/A
- Izdavac: Konami
- Razvojni Tim: Konami
- Tip Media I Velicina: DVD (1)
- Zanr: Simulacija Fudbala
- Datum Izlaska: 26-Oct-2006
- MultiPlayer: Da
Konacno je dosao i taj dan!Izasao je Pro Evolution Soccer 6
Ima li nekoga da je nabavio i probao igru?Kakvi su vasi utisci?
|
_________________ Master
Poslednja prepravka: Rile_Master on Uto Mar 18, 2008 3:22 pm; ukupno izmenjena 6 puta |
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Meni je lik koji prodaje diskove (igre, filmove i mjuzu) u mom mestu (Arandjelovac) rekao da bi trebalo da preuzmem igru u ponedeljak (naruceno), u sta cisto sumnjam, jer on to tako obecava, a uvek kasni po koji dan. Do tad cu se zadovoljiti sa PES5 i ovom temom. Posle prve tekme kojiu odigram na PES6, moj utisak o igri ce se naci ovde...
|
|
|
$dzoni$ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 134 Mesto: Beograd
|
|
Ovaj PES je vrhunski bolja grafika,bolje uradjeni igraci.ma sve je bolje od fife.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Naravno da je sve bolje od FIFA-e (kako za koga...).Ovo je u sustini PES 5 sa malo boljom grafikom, poboljsanim gameplay-em i nasminkanijim menijem.
Cini mi se da su malo vise radili na fizici u igri i to se vidi.Realnije su odradjeni pasovi, ispucavanje lopte, korneri...tj relanije su uradjeni dueli i borbe za loptu.Grafika je za svaku pohvalu, a jedino sto me nervira malo je ona Wide kamera.Nekako mi je...hmm...cudna, neodgovarajuca...Steta je i ta sto nema Nemacke lige ali, ko zna, valjda ce izaci neki patch i za to
Igra je odlicna, vredna punog igranja tako ja preporucujem svima.Obavezno!!!
|
_________________ Master |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
PES je odlichan......Samo josh patch-evi da se nabave!!!!
|
|
|
|
|
|
Dread Lord Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 378 Mesto: Novi Sad
|
|
Nabavio sam igru i mogu reci da je odlicna,mnogo je bolja nego Pes 5.Grafika,igraci i ostale stvari su odlicno napravljeni!Ali po meni nije bolja od FIFA 2007.Nekako mi Fifa realnija!
|
|
|
|
|
|
vmudrinic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Sep 2006 Poruke: 165
|
|
Da li moze da se nadje, i gde, PES6 za sony? Kako moze da ti FIFA bude realnija?
|
|
|
|
|
|
Dread Lord Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 378 Mesto: Novi Sad
|
|
Lepo.Meni je Fifa realnija kao sto je tebi pes realniji !!!
|
|
|
|
|
|
Eagle' Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 03 Okt 2006 Poruke: 35 Mesto: Kragujevac
|
|
PES je vrhunski odrađen. Odlična grafika, fenomenalni gameplay, sve što je dovoljno za jednu potpunu igricu. Navijanje i ostale sintnice koje ''šminkaju'' igricu biće odrađene u superpatchu koji uvek pravi nezavisna grupa gamera.
|
|
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Extra je PES6, svidja mi se puno, uzivam dok ga igram... jos malo da se uvezbam i bice ok.
|
|
|
esmirtheboss Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 93
|
|
Igricu sam nabavio prije par dana i mogu vam reci da je grafika stvarno bolja od PES5. Sto gore vec neko rece i igra je realnija i sve. Odoh da treniram malo
|
_________________ bolje izgubit trenutak u zivotu nego zivot u trenutku |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Izasao je i LOD mixer za PES 6.Jel ga testirao neko?
|
_________________ Master |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|