www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Diesel muzika
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  

da li je muzika devedesetih bolja od ovih danasnjih zamislenih estradnoh zvezda?
da
77%
 77%  [ 14 ]
ne
16%
 16%  [ 3 ]
NE PODNOSIM NI JEDNE NI DRUGE
5%
 5%  [ 1 ]
NE RAZUMEM SE
0%
 0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 18

Autor Poruka
rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DJOLENZI je napisao/la sledeće:
u potpunosti se slazem!!!Meni ljudi pricaju i da sam lud sto to slusam,i bas im to govorim sto si ti sad naveo,da je to i muzika i reci i ritam!!!!takodje ako tebi ili bilo kom drugom treba neka pesma u ovom fazonu neka kaze,imam i ja stvarno ogromnu kolekciju!!!
np ako mi padne neka pesma na pamet reci cu ti trenutno i ja imam dosta dobar izbor pesama tako da mi nis ne pada na pamet,sto se tice energije postavio sam temu energija ako si vido i trebo bi da dobijem pesme pre no sto se pojave jer djole mi je stric e sad ako odrzi obecanje postavicu pesme ovde cim mi ih da....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 11:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam obozavala takodje tu muziku ali sad slusam sta se sve pusta u diskoteci...nazalost narodnjaci su u modi... a ta dance muzika pocela da nestaje od 2000 godine i na zalost nikad se nece vratiti u trendu jer danasnja muzika koja se slusa ili na tv ili po disko je uhvatatila mnogo maha...jedva strano da malo pustaju...

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 11:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dance devedesetih je bio pravi dance....kad si mogao u grupi da "densujes", kao sto danas rade arapi i francuzi....
a ovo danas je sve pomesano...vise neznamo ni koju vrstu muzike slusamo a ni koji je izvodjac...

DJOLENZI
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 10 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 06, 2006 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma sto se tice nase narodne,to uopste nije nasa muzika!!!To je sve tursko,grcko,azerbejdzansko itd itd.....Mala je rec za ove danasnje pevaljke i pevace da su glupi!!!I glupi su za njih pametni

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Godine: 46

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 06, 2006 9:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad su poceli da ubacuju i dosta indijske muzike, pre par dana sam se zapanjila kad sam gledala neki indijski program.
Kao nas Grand bre!

A inace Dance nije vrsta muzike koju sam obavezno slusala, vise je to bio fah za moju
sestru.Al ima par pesama koje su mi se tad svidjale pa i sad ih nekad cujem rado.
Vidim da se DJolenzi malo vise bavi time, i verovatno imas vise pojma nego ja
zato mi reci molim te ko peva pesmu nesto ovako ide "Manitu o daj mi nju, trebam je
k'o gresnik boginju"
E to mi se svidjalo nekad.

DJOLENZI
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 07, 2006 12:38 am    Naslov poruke: Odgovor za Slejdz Na vrh strane Na dno strane

Joj slejdz de se seti te pesme??? Very Happy Ali kao dobar poznavalac ove muzike tu pesmu peva Senna M,ako ne znas ko je poznatiji hit Senna M ti je Tuc Tuc,inace hrvatska kompozicija!!!Pozdrav

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Godine: 46

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 07, 2006 9:16 am    Naslov poruke: Re: Odgovor za Slejdz Na vrh strane Na dno strane

[quote="DJOLENZI"]Joj slejdz de se seti te pesme??? Very Happy Ali kao dobar poznavalac ove muzike tu pesmu peva Senna M,ako ne znas ko je poznatiji hit Senna M ti je Tuc Tuc,inace hrvatska kompozicija!!!Pozdrav

Vidis taj tuc tuc ne znam 8) , a za ovu pesmu me vezu neke stvari iz
mladosti Laughing
Ako je slucajno imas, javi mi se na pp, pa da mi je posaljes

ramar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 07, 2006 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obozavam tu muziku i dan danas ja i ortaci to pustamo dok bleyimo u kraju. Obavezne su "samo zelim da znam","secanje" i "zurka"...
Narod mi govori da sam lud sto to slusam al vidim da nisam jedini.

tv
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 07, 2006 10:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikad je nista nece moci zamjeniti...

DJOLENZI
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 07, 2006 6:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e brate moj ti koji ti govore da su ludi ne znaju nista!!!i meni mnogi ljude govore da sam lud,al na to ne obracam paznju,samo razmislim malo i znam da sam u pravu!!!ziveo dens Smile

sinck 1
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 11, 2006 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh stari dobri dance muzika mog djetinstva

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 11, 2006 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma najbolja muzika def po meni

....tvoj i u dobru i u zlu....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Diesel muzika Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon