:: |
da li je muzika devedesetih bolja od ovih danasnjih zamislenih estradnoh zvezda? |
da |
|
77% |
[ 14 ] |
ne |
|
16% |
[ 3 ] |
NE PODNOSIM NI JEDNE NI DRUGE |
|
5% |
[ 1 ] |
NE RAZUMEM SE |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 18 |
|
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
DJOLENZI je napisao/la sledeće: | u potpunosti se slazem!!!Meni ljudi pricaju i da sam lud sto to slusam,i bas im to govorim sto si ti sad naveo,da je to i muzika i reci i ritam!!!!takodje ako tebi ili bilo kom drugom treba neka pesma u ovom fazonu neka kaze,imam i ja stvarno ogromnu kolekciju!!! | np ako mi padne neka pesma na pamet reci cu ti trenutno i ja imam dosta dobar izbor pesama tako da mi nis ne pada na pamet,sto se tice energije postavio sam temu energija ako si vido i trebo bi da dobijem pesme pre no sto se pojave jer djole mi je stric e sad ako odrzi obecanje postavicu pesme ovde cim mi ih da....
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ja sam obozavala takodje tu muziku ali sad slusam sta se sve pusta u diskoteci...nazalost narodnjaci su u modi... a ta dance muzika pocela da nestaje od 2000 godine i na zalost nikad se nece vratiti u trendu jer danasnja muzika koja se slusa ili na tv ili po disko je uhvatatila mnogo maha...jedva strano da malo pustaju...
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Dance devedesetih je bio pravi dance....kad si mogao u grupi da "densujes", kao sto danas rade arapi i francuzi....
a ovo danas je sve pomesano...vise neznamo ni koju vrstu muzike slusamo a ni koji je izvodjac...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
DJOLENZI Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd
|
|
Ma sto se tice nase narodne,to uopste nije nasa muzika!!!To je sve tursko,grcko,azerbejdzansko itd itd.....Mala je rec za ove danasnje pevaljke i pevace da su glupi!!!I glupi su za njih pametni
|
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Sad su poceli da ubacuju i dosta indijske muzike, pre par dana sam se zapanjila kad sam gledala neki indijski program.
Kao nas Grand bre!
A inace Dance nije vrsta muzike koju sam obavezno slusala, vise je to bio fah za moju
sestru.Al ima par pesama koje su mi se tad svidjale pa i sad ih nekad cujem rado.
Vidim da se DJolenzi malo vise bavi time, i verovatno imas vise pojma nego ja
zato mi reci molim te ko peva pesmu nesto ovako ide "Manitu o daj mi nju, trebam je
k'o gresnik boginju"
E to mi se svidjalo nekad.
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
DJOLENZI Upućeni član
|
|
|
Joj slejdz de se seti te pesme??? Ali kao dobar poznavalac ove muzike tu pesmu peva Senna M,ako ne znas ko je poznatiji hit Senna M ti je Tuc Tuc,inace hrvatska kompozicija!!!Pozdrav
|
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
[quote="DJOLENZI"]Joj slejdz de se seti te pesme??? Ali kao dobar poznavalac ove muzike tu pesmu peva Senna M,ako ne znas ko je poznatiji hit Senna M ti je Tuc Tuc,inace hrvatska kompozicija!!!Pozdrav
Vidis taj tuc tuc ne znam 8) , a za ovu pesmu me vezu neke stvari iz
mladosti
Ako je slucajno imas, javi mi se na pp, pa da mi je posaljes
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
ramar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd
|
|
Obozavam tu muziku i dan danas ja i ortaci to pustamo dok bleyimo u kraju. Obavezne su "samo zelim da znam","secanje" i "zurka"...
Narod mi govori da sam lud sto to slusam al vidim da nisam jedini.
|
|
|
|
|
|
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
nikad je nista nece moci zamjeniti...
|
|
|
|
|
|
DJOLENZI Upućeni član
|
|
|
e brate moj ti koji ti govore da su ludi ne znaju nista!!!i meni mnogi ljude govore da sam lud,al na to ne obracam paznju,samo razmislim malo i znam da sam u pravu!!!ziveo dens
|
|
|
|
|
|
sinck 1 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 54
|
|
eh stari dobri dance muzika mog djetinstva
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ma najbolja muzika def po meni
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|